Bildirim
OPEL ASTRA 1.4-1.6 YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.6 daha çok tutuluyor ve bence 1.4 motor biraz kasaya göre küçük geliyor bence -
1.4 motor küçük gelmiyor araca test edildi onaylandı ama milletin genel kanısı 1.4 motor o kasayı kaldırmaz yönünde. O yüzden C sınıfında turbosuz araçlarda 1.6 motordan aşağısı tutmuyor pek. -
up -
90 Hp 125 nm tork kaldırır niye kaldırmasın.Benim düldülü 90 hp 149nm tork+LPG kaldırıyorsa ki eski teknoloji motor bunu hayli hayli kaldırır kafanı yorma.Ama yok ben performansta istiyorum dersen orasını bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 10 Ocak 2011; 0:44:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
90 Hp 125 nm tork kaldırır niye kaldırmasın.Benim düldülü 90 hp 149nm tork+LPG kaldırıyorsa ki eski teknoloji motor bunu hayli hayli kaldırır kafanı yorma.Ama yok ben performansta istiyorum dersen orasını bilemem.
Performans istiyorsa bütçeyi yükseltip 2005 2.0T HB Astra öneririz. -
up -
merhaba bende astra bakarken senin gibi düşündüm 1.4 90 beygir aracı çeker sıkıntısı olmaz. arkadaşımda vardı 2004 club gayet güzel yokuşta çekiyordu kendimde kullandım sorunsuz rahat.ama 1.6 tabi beygir farkı var.AMA ASIL şuna bak. 2005 ve sonrası twinport motor olsun1.4 1.6 farketmez. twinport olsun neden mi 5 beygir fazla bir performans veriyor. bu bir ikincisi manifort kelebeklerinden kaynaklanna farklı bir sistemden dolayı 90-100 aşağı hızlarda araç benzinde yada lpg de çok az yakıyor. 100 geçtinmide fazla yakıyor burasıda başka bir şey tabi.. ben istanbuldan orduya 180 gibi bir raklama benzinle geldim 100 geçmeden bence 2005 üstü bu motor seçeneğine bak 1.4 1.6 fark etmez. sagıyla kalın. astra başkadır. -
up.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiR. -- 11 Ocak 2011; 23:04:47 > -
kullananlar yorum yazarsa daha iyi olur. benimde ilerde aklımda bunlar var -
astra olsun taştan olsun. ben 1.3 dizel kullanıyorum memnunum sen 1.4 benzinliden memnun kalırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: nos_61
astra olsun taştan olsun. ben 1.3 dizel kullanıyorum memnunum sen 1.4 benzinliden memnun kalırsın.
sizin ki H kasa, arkadaş G kasadan bahsediyor sanırım -
2006'dan beri twinport motor Astra G kasa kullanıcısıyım. Aracım 2006 model, yani ilk sahibiyim. Geçen 5 yıllık süreyi değerlendirirsem arabamdan gayet memnunum, beni neredeyse hiç üzmedi, yolda bırakmadı. Sadece yetkili servislerinden şikayetçiyim. Uzun bir süre direnip lpg'ye geçmemiştim ama geçen yaz dayanamadım ve lpg taktırdım. Benzinde sınıfındaki araçlara göre biraz daha az yakıyordu, şimdi lpg tüketiminden de memnunum. Bu arabayı almak isteyenler gönül rahatlığı ile alabilirler, dikkat edeceğiniz şey şu olsun: yetkili servislerine dikkat edin, kazıklanmayın. 1,4 - 1,6 motora gelince, arada fazla fark yoksa 1,6'yı seçin derim. 1,4'ler 90 HP, 1,6'lar ise 103 HP gücünde. -
Astralarda genelde 1.4 çok hoş ve yeterli bir motor değil bence o kasayı çekmekde biraz yoruluyo ve zorlanıyo. -
Çekmez diye bir şey yok ama 1.6 daha iyi gider.Çok zorlanmayacaksan 1.6 ya yönel bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X