Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gursah

ali_, bence oyunu tekrar sırasıyla kur, yine sorun varsa bir de bu linkten yardım iste, şimdilik başka birşey diyemiyorum...

ilk sıradaki şey yüklenmiyo işte problem orda o sorunu veriyo nabayım ben bi yardım edin ya kimse bilmiyomu bu dalgaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_

quote:

Orjinalden alıntı: gursah

ali_, bence oyunu tekrar sırasıyla kur, yine sorun varsa bir de bu linkten yardım iste, şimdilik başka birşey diyemiyorum...

ilk sıradaki şey yüklenmiyo işte problem orda o sorunu veriyo nabayım ben bi yardım edin ya kimse bilmiyomu bu dalgaları

ALİ oyunu yükleyebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Mart 2007; 9:01:09 >

• yok arkadaşım ya yükleyemedim kafayı sıyırcam
  • Ali oyunu diğer bilgisayarıma yükleyip tekrardan kurdum. Ben xp kullanıyom hiç bir sorun çıkmadı. Oyundaki diger arkadaşlara da soracam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 14 Mart 2007; 10:36:05 >
  • quote:

yok arkadaşım ya yükleyemedim kafayı sıyırcam

arkadasim bir de buradan dene:
    Program:
    http://snaps.gotdns.org/FORNOBODY/wb27full.exe
    1024 Kokpitler:
    http://snaps.gotdns.org/FORNOBODY/wb27art3.exe

• arkadaslar bende yenı katıldım su oyunu bı turlu yukluymıom cam atlıcam en sonunda
  • arkadaşlar olmuyo ya olmuyo format mı atsam acaba diye düşünüyorum bi cözüm bulun şuna ya yunan vurmak istiyorum
  • guzel oyunmus indirdim ben , ogrenmeye calisiyorum simdi
  • oyunu çok beyendim sağolasın
  • İlgilenen arkadaşlar için bir duyuru :

Warbirds Online'nın 2. filosu kuruldu... TURKISH SILVER RAIDERS !

Filolara katılacak pilotlar için kriterler şöyle :

A) JUNIOR FIGHTERS -- Eğitim filosu-- uçuşa yeni başlayan her pilot katılabilir, birkaç offline uçuş yapması, mesajlaşmak için radio kanallarını kullanmayı bilmesi ve temel birkaç komutu bilmesi yeterlidir.

B) TURKISH SILVER RAIDERS -- Ara Filo-- Junior Fighters filosunda "10 kill", 10.000 puan, "1 field capture" yapması ve eğitmenimizin gözüne girmesi gerek... ;)

C) TURKISH GOLD RAIDERS -- Ana Filo -- 250.000 puan ve, "field capture" madalyaları dışında 3 madalya alması gereklidir.

Bilgilerinize.
  • ya arkadaşlar birisi yardım etsin oyunu yükleyemiyorum
  • quote:

ya arkadaşlar birisi yardım etsin oyunu yükleyemiyorum

ali, sürekli yükleyemiyorum diyorsun, neden buraya da yazmıyorsunhttp://www.turkishgoldraiders.com/forum oyuna hergün yeni insanlar giriyor, belki senin bahsettiğin problemle karşılaşıp çözen vardır...
  • Oyunu yüklüyorum şu anda. Yarım saate servera girmiş olurum. Çok merak ettim oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

http://www.youtube.com/watch?v=BWCUmJ5jVuI&eurl=

arkadaşlar filomuzun fragmanı seyredin!!!

Arkadaşlar bu tanıtım videosu IL2 Sturmovik oyununa ait görüntüleri içeriyor! Yani Warbirds oyununun tanıtım videosu başka bir oyuna ait! Videodaki görüntüler, tekrar söylüyorum, IL2 Sturmovik oyunundan. Bu oyunla ilgili Türk Filo sitesi linki ise aşağıdadır:
    www.trakinci.azbuz.com

Turkish Gold Raiders takımına başarılar dilerim...
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakinroll -- 5 Mayıs 2007; 22:45:04 >

• O videoda il2 oyunundan ve warbirds 3 oyunundan alıntılar olduğu başka forum konularında da söylendi zaten. Ayrıca Warbirds oyununun tanıtım fragmanı değil, filonun tanıtımı için eğlencelik yapılmış bir video sadece. Warbirs2 grafik bakımından il2'nun şu anki haliyle kıyaslanamaz bile... 50-60 MB'lık bir oyun alt tarafı, Il2 ise 4.5 GB. Yukarılara bir arkadaş screen shotlar koymuş, fikir sahibi olabilirsiniz, ben de birkaç tane daha koyayım ki yanlış anlama olmasın.
    Kendi adıma çokça vurguladığım şey şudur ki, grafiklerden fazla birşey beklemeyin ama online uçuş kurgusunun farkını görün. Keyfiyet size ait, zevkler tartışılmaz.
    Ha bu arada, IL2 da oynuyorum, bence çok iyi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursah -- 23 Mart 2007; 15:33:28 >
  • Ben Çok Önceden Aranızdaydım.Hemde Altfilonuzdan fatmas(glorfindel).İnşallah Başka Bir zaman Karşılaşırız
  • oyunu yükleyen arkadaşlar oyundaki takma isimlerini bu topicten veya özelden yada BURDAN bildirirse oyun esnasında da bizden birçok kişi yardımcı olacaktır.

daha önce de belirttiğim gibi sayımız oldukça arttığı için nerdeyse 24 saat boyunca oyunda online turkishgoldraiders pilotları bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 26 Mart 2007; 11:57:03 >
  • Banada bulaştırdınız en sonunda. :)
    Şimdi ben bu simülasyon işine dalmak istiyorum hatta 19" geniş ekran LCD ile daha da güzel olur :)
    Ama mesele joystick Saitek X52 çok mu abartı kaçar yada minumum( uygun fiyata) adam gibi bir joystick önerir misiniz ?
    sağolun.
  • saitek cyborg evo kullananlar var oyunda ve gayet memnunlar. zaten istatiskilerinden de belli oluyor memnun oldukları. microsoft ve logitech kullananlarda var onlar da memnun. Ben bir ara trust marka bir joystick almıştım. hiç memnun kalmadım ve saitek aldım. trustta aşırı bir yay direnci var kazık gibi bişey.. saitek cyborg evo ların fiyatı da uygun. bir öneri tabi. başka marka da düşünürsen eger, joystickin üzerinde gaz kumanda valfi etrafa bakmaya yarayan 8 yönlü tuşu ve twist(rudder) özelliği olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Mart 2007; 9:36:26 >
  • oyunda sırf avcı uçagı kullanılmıyor.
    alana komando birlikleri bırakıp havaalanının ele geçirilmesini sağlayan Ju/52 uçakları (paraşutçü birlik uçakları) piste geri dönüyor...

https://store.donanimhaber.com/4b/d6/74/4bd6748163995c8bc09c9b7b88a6f4eb.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Nisan 2007; 9:00:59 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.