Bildirim
Opel Astra K 1.6 CDTI Test Sürüşü / Excellence Paket
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tşkler kısa ama verimli olmuş videonuz. Aracın rengi de pek alışıldık dğl ama bnm oldukça hoşuma gitti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık güzel video ancak bir seyi merak ettim bu renk kaplamami yoksa fabrikasyon boyami?Araca cok yakışmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mamlamoz
Elinize sağlık güzel video ancak bir seyi merak ettim bu renk kaplamami yoksa fabrikasyon boyami?Araca cok yakışmış.
Çok Teşekkür ederim , yok aracın orjinal rengi siyah kaplama. Videoda normalde araç sahibi bu konuya değimişti fakat çok uzun olduğu icin videoya koymamıştım :)
quote:
Orijinalden alıntı: selamolsun1
Tşkler kısa ama verimli olmuş videonuz. Aracın rengi de pek alışıldık dğl ama bnm oldukça hoşuma gitti.
Çok Tesekkür ederim :)
çok başarılı bir video olmuş. Konu dağılmamış,boş muhabbet çevrilmemiş, objektif bakılmış. beğendim -
Cok tesekkür ederim :)
Yarın mk 2 megan rs çekeceğim arkadaşlar merak ettiğiniz birşey varsa araç hakkında buraya yazabilirsiniz -
Hayırlı olsun güle güle binin.
Bende niyeti bozdum yeni astra almayı düşünüyorum sormak istediğim paketler arasında çok fark eder mi Anladığım kadarı ile bostan doluya enjoy-Design-Dynamic-Exellance diye sıralanıyor
-Design ile dynamic arasında çok farkder mi doluluk olarak
-Design ile enjoy aynı hemen hemen alsam pişman olur muyum
-siz kaça aldınız :)
konuyu ben araç sahibi olarak açmadım :) videoyu çeken sadecen montajlayan sadece benim , doluk farkları aslında opelin sayfasında çok güzel sıralanmış göz atmanıza tavsiye ederim :) inceleme çekimine hazırlanırken bakmıştım bende
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
konuyu ben araç sahibi olarak açmadım :) videoyu çeken sadecen montajlayan sadece benim , doluk farkları aslında opelin sayfasında çok güzel sıralanmış göz atmanıza tavsiye ederim :) inceleme çekimine hazırlanırken bakmıştım bende
Enjoy ve design modellerde manuel 110hp gösteriyor dynamic de 136hp gösteriyor ben astra hb manuel design modelini almayı düşünüyorum motor gücü üzmez dimi beni üstad
İlk arabam olacak almışken 0 alayım diyorum:)
Design donanım filolar için, bireysel satışı yok, zaten enjoy ile aynı. Dynamic donanım ile de arasında çok fark var, dynamic gerçekten dopdolu bir donanım seviyesi, led matrix farlar hariç neredeyse herşey var. -
Hmm anladım hocam Gürses opel enjoy için 91 bin fiyat verdi bana liste fiyatı 95 gözüküyor acaba Dynamic e ne kadar ister liste fiyatı 108 miş bu arada :(
Düz enjoy mu, opsiyon var mı araçta ? Yeni gelen enjoylarda sis farını, dokunmatik ekranı falan çıkartmışlar, opsiyon paketi olarak veriyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
Hmm anladım hocam Gürses opel enjoy için 91 bin fiyat verdi bana liste fiyatı 95 gözüküyor acaba Dynamic e ne kadar ister liste fiyatı 108 miş bu arada :(
Bu mt6 manuel, at6 otomatik mi oluyor anlamadım ben ikisinin de fiyatı aynı çünkü fiyat olarak farketmesi lazım değil mi
mt manuel, at otomatik, motor farkı falan vardır, dikkatli bakın. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X