Başlıkta belirttiğim araç yakın bir yerlerde satılık bulunmakta.. Orj 160bin km de.. Tabiki eksper kontrolü sonrası alıcam ama bir motorcu arkadaşım 1.2 motor araç 4 kişi bindiğinde yokuş bile çıkmaz çok hantal araba diye tutturdu.. Kullanan ve bilgisi olanlardan yorum alabilirmiyim.. Yol gidişi, yokuş vb. araç özellikleri ile ilgili.. Bir de şuan ki güncel piyasaya göre bu araca kaç tl verip alırsa zarar etmeden normal değerinde almış olurum? ederi nedir bugün itibarı ile ? |
Opel Corsa 1.2 Club 2001 Model Benzinli - Tavsiye ve Yorum Lütfen ?!
-
-
İlk aracim 2004 model opel corsa 1.2 motordu yani aynisi yil o zamanlar 2012 idi arac benzinli manuel 70 veya 75 beygir diye hatirliyorum tam acemi isi bayan isi diyebilirim direksiyonda korna sag ve solda dugme seklinde yani ortaya basinca korna calmaz bu baya garip gelmisti neyse gelelim motora herkes arkadan itiyormusun gidiyormu arac diye takılıyordu 😄 ben acemilik attigim icin ilk 2-3 ay gidiyor saniyordum sonra anladimki harbiden gitmiyor nasil mi anlarim aracı her viteste 4-5 bin devire getire getire vites attigim halde yani devirli suratli surdugum halde sehir icinde hep arkadan selektör yemeye baslayinca ve duz yolda giderken bile ben yani sofor haricinde yanima biri oturunca o agirligin bile araci zorladigini hissetmeye baslayinca hele hele yokuslarda aracin cani cikacak gibi olunca 6 ay sonra satip 1.6 motora gecip rahatlamistim
Sonuc olarak bu araci ilk arac olarak tek kisi kullanacaksa veya kullanacak kisi bayan ise kisa mesafe gidip gelmek icin aliyorsa uygundur diğer turlu uzak durun yakita gelince lpg ye gerek yok 1.6 lpgli araca yakin iyi bir yakiti var he lpg takanlar da var ama ben tavsiye etmem Opel ve lpg anlasamiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@yabancı34 ilginiz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu inanın söyledikleriniz.. bir kaç arkadaşım da böyle söylemişti.. bir tane çok temiz buldum ama motorcu olan arkadaşım "knk araç temiz bence alınır sana al derim ama sonra gitmiyor diye arkamdan küfredersin etme " dedi :) bir de kullanandan duymak istedim.. tekrar teşekkür ederim, sağlıklı günler :)
-
Ayni paraya 1.6 palio var o yillara gore fisek gibi gidiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaşımda vardı. Hantallığından yakınırdı o da. 1.3 dizeline bak bence Corsa istiyorsan.
-
O motorcu arkadaşın büyük ihtimalle demiyorum kesin ihtimalle ilkokul mezunu 15 yaşında sanayiye girmiş biri. Olayın motor ile alakası yok. 110nm tork üretiyor araç. Atmosferik benzinlilerin genel olarak ürettiği tork 100-130 arası zaten. 4 kişi bindiğinde yokuşta vites düşürmeniz gereken çok 1.6 motor araç sayarım size.
-
İlk arabamdı sakin kullanan biri için sorun olmaz. Çok uzun yola da gittim sollamalar da falan dikkat etmek lazım. Ama öldüm bittim durumu da yok. Temiz olmasına bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X