merhaba toshiba laptopuma format attım kendi kurulum cdden kurdum fakat internetten video izlerken görüntü yavaşlıyor ses normal hızında devam ediyor.görüntü bi müddet sonra kendine geliyor sonra gene yavaşlıyor.
normal filmleri izleyebiliyorum sorunsuz mpg avi.sadece internetten izlerken oluyor bu.flash player vs de yüklü.
işletim sistem xp ekran kartım radeon x700
herşeyi denedim neredeyse.
quote:
Orijinalden alıntı: thethraine
merhaba toshiba laptopuma format attım kendi kurulum cdden kurdum fakat internetten video izlerken görüntü yavaşlıyor ses normal hızında devam ediyor.görüntü bi müddet sonra kendine geliyor sonra gene yavaşlıyor.
normal filmleri izleyebiliyorum sorunsuz mpg avi.sadece internetten izlerken oluyor bu.flash player vs de yüklü.
işletim sistem xp ekran kartım radeon x700
herşeyi denedim neredeyse.
internetin hızından olabilir
ekran kartı ısındığında yapar genelde. sanırım dizinin yada battaniye gibi bişeyin üstünde izliyosun. düz bi masada izlemeyi dene istersen. yada bi soğutucu kullanmayı..
codek paketlerınızı kontrol edın ..guncel bır codek paketı edının ..sonuc degısmesse konuya paylasın durumu bakalım yıne ..
Ekran Kartının Driverını ve Codeklerini güncellersen sorunun muhtemelen düzelir. flash playerı güncellemeyi unutma