Şimdi Ara

Opel kafasina gore yag yakma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 140.000 ecotec 1.6 lpg li motorum kafasina gore yag eksiltiyor. İstanbul dan antalya ya gittim gram eksiltmedi 1 hafta sehir ici kullandim yola cikmadan kontrol ettim yag cubugu tamdi, geri donus yolunda 70 km sonra yag lambasi yandi. Bunun nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracta alt korumada yahut ustten gorulen bir yag akmasi varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYedekParcaci

Aracta alt korumada yahut ustten gorulen bir yag akmasi varmidir?

Arac ust kapaktan kacirmiyor tertemiz. Kapali garajda oldugundan herhangi bir damlatmada gormedim. Sebebini bilsem yaptiricam ama yok yere kapagi actirmak istemiyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    benimle aynı sorunu yaşayanlar için bilgilendirme amaçlı yazıyorum;
    opel astra g kasa aracımı 1 sene once aldım ve yağını yeniledim sıradan 10 40w bir yağ dı.
    sonra 2000 km sonra motordan ses gelmeye başladı, ses yağ kalmadığı için geliyormuş serviste öğrendim.
    daha sonra araştırmalarım sonucu 10.60w yağ kullanarak yağ yakma yada eksiltme sorunun çözülme şansı olduğunu öğrendim.
    sonra castrol 10 60w yağ kullandım ve yaklaşık 3000 km oldu 1,5 litre yag eksilmiş ve 2 litre hala duruyordu. Son olarak mobil 10 60w yağın castrola göre yağ eksiltme sorununa karşı daha etkili olduğunu öğrendim ve bugun mobil 10 60w yağ koydurdum. yağ yakma eksiltme sorunu çözülecek diye umuyorum.
  • bende de astra g var. çok şükür hiç yağ eksiltmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.