Şimdi Ara

Opel Astra G Modifiye Bilgi Sahibi Olanlar İçeri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model boya ve değişensiz 1.6 benzinli Opel Astra G sedan beyaz bir arabaya sahibim . Arabamı resimde ki hale sokmam sizce ne kadarı bulur ve bunu türkiye de hakkıyla yapan yerler biliyor musunuz ? Vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkürler . . .

http://fc03.deviantart.net/fs50/f/2009/257/5/c/Opel_Astra_G_Dreamshot_by_Nexeon86.jpg

• Hocam ne kadara yaparlar bilmiyorum fakat bu şekilde yapmak için isterseniz milyarlarınız olsun ilk çevirmede eve otobüsle dönersiniz.Modifiyeli araçlar artık eski haline dönmedikçe trafiğe çıkartılamıyor.Bu arada resimde ki araç yeşil renk olsa çok güzel olurdu
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim ama benim ki heves değil ciddi düşünüyorum peki söyle soryım o arabayı o halde ruhsata işleme gibi şansımız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper9

Cevap için teşekkür ederim ama benim ki heves değil ciddi düşünüyorum peki söyle soryım o arabayı o halde ruhsata işleme gibi şansımız varmı ?

Hocam internette şöyle bir bilgi var

http://www.uzmantv.com/aracta-yapilan-hangi-degisiklikleri-ruhsata-isletmek-gerekir

''Modifiye ve camlara film tadilatları yasal tadilatlar kapsamında değildir''

Modifiyeli araçlara bu aralar hiç acımıyorlar hocam direkt bağlıyorlar.Bunların tek suçlusu bence eskilerden bile gelen apaçi olarak adlandırılan kendini modifiye yaptığını sanan kişilerdir.Herşey bunların yüzünden oldu.Haddin fazla sesli egzozlar çakma xneonlar her zaman açık sis farları hal böyle olunca yetkililer hakkı ile alın teri ile yapılmış modifiyeli araçları görmüyorlar tabi direkt basıyorlar damgayı çekiyorlar otoparka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 19 Ağustos 2014; 20:06:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

quote:

Orijinalden alıntı: viper9

Hocam internette şöyle bir bilgi var

http://www.uzmantv.com/aracta-yapilan-hangi-degisiklikleri-ruhsata-isletmek-gerekir

''Modifiye ve camlara film tadilatları yasal tadilatlar kapsamında değildir''

Modifiyeli araçlara bu aralar hiç acımıyorlar hocam direkt bağlıyorlar.Bunların tek suçlusu bence eskilerden bile gelen apaçi olarak adlandırılan kendini modifiye yaptığını sanan kişilerdir.Herşey bunların yüzünden oldu.Haddin fazla sesli egzozlar çakma xneonlar her zaman açık sis farları hal böyle olunca yetkililer hakkı ile alın teri ile yapılmış modifiyeli araçları görmüyorlar tabi direkt basıyorlar damgayı çekiyorlar otoparka.

Nefret edioyorum o anlattığınız tiplemelerden cevaplarınız için teşekkür ederim

• oooo resimdeki araba süper gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

oooo resimdeki araba süper gerçekten..

Güzel ama ne o hale sokacak ustalara sahibiz nede kullanabilecek yasalara , ayrıca araçlar stokken de ülkemize kırpılmış olarak geliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu şekilde modifiye edeceksin, caddelerde şekil bir şekilde akarken yanından 1.6 dizeller, 1.2 turbolular akıp gidecek. 100-105 beygir arabaya bunu yapsan ne yapmasan ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.