Şimdi Ara

OpeL Vectra 1.6 --- 2003-04-05

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah izin verirse 1 hafta içinde Opel Vectra 1.6 almayı düşünüyorum.
    2003-04-05 model kasaları alacağım fakat 1.6 motorun bu araca yetip yetmediğini merak ediyorum.
    Şu anda 2000 model Skoda Octavia 1.6 kullanıyorum, performansı fena değil. Fakat Opel Vectra daha üst sınıf araç. Opel Vectra 1.6 kullanan arkadaşlar araçlarının performansından memnun mu? veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SansaR.StK -- 26 Ekim 2008; 13:05:38 >

• Arkadaşlar gerçekten birilerinin yardımına ihtiyacım var 1.6 motor bu araca küçük geliyormu?
    Haftaya son kez bakacağım ve almayı düşünüyorum.

Bugün Ankara Demetevler Oto Pazarı na gittim 4 araç beğendim bunların telefon ve özelliklerini aldım sizinle paylaşıyorum:

2003 Opel Vectra 1.6 Elegan .......... 27.000 Ytl ......... ( Hatasız - Beyaz )
    2004 Opel Vectra 1.6 Confort ......... 26.700 Ytl ......... ( Lpg'li - İlk elden - Hatasız - Beyaz )
    2004 Opel Vectra 1.6 Confort ......... 25.800 Ytl ......... ( ön çamurluk değişmiş - Beyaz )
    2004 Opel Vectra 1.6 Confort ......... 25.800 Ytl ......... ( 3 parçada lokal boya - Beyaz )
  • Arkadasım bende bir opel astra ve vectra taraftarıyım

yaklasık 1 ay önce 100 bg 1075 kg 1.6 sedan astra mi sattim

ve acıkcası beni arac yakıt anlamında tatmin etsede performans anlamında tatmin etmedi

hani gaza bastıgında arabanın hemen cevap vermesini istersin ama bunu ben buldugumu söyleyemem

düşünüyorum 1.6 vectra motoru 1280 kg aracı nasıl tatmin edebilir.

akcisasi benim görüşüm 2.000 cc bir arac alman yönünde

ben yetecegini sanmiyorum fakat bu göreceli birşey

arkadaşlardan biri hayir cok güzel kacıyorda diyebilir saygı duyarım
  • Kokrktuğum başıma geldi :S
    Teşekkür ederim ilgin için.
    1.6 motor fiyatlarını çok araştırdım, opel yapmışsa 1.6 kaldırır dedim ama 1 haftadır yaptığım tüm araştırmalar çöktü. İnternetten 2.2 motorlara bakmaya başladım +2.000 Ytl gözden çıkaracağız o zaman. :S
  • 2004 kullanıyordum satıp 2006 aldım performansı bana göre yeterli makyajlı modellerin motorunda ufak bir değişim oldu performansı biraz daha arttı sakin sürmeyi seviyorsanız 1.6 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 26 Ekim 2008; 20:08:11 >
  • Rica ederim arkadasım

söyledigim gibi biraz göreceli fikirler

Genaral motor cok kaliteli motor üretir ve cok saglamdır binlerce km sorunsuz kullandım

performansı söyledigim gibi iyi fakat beni tatmin etmedi

eger benzin probleminiz yok ise 2000 cc ve üzerini tercih etmenizi öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: SansaR.StK

Kokrktuğum başıma geldi :S
    Teşekkür ederim ilgin için.
    1.6 motor fiyatlarını çok araştırdım, opel yapmışsa 1.6 kaldırır dedim ama 1 haftadır yaptığım tüm araştırmalar çöktü. İnternetten 2.2 motorlara bakmaya başladım +2.000 Ytl gözden çıkaracağız o zaman. :S

• 1.6 daha çok sakin kalkışta çok fazla atak olmayan bir motordur ama yetmiyor denemez özellikle 3.vitesten sonra araba acayip açılıyor ve 200 ü görmesi çok zor değil.Vergisi + yakıtını göze alırım kalkışta herkesi tabiri caizse tokat manyağı yapayım falan dersen o zaman 2.2 lere bak.Şahsen 1.6 bana göre yeterli ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SansaR.StK

Arkadaşlar Allah izin verirse 1 hafta içinde Opel Vectra 1.6 almayı düşünüyorum.
    2003-04-05 model kasaları alacağım fakat 1.6 motorun bu araca yetip yetmediğini merak ediyorum.
    Şu anda 2000 model Skoda Octavia 1.6 kullanıyorum, performansı fena değil. Fakat Opel Vectra daha üst sınıf araç. Opel Vectra 1.6 kullanan arkadaşlar araçlarının performansından memnun mu? veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?.

kuzenimde var 1.6 vectra. dedigine gore motorun araca kucuk geldigini, dik rampalarda, arac yukluyken ve klima acikken baya zorlaniyormu$ motor. ayrica, araci inanilmaz cok yakiyodu ki, 1.6 motor vectra'si olup da yakit tuketiminden bikmayan tanimiyorum. o yuzden gecen yil LPG taktirdi, yakit tuketimi epey bi du$mu$, artik rahat rahat araci kullanabiliyorum diyo. tek sorun, stepnenin yerine LPG tanki gelmi$ olmasi ve virajli yollarda bagajda bi saga, bi sola hareket eden lastik (: bu araci daha az maliyetle kullanmak isterseniz LPG taktirmaniz $art gibi gorunuyor.

• dostum 2004 c kasa aracım var 45000 de aldım 90000 de şuan ilk kalkışta yavaş olmakla beraber 3. vitesten sonra gayet güzel gidiyor bence ralli yapmayacaksan al hiç düşünme derim...
  • 2004 VECTRA 1.6 COMFORT sahibiyim.Kalkış çok mükemmel değil ama patinaja rahatlıkla kalkıyor araba.3 ten sonra da nal toplatıyo 220-230 km/h
  • octavia ya yakın bir sürüş hissedeceksindir performans açısından bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.