Şimdi Ara

Opel Vectra 1.6 bu fiyata alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu fiyata bulabildiğim en uygun arabalardan birisi bu sizce kilometresi çokmu fazla alınrımı yani opel araçlar motoru iyi oluyormu takasa gireceğim cevabınız önemli teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ugurlu-motorlu-araclardan-vectra-comfort-171325418/detay/

• Kronik sorunlarini iyi arastirin benim bildiğim elektronik ve beyin sorunu olan bir araç LPG de yağ yakma sorunuda var etrafimda alip elinde fazla tutmayip satan çok ben olsam bulasmam işin çok zor kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim satıcıya sordum araçta lpg bulunmamaktadır dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 modeline uzun yıllardır biniyoruz. bakımını xamanında yaptırdığınız zaman sorun çıkarmayacaktır. LPG ye gayet uyumlu. LPG ile 30.000 KM de bir ateşleme bobinini değiştirmeniz gerekebilir. (250TL)
    O fiyata binebileceğiniz en iyi araçlardandır bence
  • hocam aynısı bende vardı, (2004 1.6 comfort) ikinci eli çok ağır gidiyo, ben satana kadar çok uğraştım, km'si yüksek daha üstüne sende yol yapacaksın, bunları göz önüne almalısın benimki 217000 km'deydi.
  • 2003 modelleri hariç 6 hava yastıklıdır. 2003ler 8 havayastıklıdır.

2003 modeline 5 sene
    2008 modeline 2 sene bindim.

Gayet konforlu ve güvenli bir araç. Km çok değil 20 bin km yapsa senede 10 yaşında bir araç 200bin km ler fazla km değil.

Sorun varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 7 Ağustos 2014; 20:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.