Bildirim
opel mi ford focus mu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
opel kullanan arkadaşlar bu konuda fikriniz yokmu? Aynı konuyu Ford bölümünde de yazmıştım. Buradaki cevaplar fordun konfor ve perfonmans olarak çok iyi olduğu bilgisi var. Sizin fikriniz opel kullanıcı olarak nedir? -
Burada sorarsan bu soruyu sana tabi ki herkes OPEL diyecektir.
Burada sorduğuna göre gönlünde yatan aslan parçası belli demekki. -
AStra yada vectra iyidir -
ikisinide dene istediğini al -
quote:
Orjinalden alıntı: trbartin
opel kullanan arkadaşlar bu konuda fikriniz yokmu? Aynı konuyu Ford bölümünde de yazmıştım. Buradaki cevaplar fordun konfor ve perfonmans olarak çok iyi olduğu bilgisi var. Sizin fikriniz opel kullanıcı olarak nedir?
açıkcası o kadar çok kıyasladık ki artık kimse tekrar tekrar yazmak istemiyo bence..
diğer konuları incele istersen..
bence sıralama:
vectra>focus>astra -
önceki arabası opel olan şu an focus kullanan bana göre tabiki focus ama ikisi de guzeldir sıkıntısız kullanırsın hangisini istersen al -
signumların vectralardan farkı çok mu var ben baktım o kadar fark göremedim -
Vallaha ya!!birde dünyanın parası signum!!!gereksiz!!
quote:
Orjinalden alıntı: to_se
signumların vectralardan farkı çok mu var ben baktım o kadar fark göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: to_se
signumların vectralardan farkı çok mu var ben baktım o kadar fark göremedim
-
bende astra ile focus arasında kaldım. astra'yı seçmemde 3 neden vardı.
1- Astra'nın tipi daha hoşuma gidiyor. ( kişisel tercihler)
2- Astra'nın 2. el piyasası daha hareketli. 2001, 2002 Astra'lar bile çok iyi fiyatlarla alıcı bulabiliyor.
3- Astra 10 senedir üretimde. Kronik sorunları 10 sene içerisinde çözüm bulunmuştur. Ayrıca hernekadar Astra G'ye eski kasa deniyorsa da üretimi hala devam ediyor.( Classic adıyla) ve aslında Focus'a göre daha güncel. yedek parça sorunu yaşanmaz diye umuyorum. ( unutmadan bir araç 10 sene boyunca üretiliyor ve hala alıcı buluyorsa bu araçta mutlaka olumlu bişeyler vardır. ) -
güzel araba astra ama model yüksek olsun derim ben.. -
VECTRA -
bu araçlar arasında uçurum yok. Bence en temizi ve en genci hangisi ise onu almalı. Km olarak ve yıl olarak. Bir de tabi en çok hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa. -
Arkadaşım eğer uzun yol yapıyosan opelden vazgeçme.....ikisninde her modelini kullandım.. -
Vectrayla Focusmu karşılaştırıyosunuz sm=s17.gif] -
aslında focus da güzeldir fakat şahsen 2000-2001 kasa vectraları severim.1.6 olmak kaydıyla 2001 vectra kasası ve donanımı itibariyle tercihimdir -
Opel AStra kullanıcısı olarak rastladığım ve gördüğüm kronik çözümleri.Elektrik ve elektronik aksamı çok sık problem çıkartır ve yolda bırakır egr valfi buna dahil,akü beslemesi ve regüle devresi korkunç problem çıkartıyor 600ytl yan sanayiisi. dinamo gergileri zamanla problem çıkarıyor yenilerini taksanda çabuk salınım yapıyor. .........Ford focusun çıkaracağı problemleri çok daha ucuza ve hızlı çözümleyebilirsin aynı araç için parça üreten 30 ülke var. -
Vectra Vectra Vectra -
quote:
Orjinalden alıntı: perperek
Opel AStra kullanıcısı olarak rastladığım ve gördüğüm kronik çözümleri.Elektrik ve elektronik aksamı çok sık problem çıkartır ve yolda bırakır egr valfi buna dahil,akü beslemesi ve regüle devresi korkunç problem çıkartıyor 600ytl yan sanayiisi. dinamo gergileri zamanla problem çıkarıyor yenilerini taksanda çabuk salınım yapıyor. .........Ford focusun çıkaracağı problemleri çok daha ucuza ve hızlı çözümleyebilirsin aynı araç için parça üreten 30 ülke var.
hangi model astra kullanıyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X