Bildirim
OPEL NEW ASTRA 1.6 HB ENJOY TWİNPORT LPGli bir yardım bir yorum lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ustadlar neredesiniz :( -
İçinize sindiyse neden olmasın.Gayet güzel bir araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
genel anlamıyla temiz ise alınır.. ama biraz fiyat kırmakta fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrAssassin
İçinize sindiyse neden olmasın.Gayet güzel bir araç
sadece para konusu düşündürmekte yoksa içime sinmiş durumda -
quote:
Orijinalden alıntı: triger
genel anlamıyla temiz ise alınır.. ama biraz fiyat kırmakta fayda var.
yarın gidiyorum cebimde parayla bakalım kaça kadar kırabileceğim sizinle paylaşmaya devam edicem -
fiyatı kırmak için zorlayın bence, 6 yıllık 90 bin km de sonuçta. -
tramerde kaydı yok hata kaza kusur yok artık iş pazarlık kısmında -
Fiyat fazla geldi.Daha uygun olursa alınabilir. -
25 bin tl den 1 kuruş fazla verme -
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
25 bin tl den 1 kuruş fazla verme
aslında arabaya kanım kaynadı valla bende aklımdan 25500 geçiriyodum. Nasip artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamu_dayi -- 21 Mart 2012; 23:09:22 > -
Astra iyi arabadır özellikle h kasanın tasarımı çok hoş.Yalnız max. 25500 verin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tamu_dayi
2006 model astra twinport lpgli siyah sadece sağ çamurluk çizikten dolayı boyalı 90bin kmde 27binlira alınır mı ?
Km fazla değil onu dert etmeyin.İkinci elde temiz araç bulmak zor eğer temiz bakımları yapılmış lastiklerde idare ederse 3-5 i aramayın pazarlıkla düşürebildiğiniz kadar düşürün test sürüşünden sonrada alın gitsiğn hayır uğurlu olsun tabanları yere düz bassın inşallah -
araç gerçekten temizse 26000 e çıkılır,alınır! -
quote:
Orijinalden alıntı: townend
quote:
2006 model astra twinport lpgli siyah sadece sağ çamurluk çizikten dolayı boyalı 90bin kmde 27binlira alınır mı ?
Km fazla değil onu dert etmeyin.İkinci elde temiz araç bulmak zor eğer temiz bakımları yapılmış lastiklerde idare ederse 3-5 i aramayın pazarlıkla düşürebildiğiniz kadar düşürün test sürüşünden sonrada alın gitsiğn hayır uğurlu olsun tabanları yere düz bassın inşallah
Teşekkürler +1 -
quote:
baba çok para ben daha yeni 2010 astra hb 1.3 cdti 70.000'de 31'e verdim.Birde hep zaten çizikten dolayı ya da keyfe keder boyatılıyo bu 2.eller de ne hikmetse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X