Şimdi Ara

OPEL 2013 FİYAT LİSTESİNİ AÇIKLAMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GENELDE BAKTIĞIMDA FAZLA ARTIŞLAR YOKTU GENELDE KÜSÜR OLARAK ARTMIŞ
    AMA BAKTIMLARIM ARASINDA İNSİGNİA 1.6 180 COSMO MODELİ 66 BİNDEN 69 BİNE ÇIKMIŞ 3 ,000 LİRALIK BARİZ ARTMIŞ DİĞER DONANIM SEÇENEKLERİ BU KADAR ARTMAMIŞ.
    BU ARADA YENİ ASTRA SEDANIN FİYAT LİSTESİ YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelmss -- 4 Şubat 2013; 21:34:01 >

• link koysan iyiydi. opel 2013 fiyat listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

link koysan iyiydi. opel 2013 fiyat listesi
    Sonunda 3 kapı corsayı kaldırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    yeni opel astra sedan neden yok acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/04_Price_Lists/opel_fiyat_listesi_01.02.2013_2.pdf

• Arkadaşlar Opel bayileri pazarliga yanaşıyor mu acaba , yanasiyorlarsa ne kadar iniyorlar 2013 astra icin Mesela... gecen mayıs ayında telefonda görüşmüştüm bu liste fiyatların kampanyali olduğunu iddia edip duruyorlardı soldaki fiyatların gerçek olduğunu o fiyattan kampanya yapıldığını iddia ediyordu bayan açıkçası baya gülünç bir durumdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

Arkadaşlar Opel bayileri pazarliga yanaşıyor mu acaba , yanasiyorlarsa ne kadar iniyorlar 2013 astra icin Mesela... gecen mayıs ayında telefonda görüşmüştüm bu liste fiyatların kampanyali olduğunu iddia edip duruyorlardı soldaki fiyatların gerçek olduğunu o fiyattan kampanya yapıldığını iddia ediyordu bayan açıkçası baya gülünç bir durumdu...
    Meriva 50.834 tl olmuş ben 37.000 tlye satamıyorum çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Alıntıları Göster
    Opel'in 2013 fiyat listesinde çok fazla bir artış olmamış gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Opel'in 2013 fiyat listesinde çok fazla bir artış olmamış gördüğüm kadarıyla.

Alıntıları Göster
    1.3 dizel cosmo Astra Hb fiyatını korumuş. Benim sunrooflu İnsignia Edition Elegance 1.4 turbo ise 63 bin tl ye yükselmiş fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

1.3 dizel cosmo Astra Hb fiyatını korumuş. Benim sunrooflu İnsignia Edition Elegance 1.4 turbo ise 63 bin tl ye yükselmiş fiyatı

Alıntıları Göster
    1.4 T Active Select Astra göz kırpıyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolbro

1.4 T Active Select Astra göz kırpıyor bana

Alıntıları Göster
    şu insignia biturbo tam alınası ama 105.000 opele çok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomemss

şu insignia biturbo tam alınası ama 105.000 opele çok ya

Donanım anlamında çok dolu bir araç. Premium bir marka araç baz alsak bu donanım ile 130-140 bin tl den fazla olacaktır.

Birde flexride şasili bir araç 102 bin tl ye alınabilir
  • 55 bine 1.4 turbo 140 hp insignia cok iyi. 1.2 tsi golf aliyorlar o paraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

55 bine 1.4 turbo 140 hp insignia cok iyi. 1.2 tsi golf aliyorlar o paraya..
    8bin tl indirm var liste fiyatından opellerde

en büyük indirim ise insignia dizel biturboda 14 bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Alıntıları Göster
    Astrada Enjoy Plus paket yerini Active e bırakmış. Enjoy plus ile aynı donanım mı acaba sadece isim mi değişti yoksa donanımda da farklılıklar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

illa ki satılır o fiyata.. aracınız gördüğüm kadarıyla güçlü kuvvetli.. :) kısmet işi bu işler.. bakarsınız yarın satılır bakarsınız 4 ay geçer ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Listede indirim var ama indirimin olmadığı gün yokki Örneğin ben listesi 42.000 tl olan ama opele göre indirim ile 33.750 tl lik aracı 32.500 tl ye aldım Liste fiyatından 8.250 tl fark var ama bu aracı Türkiye de bir allahın kuluna 42.000 tl ye sattımı ki opel bana 8.250 tl indirim yaptı Yıllardır opel hep aynı Yok 8.000 tl indirim yok 10.000 tl indirim Fiyatlar hep standart ara sıra kampanyada 1.000-2.000 tl indirim oluyor ama adı hep 10.000 tl indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

illa ki satılır o fiyata.. aracınız gördüğüm kadarıyla güçlü kuvvetli.. :) kısmet işi bu işler.. bakarsınız yarın satılır bakarsınız 4 ay geçer ..

Bekliyoruz bakalım inşallah
  • Astra sedan yok listede. Niye koymadılar ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.