Şimdi Ara

Opel Grandland X mi C5 Aircross mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse otomatik bir araca geçmek istiyorum. 400 binlik bütçe ile C-SUV, dizel otomatik bir araç bakıyorum.

Sportage baktım, Cool paket Türkiye'ye gelmiyor, Elegance de 420'den başlıyor deyince eledim. Zaten yeni kasası çıktı. Kuga da listemde aslında ama Style paket C5'e ve Grandland'a göre boş kalıyor, bir de sadece beyaz rengi kalınca onu da eledim gibi.

C5 bayide yokmuş ama getirtmeye çalışacağız dediler. Feel Bold paketi nakit 400.000'e bırakırız dediler.

Opel'de Grandland X hemen teslim 389.000 son dediler. Opsiyon olarak kör nokta, park pilotu, 18 inç jant, AFL far, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli bagaj, 8 inç büyük ekran var. C5'te ise hayalet gösterge, geniş ekran teyp ve açılır cam tavan var ekstra diyebileceğimiz Opel'e göre.

Normalde aklımda C5 vardı ama Opel'i detaylıca inceledim bugün, hoşuma gitti baya dolu olmasından dolayı. Sizce Opel'e o kadar verilir mi veya C5'e göre tercih edilebilir bir araç mı? Sıfır ya da sıfıra yakın olması kaydı ile tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Edit: Crossland'a da bakmaya başladım fiyat avantajından dolayı. 100.000 lira vermeye değer mi acaba C5 veya Grandland için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 7 Eylül 2021; 12:5:5 >

• C5 aircross sınıfının enlerini taşıyan bir otomobil; sınıfının yerden en yüksek (23 cm), sınıfının en uzun dingil mesafesine (2730 mm), en konforlu süspansiyonlarına, en konforlu koltuklarına ve en büyük bagaj hacmine (580l-720l) sahip aracı.

Grandland x'te bunlardan hiçbiri yok sıradan bir otomobil, ben size bir şey sunuyorum beni beğenen alsın diyor.
  • Belki duymamissinizdir diye yazma gereği duyuyorum .PSA grubu cift renkli arabalarda tavanda boya dökülmesi var. İthalatçı zamaninda kabul ederken artik başvuran cok olunca kus pisliğinden diye çamura yatmaya baslamis. Bana göre yumusak süspansiyon ve otomatik sansimanindan( o da Japon zaten) baska bir numarasida yok.
    Iki seçenek arasindaysaniz Opel daha iyi olur bence. Donanimida yüksekmiş. Forum da Opel st'si vardi bir tane. Belki size daha uygun fiyat verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 6 Eylül 2021; 16:1:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel ve citroën zaten psa grubuna ait altyapısı birbirine çok benziyor. Marka konumlaması olarak opel daha üstte fakat ben grandland x in parça birleşim yerleri ve ergonomisini beğenmedim. Opel Sene sonunda makyaj yiyeceği için şuan çok uygun alınabiliyor. Ben psa grubuna karşı çok şüpheci olduğum için ikisinide eledim ama illa ikisinden birini alacaksanız fiyat avantajı ve marka algısı grandland aldırır. Zaten afl farlar ve diğer özellikler citroeninin önünde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

Duydum hocam onu ama iki araçta da siyah tavan yok, tek renk. Opel'i 6 ileri diye biliyorum baktığım araçta 8 ileri varmış sanırım Avrupa araçları olduğu için.

• C5 aircross sınıfının enlerini taşıyan bir otomobil; sınıfının yerden en yüksek (23 cm), sınıfının en uzun dingil mesafesine (2730 mm), en konforlu süspansiyonlarına, en konforlu koltuklarına ve en büyük bagaj hacmine (580l-720l) sahip aracı.

Grandland x'te bunlardan hiçbiri yok sıradan bir otomobil, ben size bir şey sunuyorum beni beğenen alsın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakpinar1222 -- 6 Eylül 2021; 16:27:6 >
  • 2019 C5 Aircross, 2021 Grandland x var bizde, açık ara c5a derim. Daha geniş, daha konforlu, bagaj hacmi daha iyi, yerden yüksekliği fazla glx e göre, konsol çok daha güzel ve kullanışlı, oturma pozisyonu daha iyi, glxde gömülüyoruz, ne çok daha dedim öyle.

• donanım olarak grandland daha iyi. harici şeylerde konfor-iç hacim - bagaj vs. C5A daha iyi, C5A'da arka 3 koltuk bağımsız ve 3 yetişkin rahat oturur arkaya ama donanım olarak Feel zaten giriş paket Feel Bold ise onun biraz daha üzerine eklenmiş hali. açıkçası donanım beklentisi olan birini Feel Bold paket tatmin etmez, en az Shine falan almak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

2019 C5 Aircross, 2021 Grandland x var bizde, açık ara c5a derim. Daha geniş, daha konforlu, bagaj hacmi daha iyi, yerden yüksekliği fazla glx e göre, konsol çok daha güzel ve kullanışlı, oturma pozisyonu daha iyi, glxde gömülüyoruz, ne çok daha dedim öyle.

2021 Opel Crosland benzin otomatik sahibi olarak, Grandland 3008 ve C5 aynı bayide incelemiş biri olarak 3008 bile tercih etmem direk C5 alırım okadar net söyleyim.

• Hepsini test edin ozaman Citroen C5 Aircross diceksiniz zaten 😁

• Ben o bütçeye duv alacak olsam n paket tucson bakarım
    Grandlandın özellikle içi kesinlikle suv hissiyatı vermiyor b segmenti araçlardan hallice bir orta konsol keza dışıda aynı bence 2 si arasında kalındıysa kesinlikle c5a alırdım

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

adam niye c5a varken eski kasa miladini doldurmuş tucson alsın??

• c5a daha donanımlı

joystick vites

açılır cam tavan

gerçi yazmaya gerek yok c5'teki phc süspansiyon hepsini eler geçer

• Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir arkadaşım "Grandland düşünüyorsan Crossland bak" deyince Crossland'a da baktım. Fiyat olarak daha alınabilir geldi. Siz ne düşünüyorsunuz Crossland hakkında?

• MAJAY kullanıcısına yanıt

Hocam Crosslandı da değerlendirmeye aldım üstteki mesajda da yazdığım gibi. Sizce yaklaşık 100.000 fazla verip C5 almaya değer mi?

• Herkes C5 i öve öve bitirememiş ama siyah tavanlı olanlarda kronik boya atma sorunu var.Facebookta C5 aircross magdurlari diye grup var.Siyah tavanlı almayın.

• GrandlandX çok daha mantıklı bence.

Fiyat/donanım seviyesi de baya iyiymiş. O fiyata o donanımlar gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 7 Eylül 2021; 15:12:13 >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

aynı sorun grandland x ve peugeot 3008'de de var her ne kadar c5a kadar bilinmese bile mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.