Şimdi Ara

OPEL Vectra Comfort

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2004 model 1,6 Comfort nasıl bir aractır. Düşük km'lileri 30,32 bine veriyorlar. O paraya hak edermi?

• c2 ler daha sorunsuz o paraya c2 alın derim.ama illaki sorarsanız aynı araç var bende bilgilendirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

c2 ler daha sorunsuz o paraya c2 alın derim.ama illaki sorarsanız aynı araç var bende bilgilendirebilirim

80 bin kmde temiz var almayı düşünüyorum.Bir kaç kişi yağ eksilme ve o kg ya 1.6 hantal kalıyor deniliyor.Sizin düşünceleriniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kare_As

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

c2 ler daha sorunsuz o paraya c2 alın derim.ama illaki sorarsanız aynı araç var bende bilgilendirebilirim

80 bin kmde temiz var almayı düşünüyorum.Bir kaç kişi yağ eksilme ve o kg ya 1.6 hantal kalıyor deniliyor.Sizin düşünceleriniz nedir.

kasa çok başarılı öncelikle.evet 1.6 motor anca 3 vitesten sonra açılıyor araç.ilk 2 vites biraz hantal ama spor araba gibi kullanmayacaksanız size gider diye düşünüyorum yağ yakmaya gelince 80 bindeki aracın yağ yakıcağını düşünmüyorum.hor kullanılmamış olsun mümkünse alıcağınız araç.
    birde eğer 30-31 vericekseniz 1.9cdti larada bakmanızı tavsiye ederim az yakar çok kaçar

• Kare_As kullanıcısına yanıt
    Arkadasim 10 ay kadar kullandim elektronik aksami cok sorunlu bir arabadir tavsiyem bu marka ve modelden uzak dur. ( Araci almadan once bu tarz yorumlar gorup dikkate almamistim yaklasik 9000 tl ye mal oldu bana...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan--k

Arkadasim 10 ay kadar kullandim elektronik aksami cok sorunlu bir arabadir tavsiyem bu marka ve modelden uzak dur. ( Araci almadan once bu tarz yorumlar gorup dikkate almamistim yaklasik 9000 tl ye mal oldu bana...)

O kadar kötümü ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajsız kasa, baz donanıma göre fiyat çok yüksek. Vectrada kararlıysanız daha modellilere bakın derim. C2ler daha sorunsuz ve az yakar. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    206 sedan comfort
    15 yıl önce açıldı
    renault scenic
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Makyajsız kasa, baz donanıma göre fiyat çok yüksek. Vectrada kararlıysanız daha modellilere bakın derim. C2ler daha sorunsuz ve az yakar. Kolay gelsin.

Teşekkür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.