Şimdi Ara

OPEL MERİVA İLANDAKİ BU ARAÇ ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-cok-temiz-boyasiz-kazasiz-opel-meriva-209308145/detay

ARKADAŞLAR İLANDAKİ BU ARAÇ ÖN KAPUT OTOPARKTAN ÇIKARKEN SURTMEDEN DEĞİŞMİŞ.
    TRAMERİ YOK..OPELLERDE Kİ KRONİK BEYİN ARIZASI BUNDA DA KENDİNİ GÖSTERMİŞ ANCAK 2 SENEDİR KULLANIYOR TAMİR GÖRDÜKTEN SONRA BİR SENEDİR ARIZASI YOKMUŞ...
    MUAYENESİ 3 AY OLMUŞ..EN SON BIRAKACAĞI 23.500 SİZCE ALINIR MI?BGÜN ARACI GÖRMEYE GİDİCEM.

• Ben olsam almazdım. Yerden fazla yüksek, sürüş keyfi zayıf. Ecotec'ler lpg ile arası iyi olmayan makineler, piyasası zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    AİLE KALABALIK OLDUĞUNDAN BU ARACA HEVESLENDİM.
  • Ön kaput sürtmeden mi değişmiş:) bari saksı düştü filan deseydi, daha inandırıcı olurdu.

• caner_24 kullanıcısına yanıt
    BU ARAÇ DAHA ÖNCE Bİ ARKADAŞTA İDİ ONUDA ARAYIP TEYİT ETTİRDİM..
  • sensuous_16 S kullanıcısına yanıt
    Meriva geniş değildir. Corsa temelli bir araçtır. İlla geniş araç istiyorsanız Zafira bakın.

• Sonradan takılmış jant, teyp ve koltuk kılıfları... Bir aracın alınmaması için yeterli.

Scenic'lere bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-km-orjinal-bakimli-acil-satilik-197131809/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aileye-en-uygun-araba-scenic-185457389/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-bakimli-brc-li-scenic-201954452/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 18 Nisan 2015; 9:11:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat Egea alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alınmaz fiat yüksek cosmo donanımını tercih edin
    bende vardı cok memnundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Sonradan takılmış jant, teyp ve koltuk kılıfları... Bir aracın alınmaması için yeterli.

Scenic'lere bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-km-orjinal-bakimli-acil-satilik-197131809/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-aileye-en-uygun-araba-scenic-185457389/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-bakimli-brc-li-scenic-201954452/detay

Kusura bakmayın da birşey sorcam. Bir araca sonradan jant,kılıf, teyp vs. takmak neden araba alınmaması için yeterli ?

• sensuous_16 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanmayan insanlarin yorumlarina bakma 3 yildir enjoy spor paket kullanyorum 21.600 tl ye 2012 de aldim yagini degistirmekten baska hic bsey yapmadim,yool tutusu zayif dyenler halt etmis,araba lpg ile birlikte tam 1500kg. 30 tl lik gazla 170 km yapyorum lpgnin uyumsuz denildini ilk kez burdaki yorumlarda duyyorum,hic bir sekilde motor ikaz isigi yanmadi,kullanmayan tiplere kulak asma.Ha bu aracin kaputu dgsik alma,ama Meriva parasina gore guzel genis araba tavsye ederim.Ayrica internette arastirmasida var 2003-2009 yillarinda Almanyada ki opellerin en az ariza vereni secildi linki bulup atarim inanmayanlara..Sormak istedgn bsey olursa sorabilirsin..

Samsuna gel hocam sana genis araba ne gostereyim,corsa sasesini uzatarak yapilmis arctir.Buyuyen cekirdek ailelere yeterli.Gecen yil 4 yetiskin 3 cocuk tatile gittik bagaji ile beraber epey esya vardi hayli hayli yetti..1.80 boyum var arkaya bacak bacak ustunde cok rahat oturyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dural8262 -- 18 Nisan 2015; 17:58:59 >
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Vaoov bunlar çok iddialı cümleler. Ben zamanla sahip olduğum C sınıfı araçlarımla (Astra G, Focus 1.5, 308) sizin kurduğunuz bu cümleleri kuramazdım. Ama Meriva, herhangi bir C sınıfı araçtan geniş olsaydı, Corsa değil Astra temelini kullanırdı. Sizin şasi uzatması tabir ettiğiniz durum öyle kolay değil. Adamlar sırf Corsa'dan uzatmak uğruna hem Corsa'nın, hem de Astra'nın tüm argesini çöpe atmaz.

• Gecen yil 11. Ayda aldigimiz 4ay sonra kaza sonrasi sanzuman arizasi sebebiyle pert olan bir arac. Arac yuksek oldugu icin virajlarda guven vermiyor. Lpg ile uyumsuz laflarina bakma gayet uyumlu ve o kadar agirliga ragmen yakit tuketimi az bir arac . lpg 1.90 civariyken 50 tl ye 230 km yapiyordum. Otomatik viteste 2 ve 3 e gecerken sarsilma disinda hicbir problem yasamadigim gayet konforlu bir arac. Corsanin uzatilmisi vs laflarini edenler genelde bu araci kullanmamis hatta icine binmemis kisilerdir. Konsol disinda corsayla alakasi olmayan bir arac oldugunu soyleyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Vaoov bunlar çok iddialı cümleler. Ben zamanla sahip olduğum C sınıfı araçlarımla (Astra G, Focus 1.5, 308) sizin kurduğunuz bu cümleleri kuramazdım. Ama Meriva, herhangi bir C sınıfı araçtan geniş olsaydı, Corsa değil Astra temelini kullanırdı. Sizin şasi uzatması tabir ettiğiniz durum öyle kolay değil. Adamlar sırf Corsa'dan uzatmak uğruna hem Corsa'nın, hem de Astra'nın tüm argesini çöpe atmaz.

Şasi uzatma muhabbetini bilmem ama arkadaş aracın genişliği konusu hakkında haklı bizde zamanında niyetlenip vazgeçmiştik içi c sınıfı araçlardan daha ferah daha genişti
    Hocam size zerre yalan soylemiyorum,aracin arkadaki diz mesafesi astradan genis zaten arkadasimda vsar beraber kiyasladik zaten boy mesafesi ve en mesafesi corsadan genis zaten hocam arka bagaji 400 lt. aracin ici gercekten genis hocam en kisa zamanda bi merivayi inceleyin ayrica arac 1380 kg tuple berabrr 1500 kg..Corsa 1100 kg gecmez..

• Bende onu diyecektim. On kaput nasi surtuyor yahu.

• Tam kacirma diye yazacaktim arac ilandan kalkmis. Gecmis olsun.

• Ölçülere baktım. İki araç da Gamma platformunu kullanıyor. Meriva, Corsa'dan 13 cm fazla dingil mesafesine sahip. Ayrıca Corsa'dan 20 cm uzun, 5 cm geniş. 18 cm de yüksek. Uzunluk ve yükseklik, fark ettirecek kadar fazla. Kompakt HB'ler kadar alan vadediyor açıkçası. Dingil mesafesi, Astra G'den uzun. Astra 5 cm daha geniş ve 5 cm daha uzun. Nerdeyse Astra'ya denk bir tablo var. Daha önce binmiştim ama bu durumu tam farketmemiştim açıkçası. Yükseklik hissi de büyük artı. Bilgimi düzelttiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

• arkadaşlar bu sıralarda aracı ekspertizi noter trafik sig.derken buraya giremedim kusura bakmayın..aracı 23.000 tl ye aldık yorumlarınız için çok teşekkür ederim..M_aTRa_X ve Paco-De Lucia size hususi teşekkür ederim
  • bu araca 1 sene sahip oldum. hiç memnun kalmadım, sattım. araç genişlik konusunda yeterli ona lafım yok.

aracı esas satma nedenim içinden gelen seslerdi. ne yaptıysam sesleri kesemedim. özellikle bagaj tarafından çok ses geliyor. zaten pandizotu çok dandik. pandizotu takmıyordum, direkt bagajla iç içesin.

ayrıca araç ağır ve hiç de az yakmıyor. 2012 yılında 35 krş. ş.içi lpg yakıyordum. üstlelik araç gitmiyor.

tabi bu farkları honda civic e geçince anladım. aynı kullanım ile hem araç gidiyordu hem de tüketim 25krş a düştü.arabaya bindiğimi anladım.

merivayla ilgili aklımda kalan artılar, iç hacim ve frenlerinin çok çok iyi olduğu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.