Şimdi Ara

Opel Astra 1.4 T Sport ikinci el piyasa değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere Opel Astra 1.4 T Sport almak istiyorum ve alacağım araç ikinci el olacak.Araçla ilgili olarak sizlere sormak istediğim 2013 modelin liste fiyatı 47.921 TL iken(liste fiyatı üzerinden de illaki pazarlık yapılabildiğini düşünerek) aynı aracın km si az, kazasız, genel olarak iyi durumda olan 2010 modeli için ödenebilecek uygun rakam sizce nedir? Sahibinden.com da ilanlara bak demeyin zaten internet üzerinden yapılan satışlarda fiyatların bir hayli şişirildiğini düşündüğüm için değerli görüşlerinizi almak istiyorum referans olması için aşşağıda verdiğim link üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-140-hp-opel-astra-1.4-t-sport-2010-model-32.000-kmsafak-otomotiv-105345310/detay

• 40.000 liradan fazla etmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

40.000 liradan fazla etmez bence
    Cevap için teşekkür ederim.Ne kadar çok cevap alırsam kafamda bir piyasa fiyatının oluşması ve bütçemi buna göre ayarlamam açısından o kadar yararlı olacak msjların devamını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMajesty

Cevap için teşekkür ederim.Ne kadar çok cevap alırsam kafamda bir piyasa fiyatının oluşması ve bütçemi buna göre ayarlamam açısından o kadar yararlı olacak msjların devamını bekliyorum

Alıntıları Göster
    2 ay once 36 bin e bulmuştum ama almamıştım,tanıdıktı...ama piyasası en fazla bencede 40 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

2 ay once 36 bin e bulmuştum ama almamıştım,tanıdıktı...ama piyasası en fazla bencede 40 bin

Alıntıları Göster
    36.000 TL gerçekten çok uygun bi rakam.Tanıdık demişsiniz tabi bunun da büyük etkisi olmuştur.Tanıdık olmadan 38 39 gibi bi rakama alınabilirse fena olmaz gibi o zaman cevapların devamını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMajesty -- 19 Kasım 2012; 21:25:30 >
  • quote:

36.000 TL gerçekten çok uygun bi rakam.Tanıdık demişsiniz tabi bunun da büyük etkisi olmuştur.Tanıdık olmadan 38 39 gibi bi rakama alınabilirse fena olmaz gibi o zaman cevapların devamını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    1 aydan fazla oldu arkadaşım alalı.. Üstelik otomatik... 37.000 TL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1971

1 aydan fazla oldu arkadaşım alalı.. Üstelik otomatik... 37.000 TL...

Alıntıları Göster
    Tabi donanımlarına da bağlı,araç düz ve temiz ise 41-42 yazılır 38' 38,5 e bıraklır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Tabi donanımlarına da bağlı,araç düz ve temiz ise 41-42 yazılır 38' 38,5 e bıraklır

Alıntıları Göster
    Ben manuel almak istiyorum yazdıklarınız moralimi yükseltti ortalama 38.000 TL gibi 2010 model alabileceğim yönünde ümitlendim.Aksini söyleyen birileri yazana kadar böyle kalsın renk konusunda aracın siyah ya da beyaz olmasını istemiyorum tabi işin bu yönünün beni sıkıntıya sokması muhtemeldir.

• quote:

Ben manuel almak istiyorum yazdıklarınız moralimi yükseltti ortalama 38.000 TL gibi 2010 model alabileceğim yönünde ümitlendim.Aksini söyleyen birileri yazana kadar böyle kalsın renk konusunda aracın siyah ya da beyaz olmasını istemiyorum tabi işin bu yönünün beni sıkıntıya sokması muhtemeldir.

Alıntıları Göster
    Güncel yakın dönemde alım satım yapmış olan arkadaşlar varsa kendileri ne kadar alıp-sattılar yazarlarsa sevinirim.

• quote:

Güncel yakın dönemde alım satım yapmış olan arkadaşlar varsa kendileri ne kadar alıp-sattılar yazarlarsa sevinirim.

İmzamdaki aracı bayramdan hemen sonra 40500 TL ye sattım. Linkteki araç bence 39000 civarına alınır.

Not: Aracım manuel ve 9000 km de ve ekstrasız sport donanımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipiralli -- 20 Kasım 2012; 12:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipiralli

quote:

İmzamdaki aracı bayramdan hemen sonra 40500 TL ye sattım. Linkteki araç bence 39000 civarına alınır.

Not: Aracım manuel ve 9000 km de ve ekstrasız sport donanımdı.

Alıntıları Göster
    36-39bin arası km ve temizliğine gore değişir.
    çok temiz ve az kmli ise 38-39 eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

36-39bin arası km ve temizliğine gore değişir.
    çok temiz ve az kmli ise 38-39 eder.

Alıntıları Göster
    Cevaplar için teşekkürler.Ben de zaten 38 i gözden çıkarmış durumdayım sınırın 38 39 olduğunu düşünüyorum yazılanlara bakınca aklımdaki fiyatın normal olduğu kanaatine vardım.Bu piyasada galericiler ya da alsatcılar dışında gerçek satıcı bulabilirsek insallah en kısa sürede neticelendireceğim.
  • quote:

Cevaplar için teşekkürler.Ben de zaten 38 i gözden çıkarmış durumdayım sınırın 38 39 olduğunu düşünüyorum yazılanlara bakınca aklımdaki fiyatın normal olduğu kanaatine vardım.Bu piyasada galericiler ya da alsatcılar dışında gerçek satıcı bulabilirsek insallah en kısa sürede neticelendireceğim.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-kullanilmis-kazasiz-boyasiz-91491603/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-boyasiz-20binde-yeni-astra-turbo-kacirmayin-99630502/detay

Mesela bu ilandaki araçlar fiyat olarak uygunlar.500-1000 civarı bir pazarlık daha yapılıp alınır.

• Öncelikle söyle başlayayım. Araç alırken forumlardan çok fazla faydalandım. Onun için bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. Uzun araştırmalar sonucu Aralık 2013 sonunda sıfır neptun mavisi Astra 1.4. sport aldım. Bende ilk önceleri edition modelinin ikinci elini düşünüyodum. Ama internetten yaptığım uzun araştırmalar sonucu istediğim fiyatta ve km az olan ikinci el bulamadım, bulduysam da güvenemedim çünkü İst.da buldum. Tabi kimse arabam kötü demiyor bakıyorum sıfırla arasında 1-2 bin tl fark ediyor bi o kadarda araç 2012 model, ikinci el, 20-25 bin km yapmış vb. Tabi son olarak araçta şuda olsun, buda olsun derken sport modele kadar çıkmış oldum. Yine hem sıfırları hemde ikinci elleri takip ediyorum bayilerle görüşüyorum 100-200 aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı veriyor. Ama ikinci elden kimse aracım kötü demeyip uygun fiyat veren yok. Aynı model ikinci el hiç bir extra donanımı yok 100 tl aşağı fiyat veriyor adam. Be kardeşim hiç mi bakmıyon piyasaya diyesim geliyor. Nese uzatmayım sıfır konusunda karar verdim ikinci el hem istediğim fiyatı bulamadığım için hemde uygun bulduğum araçlara güvenemediğim için. Eğer ben titiz biriyim, öyle herkesede güvenemiyorum araçtan sonradan bişeyler çıkarsa çok üzülürüm dersen sıfır al derim. Sonradan çıkan sorunlardan dolayı sen üzüleceğine paran üzülsün :).. Aracı alalı 1 ay oldu çok şükür şimdilik memnunum allah kaza bela vermesin inş. Tabi teslim alırkende bi okadar dikkatli olmak gerekiyor. Onuda başka bi forum sayfasında paylaşırım. Bu arada Trafik tescil + plaka (istediğim plakayı aldım) + sigorta (her bayi dahil etmiyor) + kartel koruma (genelde hediye olarak takıyorlar) + ilk yardım çantası (genelde hediye olarak veriyorlar) 50.000'e aldım. Daha iyileri sizin olsun inş. arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ****

Öncelikle söyle başlayayım. Araç alırken forumlardan çok fazla faydalandım. Onun için bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. Uzun araştırmalar sonucu Aralık 2013 sonunda sıfır neptun mavisi Astra 1.4. sport aldım. Bende ilk önceleri edition modelinin ikinci elini düşünüyodum. Ama internetten yaptığım uzun araştırmalar sonucu istediğim fiyatta ve km az olan ikinci el bulamadım, bulduysam da güvenemedim çünkü İst.da buldum. Tabi kimse arabam kötü demiyor bakıyorum sıfırla arasında 1-2 bin tl fark ediyor bi o kadarda araç 2012 model, ikinci el, 20-25 bin km yapmış vb. Tabi son olarak araçta şuda olsun, buda olsun derken sport modele kadar çıkmış oldum. Yine hem sıfırları hemde ikinci elleri takip ediyorum bayilerle görüşüyorum 100-200 aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı veriyor. Ama ikinci elden kimse aracım kötü demeyip uygun fiyat veren yok. Aynı model ikinci el hiç bir extra donanımı yok 100 tl aşağı fiyat veriyor adam. Be kardeşim hiç mi bakmıyon piyasaya diyesim geliyor. Nese uzatmayım sıfır konusunda karar verdim ikinci el hem istediğim fiyatı bulamadığım için hemde uygun bulduğum araçlara güvenemediğim için. Eğer ben titiz biriyim, öyle herkesede güvenemiyorum araçtan sonradan bişeyler çıkarsa çok üzülürüm dersen sıfır al derim. Sonradan çıkan sorunlardan dolayı sen üzüleceğine paran üzülsün :).. Aracı alalı 1 ay oldu çok şükür şimdilik memnunum allah kaza bela vermesin inş. Tabi teslim alırkende bi okadar dikkatli olmak gerekiyor. Onuda başka bi forum sayfasında paylaşırım. Bu arada Trafik tescil + plaka (istediğim plakayı aldım) + sigorta (her bayi dahil etmiyor) + kartel koruma (genelde hediye olarak takıyorlar) + ilk yardım çantası (genelde hediye olarak veriyorlar) 50.000'e aldım. Daha iyileri sizin olsun inş. arkadaşlar..

Bu fiyat hangi bayiden? Su anda Sport modelinin en temel fiyati bile 50 000 TL degil sitesinde. Bana biraz ucuz gibi geldi. Ozel bir kampanyadan falan mi yararlandiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancati -- 4 Şubat 2014; 10:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ermancati

quote:

Orijinalden alıntı: ****

Öncelikle söyle başlayayım. Araç alırken forumlardan çok fazla faydalandım. Onun için bende tecrübelerimi paylaşmak istedim. Uzun araştırmalar sonucu Aralık 2013 sonunda sıfır neptun mavisi Astra 1.4. sport aldım. Bende ilk önceleri edition modelinin ikinci elini düşünüyodum. Ama internetten yaptığım uzun araştırmalar sonucu istediğim fiyatta ve km az olan ikinci el bulamadım, bulduysam da güvenemedim çünkü İst.da buldum. Tabi kimse arabam kötü demiyor bakıyorum sıfırla arasında 1-2 bin tl fark ediyor bi o kadarda araç 2012 model, ikinci el, 20-25 bin km yapmış vb. Tabi son olarak araçta şuda olsun, buda olsun derken sport modele kadar çıkmış oldum. Yine hem sıfırları hemde ikinci elleri takip ediyorum bayilerle görüşüyorum 100-200 aşağı yukarı hepsi aynı fiyatı veriyor. Ama ikinci elden kimse aracım kötü demeyip uygun fiyat veren yok. Aynı model ikinci el hiç bir extra donanımı yok 100 tl aşağı fiyat veriyor adam. Be kardeşim hiç mi bakmıyon piyasaya diyesim geliyor. Nese uzatmayım sıfır konusunda karar verdim ikinci el hem istediğim fiyatı bulamadığım için hemde uygun bulduğum araçlara güvenemediğim için. Eğer ben titiz biriyim, öyle herkesede güvenemiyorum araçtan sonradan bişeyler çıkarsa çok üzülürüm dersen sıfır al derim. Sonradan çıkan sorunlardan dolayı sen üzüleceğine paran üzülsün :).. Aracı alalı 1 ay oldu çok şükür şimdilik memnunum allah kaza bela vermesin inş. Tabi teslim alırkende bi okadar dikkatli olmak gerekiyor. Onuda başka bi forum sayfasında paylaşırım. Bu arada Trafik tescil + plaka (istediğim plakayı aldım) + sigorta (her bayi dahil etmiyor) + kartel koruma (genelde hediye olarak takıyorlar) + ilk yardım çantası (genelde hediye olarak veriyorlar) 50.000'e aldım. Daha iyileri sizin olsun inş. arkadaşlar..

Bu fiyat hangi bayiden? Su anda Sport modelinin en temel fiyati bile 50 000 TL degil sitesinde. Bana biraz ucuz gibi geldi. Ozel bir kampanyadan falan mi yararlandiniz?

Alıntıları Göster
    hocam50000 aldıgın arac 1.4 sport yazmıssın

ben de 2. el 1.4t sport alıcam bunlar aynı arabalar mı turbo yazmayı mı unuttun yoksa

cok temız arkadasım arabasın ı bana 2013 1.4t sport 46.50 verıyo beyler kacırmamalımıyımsızce
    ev alcak onun ıcın satıyor bana

ama arkadas 50 ye sıfır aldı ıse daha gecen hafta cok da fırsat sayılmaz dedım bır an

• catik kullanıcısına yanıt
    Hocam arabayı kredi ile alıyorsanız sıfırını almak daha mantıklı ama peşin alıcaksanız alın derim.
  • arabalardan cok anlamıyorum severmıyım arabayı bılmıyorum
    2006 focus ghia m var onu satıp ustune kredı cekmedn koyup alcam

ama deger bır fıyat mı ona karar veremdm

araba sıfır gıbı 46 bırakır sanırım bana ama acele yuuznden focus um bıraz ucuza satmama gerek olabılır

kararsız kaldım pıyasayıda bılmedıgımden
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam50000 aldıgın arac 1.4 sport yazmıssın

ben de 2. el 1.4t sport alıcam bunlar aynı arabalar mı turbo yazmayı mı unuttun yoksa

cok temız arkadasım arabasın ı bana 2013 1.4t sport 46.50 verıyo beyler kacırmamalımıyımsızce
    ev alcak onun ıcın satıyor bana

ama arkadas 50 ye sıfır aldı ıse daha gecen hafta cok da fırsat sayılmaz dedım bır an

Adam gecen hafta almamis gecen hafta buraya yaziyi yazdiginda araba 1aylikmis. Aralikta anahtar teslim 50000 e almis malum araliktan beri 4000 zam yediginden arabanin sifirini 54000 civari alirsin. Bence ikinci el eger 10000 km az ise 45000 46000 iyi fiyat yinede tercih senin
  • discrepancy kullanıcısına yanıt
    Hocam daha 2 bin km de tertemiz

Peki 2014 den bu 2013 ler donanim farki varmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.