Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=6u5jqaMzuTQ

Warbirds'ten alınmış bir video, "orkan" adlı pilotun uçağından (spitfire) izliyorsunuz ! Görüntü kalitesi iyi degil ama fikir verir...
  • gerçekten güzel video olmuş.. spitfire çok düşük irtifalarda iyi manevra yeteneği ile gelip çıkmış. Ancak ki/84 model bir japon ucagı olsaydı spitfire'yı düşürebilirdi veya 20 ve 30 mm toplar barındıran 109 veya 110/g2 nin mermileri etkili olurdu spitfire üzerinde.

oyunun o bölgesinde sıkı bir itdalaşı gerçekleşiyor, ancak oyun sadece bundan ibaret değil. kırmızı taraf saldırıyor turuncu taraf ise savunmada. (videoaki görüntüler üzerine diyorum ) Ancak 4000 metrenin üzerinde bir bombardıman uçagı da hava alanındaki hedefleri bombalamakla meşgul. Ve eminin bir li-2 ucagı da yakınlarda bir yerde çatışmaya girmeyecek kadar güvenli ama alan kapandıktan sonra kısa süre içinde ulaşabilecek kadar yakın bir mesafede bekliyordur. Tabi savunma yapan uçakların kimisi kırmızı tarafın avcı uçaklarıyla dalaşa giriyor ,kimisi 4000 m nin üzerindeki bombardıman ucagını düşürmek için tırmanıyor, kimiside alandaki tüm uçaksavarlar ve binalar vurulduktan sonra komando birlik bırakacak olan li-2 uçagını aramakla meşgul. ve tüm bu uçakları online oyuncular yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 9 Nisan 2007; 13:05:49 >

• Havaalanı bombalandıktan sonra paraşütçü birliklerinin alanı ele geçirmek üzere kuleye doğru gidişi :

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)
  • böyle bir oyun yaptıkları için çok TEŞEKKÜR EDİYORUM.. TÜRKİYENİN böyle bir oyuna böyle bir organizasyona ihtiyacı vardır..inş daha iyi teknolojilerle daha iyi kurguyla yeni uçak stilleriyle devam ederlerde...TÜRKİYE AZCIK o GEREKSİZZZ oyunlardan kurtulurrr

GELECEKTE İNŞ PİLOT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
  • Uçuşlarında başarılar raggon, -biber'in eğitimlerini aksatma, 2 hafta içinde canavar olursun.
    umarım ideallerini de gerçekleştirirsin...
  • bu oyunu dowland yapabileceğim bir yer var mı? bide kaç mb oyun bende online oynamak isterim..
  • http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm

Buradan download edebilirsin, tüm eklentileriyle beraber yaklaşık 90 mb.

quote:

Orjinalden alıntı: Xdian

bu oyunu dowland yapabileceğim bir yer var mı? bide kaç mb oyun bende online oynamak isterim..
  • Ya ben baya bi önce denemiştim bu oyunu açıkcası beğenemedim. Belki de uçağı hiç kaldıramadığım içindir...
  • ya illa joystick mi olması lazım severim bu tür şeyleri yarın gidip almak lazım olmazsa
  • Hem boyutu küçük hem de baya güzel bir oyuna benziyor deneyelim bakalım
  • yaw joystick olmadan mouse ile deniyim dedim. sürekli havada kendi etrafında döndü uçak. zaten zorla kaldırdığım uçağı her seferinde düşürüyorum. galiba joystick şart. ama ben bir joysticke 30 liradan fazla veremem. bu yüzden bana 30 ytl civarında bu ve benzeri simülasyonlar için kullanabileceğim bir joystick modeli söyler misiniz? bir de izmirde nerde bulabileceğimi de.
  • joystickte twist ve gaz valfi olması gerek.. ucuz joystickle uçanlar bir müddet sonra daha iyi bir joy almak zorunda kalıyor. 50 ytl'ye saitekl cyborg evo var. bu oyun için yeterli.
  • ben daha yeni okudm şimdi indiriyorum dowland bölümündekinleri hepsini indirince başlıcz işallah
  • ya o kdr indir dik hata weeriyo yüklerken
  • Ne hatası veriyor?

Buraya baktın mı? belki vardır yanıt.... http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_topics.asp?FID=7

quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

ya o kdr indir dik hata weeriyo yüklerken
  • resim için tıkla

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

kimi haritalarda uçak gemilerinin önemi çok büyük. uçak gemileri radarda görünmüyor haliyle düşman havaalanına sürpriz baskınlar yapılıyor. bu resimde düşman uçak gemisine torpido saldırısı yapılırken biri de tepeden rapor veriyor . uçak gemisinin etrafında savunma amaçlı desrtoyerler ve kruvozörler mevcuttu ancak hepsi batırılmış. aslında etrafındaki destek savunma gemileri olsa uçak gemisinden düşman ucağı havalanır, ancak resimde görünen durumda çok savunmasız ve kalkan uçak tepedeki uçak tarafından avlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 14 Haziran 2007; 8:51:18 >

• Vay be sanal pilot arkadaşlarım burdalar.. Bende 3 Sene Lock On'a sarmıştım ama şimdi çok vaktim olmuyor.. Oynıyan arkadaşlarımıza kolay gelsin.. Herkeze iyi uçuşlar..
  • arkadaşlar bende girdim yukledim oyunu joystickle oynıyacağım ama sola cekiyor ucak dokunmadığım halde bide iniş kalkışlara daha alışamadım nickim brkfrt weya jeton
  • Merhaba,
    ucagin sola cekmesi normal, kalkışlarda A ve D tuşları ile dengelemeye çalış, hızın 200 km yi geçtikten sonra hafifçe yüksel, biraz daha hız kazan ve ilerle... X tuşuna basarsan otomatik pilotta düz uçabilirsin, X e bastıktan sonra uçağın sağa sola çekmemesi lazım, öyle bir durum varsa, F12'ye bas joystick sıfır ayarı için ama joystick'e dokunmadan... joystik sıfır ayarını F12 ye basarak düz uçuş sırasında kumandalara dokunmadan ara sıra yapmanda fayda var...

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar bende girdim yukledim oyunu joystickle oynıyacağım ama sola cekiyor ucak dokunmadığım halde bide iniş kalkışlara daha alışamadım nickim brkfrt weya jeton

• bir de ilave olarak şunu ekleyebiliriz.. oyunda "a" ve "d" tuşlarını önemi büyük.. eger joystickinde twist(rudder) özelliği varsa a ve d tuşları klavyeden çalışmıyor. Ancak joystickin twist özelliği ile joystickten a ve d tuşlarını daha hassas kontrol edebiliyorsunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: gursah

Merhaba,
    ucagin sola cekmesi normal, kalkışlarda A ve D tuşları ile dengelemeye çalış, hızın 200 km yi geçtikten sonra hafifçe yüksel, biraz daha hız kazan ve ilerle... X tuşuna basarsan otomatik pilotta düz uçabilirsin, X e bastıktan sonra uçağın sağa sola çekmemesi lazım, öyle bir durum varsa, F12'ye bas joystick sıfır ayarı için ama joystick'e dokunmadan... joystik sıfır ayarını F12 ye basarak düz uçuş sırasında kumandalara dokunmadan ara sıra yapmanda fayda var...

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar bende girdim yukledim oyunu joystickle oynıyacağım ama sola cekiyor ucak dokunmadığım halde bide iniş kalkışlara daha alışamadım nickim brkfrt weya jeton

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.