Arkadaşlar 2024 Editon aracım var. Bu yağ eksik arızasını benim aracım da verdi. Aracı başaşağı yokuşta park etmiştim.2 gün öyle kaldı. Sonra çalıştırdığımda 200m ilerlediğimde bu hata belirdi. 5-6 km gittim sönmedi. Gayrettepe çevresindeydim. Hemen Gerçek Opel'e girdim. Usta yağ seviyesine baktı, normal gözüküyor dedi. Sonra yine de kontrol edelim dedi. Arabayı durdurdum, içeri gittim kayıt yaptırdım. Arıza söndü :) Olay yaşanalı 1 ay oldu hala yanmadı arıza ışığı , ben de servisi iptal ettim. Bakalım tekrar yaşanacak mı |
OPEL ASTRA L 2022 (145. sayfa)
-
-
yokuşta bırakıldığında yanan yağ lambasını korkulmaması gerekenler listesine ekliyoruz demek ki
-
Ultimate donanımda şerit değiştirme asistanı var gözüküyor yurtdışı videolarında
Ülkemizde bu özellik aktif mi bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başka neler var hocam :)
Aklıma yağmurlu havalarda direksiyon sesi ve radyonun cızırtısı geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 gs şuanki ultimate'e denk (hedup display hariç)
en büyük fark sunroof,matrix far
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 11 Ocak 2025; 11:40:56 >
O zaman 308 vs tüm PSA da olmalı bu sorun, ya dünya para veriyorsun 2012 model aracımda bunların hiç biri yok, adamlar ileri gideceğine geri gidiyor.
Merhaba
Ben 2024 astra gs kullanıyorum
Araç içi kamera almak istiyorum. Çakmaklıktan bağlantı yapacağım. Sigorta girişini kullanmayacağım. Araç giderken kayıt alması benim için yeterli. Çünkü evde garaj var. İş yerinde de otopark var. Ben araç içi kamerayı sigaralıktan kullansam garanti bozulur mu
Araç içi kamera olarak viofo markasını tercih edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarınpsikolojikdanışmanı -- 11 Ocak 2025; 19:43:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@awsedrzxc birde elektirkli alcantra koltuk farkı var,tahminimce ön cam reziztansı da var,sıfır takıntınız yoksa 2.el gs alınmasını tavsiye ederim
2023 GS lerde hepsi var, dediğim gibi tek eksik display
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 11 Ocak 2025; 19:59:0 >
İşte opelin aslında 23 yılında gs satıp 24 yılında ultimate olarak getirip bizim araçları öldürmesi oldu(benim görüşüm). Tek eksiğimiz heapup ama şuanki pakete göre orta paket kaldı ismi.
Bilene hocam...bilmeyeni bayiler öpüyor zaten
O yüzden ya en dusuk ya en yüksek paketi alacaksin ne alırsan ara paketleri asla tercih etmemek lazım
Hocam geçen sene elegance,gs line,gs olarak satıldı en yuksek pakettik bu sene isimleri değiştiler,bilen insanlar bilinçli alıyor fakat ilgisi olmayana bunu anlatmak zor maalesef.
-
Arkadaşlar 23 gs var bende. Bugün fark ettim benzin kapağında boşluk var. Bı yeri vs mi gevşedi acaba ayarı bozuldu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar 2023 gs paket gizli özellik ankarada nereye açtırayım bir sorun olur mu? Ya da bunu yapmamızın bir yolu yok mu obd cihazıyla ben yapamadım
2023 GS de ne varki gizli olan?
Anahtar ile cam indirme + Sanal Motor Sesi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerek yok be hocam değmez
Bence de hocam 2024 GS icin ise ekstra otonom sürüşü aktif oluyor. 2023de zaten fabrikasyon ile geliyor. Cam da manuel insin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X