arkada?lar 2012 Opel Astra Sedan 1.3 CDTi Dizel‐ 90 HP Enjoy Plus almayy dü?ünüyorum hayatymda hiç opele binmedim ve hakkynda hiç bir fikrim yok. ?uan 44250 TL fiyat verdiler. bu arabanyn arty ve eksileri nelerdir. 1.3 90 hp bu kasayy kaldyryyormu. yakyt tüketimi nasyl? performans nasyl?
ilk 2 vites performansı zayıftır, 2. vitesin sonlarına doğru ve diğer viteslerde performansı iyidir.
1.3 o kasayı kaldırır, beklentilerinize bağlı ama, ben sakin sürmeyi severim araba benim altımda fırlar gider, başkasına göre gitmez....
bence bir test sürüşü yapın kendiniz karar verin.
En doğrusu test sürüşü yapıp kendiniz görmenizdir. Performans göreceli bir kavram. Ben 1.6 115 hp aracıma hantal diyorum. Üstelik hatchback. 1.3 dizel motor yokuşlarda öldürür gibi geliyor. Sıkışık trafikte, dur-kalk yaparken resmen işkence olabilir araba sürmek. Bu motorda turbo 1750-3500 devir arası maksimum performans veriyor. 1750 devire gelene kadar da bayağı bir ıkındırır adamı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme