Ko'daki ilk charım master olmak üzere 60 lwl oldu magem fakat 10 ar adet opal safir kristalim yok paramda yok kekury ringi bile boss bekleyip düşürdüm acayip pahalı ben nerden bulcam bunları ?hangi yaratıktan çıkar.
yardımlar için tşkrler...
Skeleton türleri kes bol bol
sağolun sabaha kadar kesicem artık
yok yawww skeleton türlerinden opal safir crstal düşüormus ????? werewolf dan we kemirosa dan düşüor sadece sakın sabaha kadar ske lerde flan urasma gecene yazık.......
quote:
Orjinalden alıntı: RaPsTaR_24
yok yawww skeleton türlerinden opal safir crstal düşüormus ????? werewolf dan we kemirosa dan düşüor sadece sakın sabaha kadar ske lerde flan urasma gecene yazık.......
kemirosa ne ?
dün gece 3 e kadr kesitm
hiç bi tane düşmedi daha yeni uyanıyorum
Ben werewolften 1 saatte 3 veya 4 tane opal-safir-kristal drobu alıyorum
Tavsiyem Ts al MASTODON'a dönüş z1 z1 z1 yaparak ignition skillini at , hele birde köpeğin kutu topluyorsa(benımkı gıbı) fazla masraf yapmadan halledersin
Skeleton,werewolf,machirodus eskidendi.
Şimdi kemirosa'dan düşüyor.
Ardream'de kesebilirsin de cz'deki zorluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
Tavsiyem Ts al MASTODON'a dönüş z1 z1 z1 yaparak ignition skillini at , hele birde köpeğin kutu topluyorsa(benımkı gıbı) fazla masraf yapmadan halledersin
orası hep dolu dedigin olay var mastodona dönüşüyo admalar 3-4 tane hemde ardreamde kemirosadan düşme oranı yüksekmi yani 10 tane kessem 5 drop alabilirmiyim ?
quote:
Orjinalden alıntı: fesat-team.T
quote:
Orjinalden alıntı: BiqBanq
orası hep dolu dedigin olay var mastodona dönüşüyo admalar 3-4 tane hemde ardreamde kemirosadan düşme oranı yüksekmi yani 10 tane kessem 5 drop alabilirmiyim ?
10 bile alabilirsin. ama kesemezsin mageyle çok zor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme