Şimdi Ara

opel astra enjoy mu yoksa ford focus trend mi ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• beklentiniz nedir?

biraz daha detay verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 24 Ağustos 2009; 4:13:47 >
  • araba alacağım ve hiç bi fikrim yok. ikisi arasında kalmış durumdayım. bu yüzden fikirlerinizi bekliyorum ama ben forda daha yakınım sanki
  • iyi de arkadaşım hiç mi kriterin yok

ne bileyim dizel olsun benzinli olsun yol tutsun,yok oto. vites olsun,konforlu olsun,vs vs gibi...
  • aile arabası olarak düşünüyorum. düz vitesli ve dizel
  • her 2 aracında kısa süre içerisinde kasası değişecek,bu senin için sorun olmayacaksa;

ben araçtan bir miktarda performans beklerim dersen focus a önelmen daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 24 Ağustos 2009; 4:42:04 >
  • bende focustan yanayım zaten ama opelde aklımı çeliyo. teşekkürler bilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opelin kasa değiştirmesi çok yakın forda daha var
  • Focus trend çok boş görünen bir araç.

Ben olsam astra njoya yönelirdim. Hatta elegane paketlisini alırdım.
  • Resimdeki focus titanium donanımlı. Trend focus bomboş jant kapaklı, şirket arabası gibi görünüyor. Bence astraya yönelin ya da focusu titanium donanımıyla düşünebilirsiniz. Ama bence astraya yönelin daha karizma duruyor Kasa değiştirme meselesine gelince astra 2010da focus da 2011de değiştiriyor arada 1 yıl var.
  • ----------------------Focus 1.6 TDCI-------Astra 1.3 cdti
    Motor/Performans-----Çok iyi---------------Yetersiz
    Yol tutuş-------------Mükemmel------------Oldukça iyi ama Focus kadar değil
    Direksiyon------------Çok iyi----------------İyi ama Focus kadar değil
    İşçililk kalitesi--------Ortalama--------------İyi, focus'tan daha iyi işçilik-malzeme kalitesi var
    Tüketim--------------İyi--------------------İyi

Bu iki arabanın özellikleri aşağı yukarı bu şekilde, benim tercihim Focus olurdu ama Trend değil Titanyum için bütçemi zorlardım. Titanyum'la Trend arasında çok donanım farkı var. Krom kaplamaları ve alaşım jantları ile Titanyum'un dıştan görünüşü bile Trend'den çok farklı.
  • Astra Enjoy çok daha iyi bence.
  • performans olarak focus mantıklı
    ama astra enjoyun tipi benim çok hoşuma gidiyor ben olsa enjoy alırdım
    (arada öyle uçuk farklar yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

----------------------Focus 1.6 TDCI-------Astra 1.3 cdti
    Motor/Performans-----Çok iyi---------------Yetersiz
    Yol tutuş-------------Mükemmel------------Oldukça iyi ama Focus kadar değil
    Direksiyon------------Çok iyi----------------İyi ama Focus kadar değil
    İşçililk kalitesi--------Ortalama--------------İyi, focus'tan daha iyi işçilik-malzeme kalitesi var
    Tüketim--------------İyi--------------------İyi

Bu iki arabanın özellikleri aşağı yukarı bu şekilde, benim tercihim Focus olurdu ama Trend değil Titanyum için bütçemi zorlardım. Titanyum'la Trend arasında çok donanım farkı var. Krom kaplamaları ve alaşım jantları ile Titanyum'un dıştan görünüşü bile Trend'den çok farklı.

1.6 focus ile 1.3 astranın motorunu karşılaştırıp astrayı kötülemek doğru değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 24 Ağustos 2009; 19:54:58 >

• hatchback focus tasarım olarak bence çok kötü bir araç bi de trend olursa kabak gibi gözükebilir bilginize..

astra tasarım ve kalite olarak focus ta üstün bir araçtır buna emin olabilirsin [focus un kapı içindeki malzemelere imkanın varsa bak bir bence]

tüketim konusunda 6 ileridir dizel astralar(yani daha ekonomik)

ancak performans konusunda focus bu segmentte dizel motoruyla çok ön plana çıkmaktadır..

ses alma konusunda focus kötü bir üne sahiptir

yol tutuş konusunda iki araç ta çok iyidir ama focus bir adım öne çıkmaktadır yol tutuş konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 24 Ağustos 2009; 20:43:08 >
  • sırf dizel motoru için bile focus alınır derim ama görüntü olarak titanium gibi değil onu kabüllenmeniz lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.