Onunla oturup sarıldığımız, gözlerimizin içine baktığımız yerlerde oturdum. Yaktım sigaramı aldım biramı taktım kulaklıklarımı ve uzaklara doğru baktım. Karşıdan gelen her kız sanki oymuş gibi heyecanlandım, onu göremeyince hayal görmek için dua ettim attığım her adımda. Bir kez mutlu olmanın bedelini bin kez mutsuzlukla ödedim. Canın sağolsun sevdiğim, seninle bir kez mutlu olmak için bin kez mutsuz olmaya da razıyım. Benimle var oldun benimle bittin, en sağlıklı düşünme biçimi bu benim için.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D9F067BD -- 5 Ocak 2025; 18:12:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onunla yürüdüğümüz yollarda yürüdüm.

-
-
5 yıllık ilişkisi bitmiş birisi olarak diyorum. benimde canım acısa da alışmak gerek ve olabildiğince kaçmak gerek. yürümek iyi geliyor. 2-3 ay her şeyden izole ol sonra yoluna bak. başkalarıyla flörtleş. unutacaksın illaki. süresini belirlemek senin elinde
-
ağlattın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıllık ilişkim 5 gün önce bitti hocam ancak ona ne kadar ilişki denirdi tartışılır. Asıl benim unutamadığım ve aşık olduğum başka bir kız..
Başkalarıyla flörtleşmek benim yapabileceğim bir şey değil zaten çok yoğunum kızları gözüm görmüyor neredeyse 2 senedir. Açıkçası yaşadıklarımdan sonra içimde başkasına karşı istek oluşacağını sanmıyorum. Yaş da ilerliyor eski gençlik enerjisi olmuyor insanda ve her şey değişiyor ilişkiler de. O benim gençlik aşkımdı ve o zamanlar bir daha asla geri gelmeyecek. Yıllardır içimde bir acıyla yaşıyorum ama bu acıyı işime yöneltmeyi de biliyorum onu en azından faydalı bir şeye dönüştürmeye çabalıyorum. Umarım siz acılarınızdan tamamen kurtulursunuz ve mutlu bir ilişkiye adım atarsınız
evet yaş ilerledikçe insanda heyecan kalmıyor benim biteli 7-8 ay oldu ama ara ara iletişimimiz sürdü en son başkasıyla konuştuğunu söyledi bu zoruma gitti. 5 yıl boyunca her ilki benimle yaşayan biriydi ki dolu dolu geçti aynı evde yaşadık uzun süre vs. şimdi başkasıyla ki ben aldattığım için ayrılmıştı o 1 yıl boyunca sürekli ağladı sızladı. ben pek oralı olmadım. hep avucumda gördüm ama avucumdan çıkınca değere bindi hesabı.
avantajım boş zamanım çok fazla bu yüzden enerjim olmasa da zoraki flört dönüyor. artık şöyle eli yüzü düzgün, annelik yapabilecek
güvenebileceğim birini bulup işi bitireceğim.
-
oğlum özel mesaj atıyon ama kapalı özel mesaja cevap veremiyorum
-
Açtım
Yaş kaç bu arada?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 yılında aynı şeyleri yaşadım şu an çocuğumuzu uyutuyorum hayat mucizelere gebe kral
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X