Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

beyler accaunt alamıyom gerçi oyunu çözemedim ama benim yerime alın yau zahmet olmassa.

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm buradaki adımları takip edersen problem çıkmaz, yalnız nick name 6 karakte olacak, rakam ve türkçe karakter kullanılmıyor, - kullanabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online olarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Genelde günün her saatinde filodan pilotlar online oluyor ama daha çok akşamları. Team speak ile de konuşma imkanı var.
    Filoya katılmak için bilgi :
    http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=490&get=last#3018

• birde joystick gerçekten gerekli mi ben f-22 mig-29 sim. lerinde klawyeyle oynamıştım burada joystick lazım diyorsunuz bende arkadaşımdan buldum şimdide girişi bilgisayara uymuyor.çok gerekliyse ona uydurmaya çalişacağım
  • kayıtı hallettim öğrenmesi kaldı
  • quote:

birde joystick gerçekten gerekli mi ben f-22 mig-29 sim. lerinde klawyeyle oynamıştım burada joystick lazım diyorsunuz bende arkadaşımdan buldum şimdide girişi bilgisayara uymuyor.çok gerekliyse ona uydurmaya çalişacağım

Mouse ile oynayanlar da var ama joystick avantaj ! Manevralar joystik ile daha rahat yapılabiliyor...
  • oyun zor ama guzel
  • quote:

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Dewil ,online bağlantı kurup oynayabildin mi? Oyundaki nick nameni belirtirsen online olarak da oyun esnasında seninle irtibata geçelim.
    Team speak haricinde oyun esnasında yazışarak da konuşabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Dewil ,online bağlantı kurup oynayabildin mi? Oyundaki nick nameni belirtirsen online olarak da oyun esnasında seninle irtibata geçelim.
    Team speak haricinde oyun esnasında yazışarak da konuşabiliyoruz.

abi joysticksiz zannediyorum şimdi heryerde jotstick arıyorum bulunca hemen oynamaya başlayacağim

•  Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

online oyun esnasında çekilmis bir foto...
  • yakıt bitince nerden alıyoruz benzinlik varmı valla babam hep petrol ofisinden alıyor valla benzinlik olsa yollarda güzel olur çekerim bir benzinliğe fulle derim pompacıya oda fulleyene kadar ben o arada çayımı kahvemi içerim hiç yoktan dinlenirim çok uzun uçuşlara gelemiyorum o değil :D
  • Güzel oyun hemn indiricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Güzel oyun hemn indiricem

Güzel oyundur pişman olmayacaksın
  • quote:

kanadı almışsın aşağı wtg !
  • çok güzel bir oyuna benziyor. şimdi indiriyorum ve aranıza katılacağım. bu akşam bi joystik de alalım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: gursah

quote:

kanadı almışsın aşağı wtg !

30 mm lik mermiyi yiyen alaşağı oluyor işte.

saidkızmaz , köftesuyu() ; oyun ile ilgili elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Hem online oyun esnasında da mesajlaşıyoruz zaten. mail msn özel mesaj veya forum yardımıyla da irtibat kurabiliriz.

www.turkishgoldraiders.com
    sitede de ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. indirmesi ve kurulumu da basittir ayrıca.

• oyunu kurdum. ancak benim account u kabul etmiyor. doğru girdiğimi sanıoyrum ama. "your account is not authorized" diyor "create account" a tıklıyorum bu seferde sayfayı bulamıyor.
  • vay anammm. harbiyeye giriyom sankiiiiii

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzaoğlu -- 13 Şubat 2007; 11:15:45 >
  • şu account işini halledetsem de tozunu attırsam uçakların
  • hmm yanlış yerden accaunt almaya çalışıyon.

şimdi başlat>> programlar>> frehost launcher>> go online sırasına göre tıklarsan karşına minik bir login ekranı çıkacak. minik pencerede using ip yazar oraya da tıkla önce karşına ip konfigirasyon penceresi açılacak update ip liste tıklrsan güncel ip ler yüklenmiş olur.(bunu da anlatiyim dedim belki gerek kalmaz ama sen gene de yap) listede 83.149.224.5 yazan ip numarısı seçerek sağda bulunan launch a tıkla tekrardan minik login ekranına döneceksin. login kısmına bir isim yaz alta da istediğin şifreyi yazarak login de. 3 ayrı serverin olduğu pencere açılacak sen europa arena yazan yere tıklayacaksın digerleri test arenası. ve bir defaya mahsus bir i.d isteyecek buraya yazacagın isim oyundaki rumuzun olacak. ancak sadece 6 karakter yazabilirsin. ne az ne fazla. eger uzun bir isim yazarsan yarım çıkar. Mustafa yazarsan oyunda Mustaf olarak görünür Tısa bir şey yazacak isen "-" işaretini kullanabilirsin --Ali- gibi. Tamam deyince oyuna bağlanacaksın. tüm bu anlattıklarım bir defa yapılıyor bir kere id aldıktan sonra go onlineden login dersen direk oyuna bağlanacaksın..

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm bu sayfanın alt kısımlarında resimli açıklama var ona da bak istersen. Orda bir kaç basit ayar var

ilave: oyundaki rumuzu değiştirmek için yeni bir account almak gerekiyor bunun içinde minik login ekranına başka bir isim yazmanız yeterli. sonraki işlemler aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 13 Şubat 2007; 15:07:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.