Şimdi Ara

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
46.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw ben de IL2 oynuyorsunuz diye sevinmiştim, ancak bu simulasyon da baya başarılı görünüyor. Tüm arkadaşlara başarı ve eğlenceler diliyorum...
  • klas bişeye benziyo bakalım
  • Böyle oyunların, onlinesi süper olur bence..
  • evet bu oyunun oflinesi de var ama onlinedeki heyecanı hiçbir yapay zekada bulamıyorsunuz. hem takım oyunu hem rekabet hem de diyalog ön planda.. bu oyunda dümdüz uçarak ezbere manevralarla sonuca ulaşmak yok. ters manevralarda stalla girersiniz. uçağı sınırında kullanan kazanır. değişen durumlara göre uygun uçak seçen avantajı kaybetmez . 30 mm mermileri düşmana isabet ettiren karşı tarafın ucagında ne kanat bırakır ne de kuyruk.. :)) radyo mesajlarını takip ederek ve diger oyuncularla irtibat kurarak karşı tarafın uçak posizyonlarını, havadaki ucak modelleri ve sayısı hakkında rapor alan hedefe ulaşmadan önce hazırlığını yapar. vs vs...
  • süpper
  • oyunun senaryosu havalanlarının ele geçirilmesine ve korunmasına dayalı.. resimde iki bombardıman uçağı alanı bombalıyor. resmi çeken uçak ise bu uçaklara koruma görevi için orda. tabi başka uçakalrda var bölgede. bombardıman uçaklarının görevi bittikten sonra bölgeye komando birliğini taşıyan personel taşıma uçağı çağırılacak.

ayrıntılı resim için tıkla

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

burda ise a6m model bir japon uçağı üstün manevra yeteneği sayesinde heybetli bir spiti alaşağı ediyor

ayrıntılı resim tıkla

Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

bu bahsi geçen uçakların tamamını online oyuncular koordineli bir şekilde yönetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 16 Temmuz 2007; 8:37:42 >

• Güzel SS'ler ornapsen

Bomber.lardan biri benmişim, heh...
  • adsl i kotali olanlar icin soruyorum kotadan çok ymezmi bu oyun?
  • keşke indirme adresini versende bizde yüklesek ama böle oyunlar maustan cok joistyikle cok güzel oluyo
  • Oyunun yükleme boyutu yaklaşık 90 Mb, pek birşey değil yani. Online uçuş sırasında da fazla harcamıyor.
    Buradan download edebilirsiniz. >>>
  • ben bu oyunu oynamayı daha önce denemiştim oynayamamıştım yaww yine denicem belki oynarım yardımlarınızı bekliyorum
  • ya beni direk oyundan atıyo fly diom atıyo pratik yapcam gene atıyo takımımı seccem gene atıyo
  • Fearless;
    Windows XP mi kulanıyorsun? "Windows XP kullanıyorsanız, masaüstünde sağ tuş yapın, özellikleri seçin, görünüm ve efektler menüsüne gelin. Yukarıda işaretli olan "menü ve araç ipucu için aşağıdaki geçiş efektini kullan" kutusu yanındaki işareti KALDIRIN" uyarısını dikkate alarak yapmış mıydın ?
  • arkadaşlar filomuz çok güçlendi. Hem yeni gelecek arkadaşlara yardımcı olacak oyuncuların sayısı da arttı.. . Oyunun yöneticilerinden ve iyi pilotlarından bir rus vatandaş da filomuza dahil oldu.

Can oyunda hangi rumuzu kullanıyordun. Tekrardan bekleriz. oyun biraz zor olsa da bir müddet alışma devresinden sonra(itiraf edeyim bu bende 20 gün falan sürdü çok yetenekli değilim ama çoğu kişi bir haftada olayı kavrıyor) kolaylıkla adapte olursun

• quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

arkadaşlar filomuz çok güçlendi. Hem yeni gelecek arkadaşlara yardımcı olacak oyuncuların sayısı da arttı.. . Oyunun yöneticilerinden ve iyi pilotlarından bir rus vatandaş da filomuza dahil oldu.

Can oyunda hangi rumuzu kullanıyordun. Tekrardan bekleriz. oyun biraz zor olsa da bir müddet alışma devresinden sonra(itiraf edeyim bu bende 20 gün falan sürdü çok yetenekli değilim ama çoğu kişi bir haftada olayı kavrıyor) kolaylıkla adapte olursun

başlayalı oldu 3 gün oyundaki nickim actttr senin nickin ne??? Bu arada oyunda her türlü eğitim ve yardımı smrnff den alıyorum saolun 5 killim oldu şimdiden

•  Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

bombardıman ve bazı avcı uçaklarında makineli tüfek dairesi vardır. bombardıman uçaklarında modeline ve kapasitesine göre 3-5 arasında makineli tüfek kimi avcı uçaklarında da arka tarafta birer tane makineli tüfek var. oyun esnasındA eğer arkadan düşman gelirse bunlar otomatik olarak çalışıyor ancak isterse oyuncuda bunları kullanabilir. Bu karede ise bombardıman uçağında bir davetsiz yolcu var :) Ark planda da dost avcı uçakları ortak harekatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 5 Ağustos 2007; 15:20:22 >
  • Abi halen üye alımı var mı ona göre joyistik alıp oyunu indiricem zevkli bişeye benziyo çok zor mu oynaması
  • üye alımı var tabi. joysticksiz oynayanlarda var. mouse joystik olarak kullanılıyor ancak zor oluyor tabi o yüzden bu oyunda joy. şart. bu arada oyun çok zor değil, ama kolay ve basit bir oyunda değil. özellikle ilk alışma devresi biraz oyalıyor insanı www.turkishgoldraiders.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 9 Ağustos 2007; 18:50:56 >
  • Warbirds'te kaydedilmiş bir video, henüz oynamayıp da fikir sahibi olmak isteyenler için fena değil.

> Tıkla >
  • arkadaşlar oyunu nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.