Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam oyuna girebildim. peki şimdi ne yapcaz
  • Akşam filodaki diğer elemanlarda girer oyundakli nick namen nedir sana mesaj atarız. ayrıca sende ; biber , gitane , alpay deniz nicklerini görürsen mesaj atarsın oyun esnasında. Gold tarafını secmeyi unutma.

http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=490&get=last#3018 su konuyu incele. Ayrıca forumu ve siteyi de genel olarak incelersen iyi olur.. sitede msn adresleri kayıtlı. msn den de yardımcı olunabilir.
    http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=490 birde bu var

bir de bu http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_topics.asp?FID=9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 13 Şubat 2007; 16:02:41 >

• benim bir kaç sorum olacak
    1) oyunu yukledim ve su aralar offline takılıyorum,peki 256 ile online nasıl olur,donma olur mu?(ping sorgulamada ortalama 190 ping vardı)

2)oyunu gamepadle oynuyorum daha dogrusu oynamaya çalışıyorum ama klavyedeki bazı komutlar çalışıyo örn:oto pilot bazıları çalışmıyo örn:hız artırma,F10(sanırım WEB) ve komutlarını değiştirme gibi bir imkan yok mu bu oyunda.

teşekkürler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAMotomatix

benim bir kaç sorum olacak
    1) oyunu yukledim ve su aralar offline takılıyorum,peki 256 ile online nasıl olur,donma olur mu?(ping sorgulamada ortalama 190 ping vardı)

2)oyunu gamepadle oynuyorum daha dogrusu oynamaya çalışıyorum ama klavyedeki bazı komutlar çalışıyo örn:oto pilot bazıları çalışmıyo örn:hız artırma,F10(sanırım WEB) ve komutlarını değiştirme gibi bir imkan yok mu bu oyunda.

teşekkürler.....

256 ile donma olmaz çok rahat oynarsın. Zaten oyunu asıl online de oynaman gerekir. Gamepad ile oynayanlar vardı. Ama bahsettiğin tuş sorunları yüzünden joystikc aldılar. eğer klavyede çalışmayan bir tuş varsa ona onun fonksiyonunun yüklendiği bir tuş gama pad de bulunur. Ayrıca klavyedeki, gama paddeki veya joystickteki tüm tuşları istediğin gibi ayarlarsın. Frehost launchere tıklarsan bir menü acılacak . WB SETUP seçenegi var ordan ayarlayabilirsin.

• INDIRICEM INSALLAH.
  • filomuzla ilgili istatistik bilgiler.. Oyunda avcı uçakları kadar bombardıman uçaklarınında önemi oldukça fazla.Her iki kulvarda da pilotlarımız çok iyi çalışarak oyunun kaderini değiştiren bir filo olduk..

http://scores.wbfree.net/cgi-bin/wbstat.cgi?showlist=17&type=f&squad=466&tod=070228

http://scores.wbfree.net/cgi-bin/wbstat.cgi?showlist=17&type=b&squad=466&tod=070228

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

oyundaki tüm uçaklar jip ve tankları online oyuncular kullanıyor.

www.turkishgoldraiders.com adresinden de ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 28 Şubat 2007; 8:20:30 >

• hey üstatlar üniversite dolayısıyla turkishgoldraiders a ara verdim fakat evde internet olmadıgı için buradan bir joistik alıp practice bölümünde kendimi geliştireceğim yazın ise tam teşkil bir pilot olarak dönecegim ilk 11 e girmem lazım sevgili BİBER abimize ve filosuna saygılarımla
  • inşallah internet baglantısı olmadan practice yapabilirim
  • siteniz açılmıyor
  • Açılıyor bende, I. Exp ve Fire Fox ile denedim sorun yok !

quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

siteniz açılmıyor
  • ben indiriyorum arkadaşım
    evden oynuyorum zaten
    artık sizlerleyim haber weririm
    msn ekledim senin
    gursah
  • walla ben arkadaşın verdiği msn adresini ekledim oyunla ilgili herşeyi öğrendikten sonra özellikle yunan ucaklarını zevkle düşürmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

ben indiriyorum arkadaşım
    evden oynuyorum zaten
    artık sizlerleyim haber weririm
    msn ekledim senin
    gursah

exselans 2-3 günde ilerledin bayağı ;) yakında daha çok uçak düşürmeye başlarsın... wtg !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

walla ben arkadaşın verdiği msn adresini ekledim oyunla ilgili herşeyi öğrendikten sonra özellikle yunan ucaklarını zevkle düşürmek istiyorum

yunan ucağı yok maalesef... ama dünyanın her yerinden pilot var, istediğini düşürebilirsin :)

Gold tarafı : Alman, Japon, İtalyan ucakları
    Red tarafı : İngiliz, Amerikan, Rus uçakları mevcut
  • sağol gursah sizin sayenizde öğreniyoz

HERKEZE TAVSİYE EDERİM BEYLER OTURDUNMU KALKAMION BİDAHA BAŞINDAN ÇOK ZEVKLİ
  • guzele benziyo deniyim bi
  • arkadaşlar lütfen birisi bana yardım etsin ben bu oyunu oynamak istiyorum yardım etmek isteyen msn adresini pm atarsa cok makbule gecer teşekkürler
    oyunun offlıne icin olan bölümünü indirdim ama yükleme hatası veriyo bi yardım lütfen

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillBurndeluxe -- 6 Mart 2007; 21:27:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

walla ben arkadaşın verdiği msn adresini ekledim oyunla ilgili herşeyi öğrendikten sonra özellikle yunan ucaklarını zevkle düşürmek istiyorum

oyunda iki taraf var ve bu taraflarıda filolar bir araya gelerek oluşturuyor. Rekabet oldukça fazla. Özellikle gece 9 dan sonra çok amansız çarpışmalar oluyor. 15 günde bir oyun yeni bir haritayla yeniden başlıyor. Biz sürekli aynı taraftayız . Ancak kimi filo her oyun başında taraf değiştiriyor. Rakip olduğumuz filo veya oyuncu bir sonraki oyunda bizden yardım isteyebiliyor. Oyun sırasında güzel diyalogların ve stratejik yardımlaşmaların, dayanışmanın olduğu güzel bir simulasyon.

Oyun herşeyi ile 4-5 dakikada kurulmuş oluyor . Oyunu yükleme sayfasıdaki yazan sıraya göre ve kurulma yerlerini değiştirmeden kurmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 8 Mart 2007; 15:37:21 >

• tamamda ben daha ilk offlıne olan şeyi bile yükleyemedim o yukarıdaki hatayı veriyo deli olcam ya yardım edin
  • ali_, bence oyunu tekrar sırasıyla kur, yine sorun varsa bir de bu linkten yardım iste, şimdilik başka birşey diyemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursah -- 8 Mart 2007; 14:42:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.