Şimdi Ara

Opel Corsa vs Renault Clio Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 aydır aralıksız araç bakıyorum, 46 bin TL bütçem var ne yazık ki. Araştırmam sonucu bütçeme uygun 2 temiz araç buldum. İkisi de tanıdık ve ilan sayfası olmadığı için paylaşamıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

1. Open Corsa 1.3 CDTI Cosmo / 2006 / 262.000 KM / Dizel, Manuel / 3 Kapı
    2. Renault Clio 1.4 Authentique / 2006 / 200.000 KM / Dizel, Manuel / 5 Kapı (Akrabam olduğu için fiyatı 55'den 46'ya indirdim)

Araçların ikisi de ağır bakımları yapıldı, motorlarında önemli bir sorun bulunmuyor.

Önerileriniz doğrultusunda seçimimi yapacağım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRS.DH -- 30 Mayıs 2021; 11:23:2 >

• İlla ikisinden biri olacaksa hem 5 kapılı hem de daha düşük km olduğundan clio olabilir satması ve yürütmesi de kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaisensei -- 30 Mayıs 2021; 12:19:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Clio daha sorunsuz olur hocam dci motor ömürlük bizde 2010 symbol var 180000de zil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarında belirttiği gibi tercihim Clio olurdu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 1.4 dizel yok, 1.4 ise atmosferik benzinlidir. yok dizel ise 1.5dci dizeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş daha belirtmiş, 1.4 benzinlidir.

Ayrıca 3 kapı araç şekil şemal olarak güzeldir ama pratikte kullanımı ideal değildir.

En güzeli 5 kapı olan arabadır.

Ayrıca uzun süredir akrabandaysa araba ve geçmişi ve bakımları temizse kaçırma.

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar tercihim Clio olacak ve evet 1.5 Dizel, ben hatalı yazmışım kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    opel corsa mı vw polo mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.