Şimdi Ara

Opel Corsa Twinport 2012 Easytronic Essentia Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu arabadan almayı planlıyorum. Aracın fiyatı 32bin tl. Tanıdıktan ne düşünüyorsunuz?

• Bende merak ediyorum bu konuyu piyasada uygun fiyata 1.2 Corsa bulmak mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 Corsa D essentia 1.2 easytronic 70.000km değişensiz lokal boyalı aracı 33.000₺'e verdim geçen hafta...

• plateau kullanıcısına yanıt
    Memnun muydun hocam iyi mi fiyat alınır mı? Şehir içi yakıt ne durumdaydı?
  • Eşim şehir içinde kullanıyordu,çok memnunduk...1 depoyla 600km civarı yapar-45lt...Ama yüklü iken uzun yola gidilmez,sonuçta 1.2 atmosferik benzinli motor...Şehir içi kullanımda 2.araç olarak alacaksanız öneririm...Yada kalabalık aile değilseniz de olabilir...Basınca gitmiyor yani...

• Ikinci araç olarak alınacak bir de 1.5 dci 2014 clio var

• harryhur kullanıcısına yanıt
    Clio mantıklı hem de dizelmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio zaten var onun yanına alınacak araç

• Bende Corsa D 2008 1.2 var araçtan çok memnunum. Tek sıkıntısı fazla yakıp gitmemesi. Gitmemesinden kastım yokuş aşağı yol bulacam ki ibreyi 180e ve fazlasına vurabileyim. Çekişte sadece şöyle bir sorun oluyor. Eğer hafif eğimli bir yol olduğunda 5. viteste 100 ile gidiyorsun hafif ayağını gazdan çektiğinde tekrar bastığında araç hızlanması ve devrini yakalaması epey bir zaman alıyor. Vitesi 4e alacaksın tekrar hızlanıp 5e atacaksın

Aracın gerek yapısı gerek konforu benim çok hoşuma gidiyor. 1.2 olmasının tek sıkıntısı bunlar benim için.
    2008 modelini 4 ay önce arkadaşımdan 124 bin km'de 25000 TL'ye aldım
  • Bence alma o sanzumanlar problemlı sanzuman kontrolu yaptırmadan almayın cıddı bır tavsıye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.