Şimdi Ara

OPEL CORSA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..2009-2010 model 1.4 enjoy twinport otomatik vites Corsa almak istiyorum bana biraz bilgi verebilirseniz (yakit,performans,surus keyfi,guvenlik)cok sevinirim tesekkurler...

• Hic kimsenin bir bilgisi yok mu acaba?
  • yakıtı 8-9 lt civarı seyreder ist de buda basmazsanız içi bana göre çokdar boyun 190 cm bunun dışında sağlam tasarımı güzel araç lpg dönüşümü yapılıp güzelce binilir
  • Cok tesekkurler..
  • Araba çok sağlam şöyle anlatayım :

3 ay önce 2010 full corsa ile takla attım 3 takla emniyet kemeri takık gerçekten arabadan canlı çıkmam mucize dediler.

Bir üst segmentle değiştim aracımı bu aralar opelden memnunum.
  • 1.4 Tam otomatik olduğu için pek az yakmaz.
    8-9 lt yakması için trafiğe pek girmemeniz lazım.
  • arkadaşların dediği gibi yakıtı çoktur
  • Gyn 77 cok gecmis olsun..

Ya acikcasi maximum 28000 civari otomatik cok yakmayacak 1 yil kullanip satacagim arac bakiyorum baska ne onerirsiniz?
  • annemin araci tam otomatik diye aldik epicadan sonra binince gaza bastigimda gitmiyor gibi geliyor ama normal tabi bence alinasi bir arac ozellikle otomatik olmasi iyi bisi sehir icinde vites degistirme hamalligindan kurtulmus oluyorsunuz sorunuz varsa cevaplayabilrim
  • En merak ettigim yakit durumu?Sehiricinde trafikte gercekten 9-10 lt buluyormu?Ve performans?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkgturker

En merak ettigim yakit durumu?Sehiricinde trafikte gercekten 9-10 lt buluyormu?Ve performans?

yakit evet yakiyor epicadan cok yakiyor saka gibi performans olaraksa bastin mi gidiyor ama oyle aman aman bisi bekleme bana gore tabi senin icin cok olabilri performansi goreceli bir kavram
  • Yakit konusu hayallerimi yikti diyebilirim :) aslinda maximum 9 litreye raziyim ben alacagim aracta cunku ayda en fazla 1500 km yol belki yaparim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkgturker

Yakit konusu hayallerimi yikti diyebilirim :) aslinda maximum 9 litreye raziyim ben alacagim aracta cunku ayda en fazla 1500 km yol belki yaparim..

zaten o civarda yakiyor ben epicayla shir ici en fazla 7 lt goruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.