Bildirim
Opel Servis önerebilirmisiniz..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bostancı oto sanayide girişte solda bostancı opel var özel biz 93 vecrta yı 82 ascona yıda oraya götürürdük
ustabaşı iyi biridir veli usta bostancı sanayiye gidersen ilk orayı görürsünüz zaten -
beylikdüzünden bostancıya gidene kadar ohhhoooo. ataköye götürme yetkili arıyosan odak tercih edebilirsin. ben odaktan alıcam imzamdaki arabayı ama gerçek i kullancam servis olarak diğer opellerimiz istanbulda gerçek ve söke kopel dışında servise girmediler -
Arkadaslar, tavsiyeler icin cok Tesekkurler..
Beylikdüzündeki Erdemir'i taniyan varmi.. birde Hevesli Opel Ozel servisi buldum internetten.
Ne dersiniz ?
Atilla -
Ailece opel kullanısıyız,yetkili servis fiyatları yüksek olduğundan özel servis arıyorduk Kartal sanayide Akıncı Opel Chevrolet Servisini bulduk çok yardımcı oldular sağolsunlar gerçekten işinin ehli bir yer güvenle aracımı bırakıyorum gerçek bi usta arayan tüm forumdaşlara tavsiye ederim 👍🏻🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsÖztrk -- 10 Ocak 2021; 23:34:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel corsa 1.3 cdti kronik sorunlar
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- opel astra h soğutma suyu seviyesi uyarısı
- opel zafira life yorum
- opel zafira kronik sorunlar
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel corsa elektrikli fiyat
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel rocks e
- opel corsa 2019
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X