Şimdi Ara

Opel Insignia Grandsport 1.6D 136hp sonrası aracınız nedir ? Ne alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28000km'den 69000km'ye kadar 3 yıl insignia excellence paket kullandım. Araca ses sistemi de yaptırdım. Araçtan memnunum.

Fakat devamının gelmemesi, piyasa algısının düşük olması ileride sorun olacak gibi.

Bu yüzden yeni araç arayışına girdim. Kullanıcı deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.

Beklentim biraz güç, ses yalıtımı, konfor, bağımsız arka süspansiyon, ferah iç hacim, en az 480Lt bagaj.

• benim de radarımda olan bir model; bende fiyat performans olarak uygun bulduğum için radarıma aldım.

Herhangi bir kronik sorunu var mıdır?

şanzıman- elektronik-motor anlamında sıkıntı yaşadınız mı?

Artık D segementi araçta kalmadı ; bundan sonra D segmentinde belki 508 sizi tatmin edebilir. Yada belki A4 - S60 tarzı premium sedanlar.

• Bence arabanıza binmeye devam edin. Çok yakından bildiğim bir araba, Intellilux LED Matrix farlar, uzun far asistanı, koltuk ısıtma, sunroof, şerit takip, çarpışma önleyici vs çok güzel donanımları var. "Evet ben para harcadım ve upgrade yaptım, şu an daha iyi bir arabam var" diyebilmek için harcayacağınız para çok fazla bence değmez. Arabanızın gelecekteki değeri ile ilgili yaşadığınız çekince doğru olmakla birlikte üstüne vereceğiniz paraya yatırım yapsanız değer kaybından çok daha fazla cebinizde para kalır ileride.

Beklentim biraz güç, ses yalıtımı, konfor, bağımsız arka süspansiyon, ferah iç hacim, en az 480Lt bagaj.

Motora abartmadan stage 1 yazılım, Insignia'da çok yol sesi var subigarage'da ses yalıtımı yaptırır binerdim ben olsam. Değeri bilinmeyen çok iyi bir araba Insignia, sürücü arabası gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sosyal medya delilerden oluşuyor yada bizim millet hakkaten deli

Gül gibi hemde full paket arabası var yok piyasa algısı yok devamı

Milletin düşüncesine göre eşya mi alınır?

Sen başkaları ne der diye mi yaşıyorsun?

Gidin Clio i20 Egea alın ben Volvo S40 ve Porsche Cayenne arabam ile krallar gibiyim milletin ne dediği düşündüğü umurumda mi keyif benim para benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Ya sosyal medya delilerden oluşuyor yada bizim millet hakkaten deli

Gül gibi hemde full paket arabası var yok piyasa algısı yok devamı

Milletin düşüncesine göre eşya mi alınır?

Sen başkaları ne der diye mi yaşıyorsun?

Gidin Clio i20 Egea alın ben Volvo S40 ve Porsche Cayenne arabam ile krallar gibiyim milletin ne dediği düşündüğü umurumda mi keyif benim para benim

Passat istiyor kısaca adamı ne eleştiriyorsun ki

Konunun tercümesi şu

Bana esnaf arabası lazım Passat alacam onaylıyor musunuz ey forum:)

• Passat.

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Benim araçla alakalı sorunum yok. Hassas biriyseniz yol sesi bira belirgin

Biraz hantal kalan sanziman , sailing modu olan bir şanzıman istiyorum. Alt devirlerde turbo daha kuvvetli olan bir araç mesela.

Bu paraya insignia beni tatmin eden bir araç. Zaten zf sanziman 2lT dizel olsa 5.20d fiyatına gelir. Fiyat peformans için ideal. Ama insan daha iyisini aramıyor değil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra K 1.4T Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

Kesinlikle çok iyi araç fiyatına göre. Aklıma hep araba değiştirmek yerine yatırım yapmak var ama yenilesem yine aynı döngü hep devam da edecek gibi

• en1gma kullanıcısına yanıt

Kesinlikle Passat düşünmem. Corsa, Astra ve Insignia kullandım 12 senedir. Başka arabam olmadı. Bı sure babamın s40ini da kullandım. VW asla düşünmem.

C200d veya yetisebilirsem XC60 ilgimi çekiyor.

Burada konu başlığı insigniadan sonra ne alınır diye sordum.

Insignia kullandınız mı?

• Hocam fikir alışverişi yapmak için soruyoruz, kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum, Insignia sonraso millet ne almış, yeni araci ne getirmiş ne götürmüş değmiş mi? Değmemiş mi? Pismanlar mi?

• fesat181 F kullanıcısına yanıt

Yazılım ne kadar kurtarır insigniayı acaba?

Siz ikinci el değerinden bahsedince Passat muhabbetinin dönmesinden daha doğal bir şey olamaz

C200d ye cikabiliyorsaniz s60a da çıkarsınız bence,w205 kasa c serisinin en kötü kasası

XC60 zaten apayrı bir dünya

Insignia kullandığım ve çok sevdiğim bir araba

• en1gma kullanıcısına yanıt

Şu anki aracınız ne ? Yeni aracnizda yalıtım ne kadar fark etti

Yalıtım istiyorsanız volvolar iyidir,benim aracım B6 Passat 2.0 tdi

• Bir insignia kullanıcısı olarak ben de bazen bunu düşünüyorum fiyatı çok abartılı olmayanlar arasında sadece 508 mantıklı geliyor ama onun da direksiyonunu bir türlü sevemedim bir de 508 boyut olarak D segmenti gibi değil daha çok C segmentine yakın. 508 dışında ise aklıma sadece premium markalar geliyor ama onların da fiyatları abartısız insignia nın 2 katı ve verdiğiniz para aradaki farka değmiyor cidden. O yüzden insignia ile devam diğer araçları sürdükten sonra insignia nın değerini daha iyi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 6 Mart 2024; 19:57:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.