Şimdi Ara

Önlisans mı yoksa lise üzerinden mi sınava gireceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aöf adalet okuyorum 2. sınıftayım normalde geçen sene mezun olmam gerekiyordu fakat derslere gereken özeni göstermediğim için bu senede yani 2016-2017 döneminde de alttan kalan dersleri verip kısmetse mezun olmayı planlıyorum.Şimdi gelelim soruma kpss'ye önlisans mı yoksa lise düzeyinden başvurucam? Yardımcı olursanız sevinirim.

• aynı soruyunun cevabını bende arıyorum 6 ay sonra 2 yıllık mezunuyum ikisine birden girsek oluyormu .
  • +1 Beyler bende hangisine başvuru yapacağıma kararsızım. 2014 sınavına girdim 67 aldım ama bir yere yerleşemedim okullarım devam ettiği için. O zaman girdiğimde orta öğretim üzerinden girdim. Şimdi ön lisans mı gireyim yoksa lisemi yoksa ikisine birden mi (mümkün gibi gözüküyor)

Endüstri Meslek Lisesi Makine Ressamlığı bölümü mezunuyum.
    Dokuz eylül üniversitesinde ön lisansta 2. sınıftayım.
    Anadolu üniversitesinde AÖF lisansta 1. sınıftayım.
  • ikisinede girilmiyor önlisans seçtim
  • sanerdk kullanıcısına yanıt
    sistem mi izin vermiyor acaba sebebini açıklayabilir misiniz?
  • redbears kullanıcısına yanıt
    Onlisans tan gireceksin sistem sana secim yapmana izin veriyor basvururken zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neeenanana

sistem mi izin vermiyor acaba sebebini açıklayabilir misiniz?

Evet hocam, belki okul seçiminde üniversiteyi seçtim diyedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istediğini seçebilirsin ama şuan önlisansta okuyorsan daha bitmediyse tercih yapamazsın bitirene kadar. lise düzeyini seçersen tercih yapabilme şansın var aradaki tek fark o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

istediğini seçebilirsin ama şuan önlisansta okuyorsan daha bitmediyse tercih yapamazsın bitirene kadar. lise düzeyini seçersen tercih yapabilme şansın var aradaki tek fark o.

onu biliyorum, sadece merak ettiğim mezun olmadan önlisans düzeyinde bilgisayar programcılığı okurken KPSS'ye girip örnek veriyorum 70 puan alsam.Bu sırada lise düzeyinde KPSS'ye girenlere mesela zabıt katibi alımı olsa.bende başvurabiliyor miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.