Şimdi Ara

Opel astra III alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir araç araştırması icindeyken aslinda aklimda olmayan bir model olan "opel astra essentia comfort" modeli tanıdığım birisi tarafından satildigini öğrendim,araç hakkinda bilgi sahibi olmaya calistim fakat daha cok 2011 modelleri satiliyor, cok fazla bilgi sahibi olamadim sattigi fiyat a alinir mi emin olamadim ,kisacasi bu arac bu fiyata/sartlar da alinir mi?

Arac: opel astra essentia comfort classic 3 (full_ sunroof haric)
    Yil:2010
    Km:125xxx
    Lpg :mevcut
    -Aracin agir bakımların zamani gelmis durumunda(v,triger vs.) tahmini fiyatini bilmemekle beraber bakimlarina 2-3bin tl gidicek
    -istediği fiyat 46bin
    -aracın koparta aksaminda kusur yok (boya,trimer vs)

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al-sat kaygınız yoksa aynı bütçeye muhtemelen çok daha donanımlı ve 1-2 üst model Cruze alabilirsiniz. Benzer araçlar.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    chevrolet düşündüğüm bi araç degil,msj icin teşekkürler

• Kilometresine ve boya durumuna göre fiyat normal.Lpg ne zaman takılmış subapları hiç değişmiş mi bunlar hakkında bilgi edinin.Lpg den dolayı subaplarda erime oluyor.
  • erdm6 kullanıcısına yanıt
    Celik subap olmadigindan erime yapiyormus diye forumlarinda okumuştum bende ,soracağım bunuda,teşekkür ediyorum

• Alınır ama dikkatimi çeken birşey var bu kasada kapı sesi tofaş ile aynı çat diye kapanıyor en ufak tokluk kalite yok

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Tofaş mı? Kapısı en ağır c segmenti araçlardan biri yokuşlu yerlerde kapıyı açmakta zorlanıyorsun.Kapatma sesi bi vw ler gibi değil ama bence gayet iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c3 alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Opel Corsa D Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Alınır ama dikkatimi çeken birşey var bu kasada kapı sesi tofaş ile aynı çat diye kapanıyor en ufak tokluk kalite yok
    Bu araçla kaza yaptım e60 kasa bmw sağ arka kapıdan vurdu ve kullanılamaz hale geldi şaşesi kaymış. Araca binen herkes bu ne kadar ağır kapı diyordu ilk aldığımda bana da öyle gelmişti. Ses olarak da gayet tok.

• Kapı sesi çok ilgilendiğim bir detay degil ,arac yapicagim masraflar ile alinir mi konusuyla daha çok ilgileniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.