Şimdi Ara

Opel Türkiye... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
9.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıt tüketimi 100km/litre olarak baktığınızda fabrika değerlerinden ne kadar farklı? Yol bilgisayarını kastetmiyorum. O yanıltıcı olabilir. Sizin yaptığınız ölçümlere göre araç kaç litre fazladan yakıt tüketiyor 100 km de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 14 Ekim 2018; 19:59:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''yakıt tüketiminin hiçbir zaman 1.4-1.6lt/h in altına düşmediğini gözlemledim.'' araç o esnada partikül filtresi temizliği yapıyor olabilir devir 1000 devire yaklaşır rolantide
  • Başpiskopos kullanıcısına yanıt
    Kız olduğunu nerden biliyorsun ? Kızlığı bozulmuş kızı vermiş olamazlar mı ? Trim sesi olmayan araç yok ise, insanlar da mal zaten , boşuna sıfır araç alıyorlar. Siz bayağı bir yol almışsınız, kutlarım sizi.

• Tahminim arabayı Isparta bayisinden aldınız, bayi müdürü foruma üye zaten. Bende de Superb var ufak tıkırtı, gıcırtı, zırıltı sesleri bende de var. Geçen kapı içi alanda göçük olmuş nasıl oldu çok merak ediyorum. İnsan bu kadar para verince hiçbir sıkıntı olmayacak zannediyor, bu kadar sesler normal.

Bence arabayı Isparta servise bırakın, önce söyleyin ikame araç isteyin. 1 haftada mı çözerler 2 günde mi çözerler keyifleri bilir. Ardından mutlu mesut kullanın bunun için araba değiştirmeye gerek yok, çok ufak tefek problemleri de kafanıza takmayın kul yapısı neticede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Umarım bir daha Opel düşünmezsiniz. Servisinin berbatlığı ve pahalı olmasıyla çok ünlüdür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Tahminim arabayı Isparta bayisinden aldınız, bayi müdürü foruma üye zaten. Bende de Superb var ufak tıkırtı, gıcırtı, zırıltı sesleri bende de var. Geçen kapı içi alanda göçük olmuş nasıl oldu çok merak ediyorum. İnsan bu kadar para verince hiçbir sıkıntı olmayacak zannediyor, bu kadar sesler normal.

Bence arabayı Isparta servise bırakın, önce söyleyin ikame araç isteyin. 1 haftada mı çözerler 2 günde mi çözerler keyifleri bilir. Ardından mutlu mesut kullanın bunun için araba değiştirmeye gerek yok, çok ufak tefek problemleri de kafanıza takmayın kul yapısı neticede.
    Ancak Opel Arden Isparta değil Uşak bayisi

• Ben karıştırdım o zaman pardon. Yakın herhalde onlara da götürülebilir. Ben Ankara yaşadığım halde Adana'da servise uğruyorum buradaki Skoda iş bitiremiyor pek

• 2014 yılında sıfır aldığım opel corsayı 1.5 yıl sonra satarken ön kaputunun ve sol şoför kapısının komple boyalı olduğunu öğrenmiştim..çok uğraştım ama nafile, boya nitron deperleriniz normaldir diye bir yazı verdiler hepsi bu..aracı sattım, bir daha opel mi? Asla.. (bayi antalya günlas)

• quote:

Orijinalden alıntı: matadore2961

2014 yılında sıfır aldığım opel corsayı 1.5 yıl sonra satarken ön kaputunun ve sol şoför kapısının komple boyalı olduğunu öğrenmiştim..çok uğraştım ama nafile, boya nitron deperleriniz normaldir diye bir yazı verdiler hepsi bu..aracı sattım, bir daha opel mi? Asla.. (bayi antalya günlas)
    Bende de daha evvel 2011 model 1.3 multijet opel corsa vardı. sağ arka kapı kaskodan değişti. Boyanın rengini türlü tutturamadılar araba yamalı bohça gibi olmuştu. Ben yine de opel'i seçenekler arasında tutarım. Ne yazık ki yazdığınız problem marka bazlı değil genel ahlak problemi ülkemizde

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Yaw ha Kız ha Karı ne farkeder, Mal maldır...Adamlar Malı sana teslim etmiş 10.000 kilometre sonra sen yok Aracımda şu bu Sorun olduda siz benim Aracımı değiştirin...YEDEK PARÇA DEĞİŞEREK SORUNUMU ÇÖZÜN DEMİYOR, SIFIR ARAÇ İSTİYOR...Adamlar aracın İkinci El Değer Kaybınıda karşılamışlar daha ne yapsınlar...BUNLARI YAPMASALAR PLAZA, SERVİS SUÇLU DERDİM, AMA ADAMLAR HER TÜRLÜ TEKLİFİ YAPMIŞLAR.

Hepsini geçin Her Kusurlu Malda direk Değişim olsa ne olur bu Memleketin hali, Şöyle bir Düşünün...MİLLETİMİZ ZATEN ÇOK TİTİZ VE PİNPİRİKLİ BUNU SUİSTİMAL EDENİN HADDİ OLUR HESABI OLMAZ.

• Hocam geçmiş olsun, Bucak DH de hekimim. 2014 insgnia ve 2016mokka x sahibiyim. 1.5 yıl önce buraya tayin olduğumda internette hem Isparta hem de Antalya servisleri hakkında oldukça kötü yorumlar gördüm. Bu nedenle hala araçları satın aldığım Aydın’daki servise götürmekteyim. İnsignia’nın garantisinin bitmesine rağmen iyi niyet garantisi altında birçok parça değişimi yaptırdım. Sizin sıkıntınız sanırım bayi ve servisin işgüzarlığından. Başka bir forumda benzer şikayetlerden ötürü dava açan arkadaşlar var ancak daha ağır kusurlara rağmen adalet sistemi nedeniyle değişim talepleri geri çevrildi.

• Bende 2017 den beri insignia gs kullanıyorum.en ful donanımını aldım şuan opc premium koltuk hersey var. Ilk aldığımda head up display tarafından ses geliyordu servise gitti duzelttiler.daha sonra sunroof tan gelmeye başladı.servise gitti düzeldi 6 ay sonra yeniden başladı. Ben dışarda yaptırdım en sonunda. Arka tamponda boya atması oldu yıkamadandir dediler. Konfor olarak sürüş olarak çok memnunun ama servisi beş para etmez. Adamlar bana 10 binde balata degistirtmeye kalktilar siz düşünün ticarethane hemde en kazigindan. Ayrıca bu araçta bagaj açma düğmesi yok icerde yok.kumandada yok siz düşünün

• Ben de bi alt kasa insignia kullanıcısıyım. Sıfır için çok dolaştım istediğim gibi paket bulamadım. Opsiyonlu olsun istedim. Bu sefer de çok yüksek fiyatlar cıkardılar. 2-3 senedir kullanmaktayım ne trim sesi ne motor sorunu hiç bir sıkıntı yok. Kronik turbo yağ soğutucu eşanjörü sıkıntısı yaşadık onu da conta değişimi ile sanayi de çözdüler. Benim bu 3. Opel aracım. İkinci elde dahi sorun yaşamaz iken sıfır araç da bu şekilde can sıkıcı sorunların olması düşündürücü. Ama tahminime göre çok nadir bir kaç araçta oluyor bu sorunlar. Facebook da insignia team sayfasında da takipteyim yeni kasa gs'den genel anlamda herkes memnun.
  • Belki saçma gelecek ama ülkemizde sıfır araç almak biraz yanlış bir şey ben ikinci ele de güvenmem sıfıra da güvenmem ama sıfıra güvenmeme şartlarım ile ikinci ele güvenmeme şartım aynı değil.

Bence en mantıklı araç alım olayı 20-30 bin km deki araçları almak hem sıfırdan çok daha uygun fiyata alıyorsunuz hem garantisi devam ediyor hemde bir arabanın bu tip abuk subuk sorunları varsa zaten 20 bin km de fark ediliyor ve yaptırılıyor sizde gönül rahatlığıyla servisle uğraşma derdinden kurtuluyorsunuz.

Ülkemizde sıfır araç almak en az ikinci el araç almak kadar risk bide üstüne paranla rezil olma muhabbeti var
  • Geçmiş olsun hocam. woswoscu arkadaşlar gelmeden kaçayım.
  • Hocam geçmiş olsun. Sıfır araç alıp sorunlarla boğuşmanın ne olduğunu herkes bilmez. Tez zamanda çözülür umarım.

• Allah bütün tıkırtıların belasını versin o zaman arkadaş.

bende de astra k 2016 dynamic var daha 21.000 kmde, trim sesleri yüzünden ben 6 hafta üst üste servise gittim. çoğu çözüldü ancak emniyet kemeri mekanizmasından gelen ses hala geçmedi. kendim yapıcam onu soldaki sütunu söküp artık.
  • Konu sahibi bombayı koymuş gitmiş.

• merhabalar ufak tefek sesler için yine bayilerden yardımcı olmaya calısabiliriz.

sport modda olsun veya normal modda olsun anlık gaz tepkilerinde yani yüklenmelerde 23-25 lt yazabilir. hatta kalkışlarda 30 LT bile görebilirsiniz bu bir problem değildir içiniz rahat olsun. bazı markalarda bu durum 20 LT üzerinde ki verileri göstermez, araç duruken anlık yakıt tüketiminde 0,9 LT yakıtlari yine göstermez hiç yakmıyormuş gibi göstererek ortalama yakıt tüketimini düşük gösterebilir.

süzdürme dedigimiz otomatik vites bir aracta 80 km veya daha düşük veya daha yüksek hızlarda ayagınızı gazdan çektiginiz zaman anlık yakıt tüketimini 0 LT olarak görmeniz gerekir . eger ki 0 LT görmüyorsanız 1-2 LT yakıt gösteriyor ise bugün tüm firmaların derdi olan partükül filtesinin tıkanmasından kaynaklıdır.

içeriden gelen trim sesleri için merkezden değişim istemeniz durumunda hiç bir şekilde bir sonuc alabileceginizi düşünmüyorum.

firma sahibimiz de 2016 Mercedes s500 var ona dahi bindigimiz de panoramik sunroof'dan ses geliyor içinde trim sesleri geliyordu. bu sadece bizim gibi bir markada değil, premium araçlarda dahi görebilirsiniz.

bize yakın bir şehirdeyseniz, bayimize sizleri davet edebilirim geldiginiz zaman ise direk benimle görüsebilirsiniz.

süleyman torlak uşak opel arden otomotiv Genel müdürü

• millet opeli savunurken ne kadar sorunlu araba olduğunu mesajşarda belirtmiş..30k yaptım çok memnunum ama turbonun şuyu değişmiş..diğeri çook çok memnunum ama motorda şu değişti..diğeri serviste 1 gün kaldı şu değişti..arkadaş komple sorun işte bu marka ve araçları daha neyi savunuyonuz..corsam vardı sattım kurtuldım..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.