Bildirim
Opel Astra Dizel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizde vardı 1.6 olanında iyidi yani fazla sorun çıkartmadı performansı çok güçlü olmasada yine iyidi 160 180 yapıodu :) yakıtı bizde normaldi yol tutuşu orta -
quote:
Orijinalden alıntı: fleleo
Bizde vardı 1.6 olanında iyidi yani fazla sorun çıkartmadı performansı çok güçlü olmasada yine iyidi 160 180 yapıodu :) yakıtı bizde normaldi yol tutuşu orta
sizdeki benzinliydi sanırım. O modeli biliyorum benim sorduğum 1.7 motor dizel versiyonu olanlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Galaxy W
quote:
Orijinalden alıntı: fleleo
Bizde vardı 1.6 olanında iyidi yani fazla sorun çıkartmadı performansı çok güçlü olmasada yine iyidi 160 180 yapıodu :) yakıtı bizde normaldi yol tutuşu orta
sizdeki benzinliydi sanırım. O modeli biliyorum benim sorduğum 1.7 motor dizel versiyonu olanlar
Hem benzin hem gazlıydı -
1.7 motor Türkiyede tarihe karışmıştır, mümkünse başka bir motor seçeneğine bakın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X