Şimdi Ara

opel vectra mı ford focus sedan mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba. Focus ile aynı segment. İşin içine C sınıfı bir model olan Astra HB ve Sedan girince yanılgı olup Vectra D sınıfı konumuna fırlıyor. Opel'in de D sınıfı olan Omega daha olmadığı için Vectra D sınıfı zannediliyor. Vectra C sınıfıdır, yanılgıya düşmeyin. Astra'da C sınıfıdır. Opel'de şu an D sınıfı model yok bence. Omega vardı eskiden şu an yok ama.
    Bu benim görüşüm. Vectra ilk çıktığı 90'lı yıllar da Astra yoktu. Corsa vardı galiba. Tam emin değilim. Ama o zamanlar Omega vardı. Hatta 90 modeli eski patronumda vardı. Vectra'lar İzmir Torbalı'da üretiliyordu. Bir kaç yıl sonra Astra çıktı. Hatchback olarak çıktı Astra ve ben ona Vectra'nın hatchback'i gözü ile baktım. Sonra Vectra kasa değiştirdi. Şu meşhur aynaları ön kaput ile birleşen kasa. AStra sedan çıktı. Daha sonra Vectra yine kasa değiştirdi. AStra değişti, vs. vs. Omega yok oldu. Bilmiyorum belki şu an Vectra'yı Opel D sınıfı olarak görüyordur ama bana göre C sınıfı.
    Yani bana göre C sınıf arabaları Corolla, Civic, Jetta, Megane, Focus, vs. ile Vectra aynı segment arabadır.

Ne sallamışsın be kardeş.Bir sen biliyorsun zaten c sınıfı olduğunu . Hayatında muhtemelen ne Vectraya nede Omegaya bindin . Nede araştırdın .

Omega bak nerede ?

http://www.euroncap.com/executive.aspx

Bak vectra nerede?

http://www.euroncap.com/large_family_car.aspx

Bak astra nerede ?

http://www.euroncap.com/small_family_car.aspx

Şimdi rakiplerine bir bak .

Yani söylediklerin hatalı .

Vectra C sınıfıymış .

Yok B sınıfı .

Zaten passatta aslında c sınıfı . Hatta avensiste b+ sınıfta.. :)

Bak şimdi, orada dur derim. Bilip bilmeden konuşma derim. İşte cinlerim şimdi tepeme çıkar derim.
    Opel OMEGA ; Eski patronumda 1990 modeli vardı ve ben o arabayı o zamanlar 16-17 yaşında olduğumdan ehliyetim olmadığından kullanmadım ama otoparkta ileri geri almışlığım vardı. Hatta binip içine yolculuk da ettim.
    Ondan sonra çıkıp yeri geldiğinde vakt izamanında W116 kasa 280 SE Mercedes arabamız da oldu, 455 HP'lik 74 model Trans am arabamız da oldu dediğimiz zaman "bunları söylemene ne gerek var" diye çıkıp soran oluyor.
    Ben 33 yıldır, doğduğum günden beri arabalar ile iç içeyim. Tüm arabaların özelliklerini, donanımlarını yeterince bilirim. Hatta şu an 57 tane 1/18 ölçek diecast model arabam var. Ve sayı ben istediğim modeli bulup aldıkça artar. Gerçekleri ile olduğu gibi modelleri ile de ilgilenirim.
    Yani diyeceğim, bilip bilmeden "yok işte Omega'ya bindinmi, Vectra'ya binip sürdünmü" diye bilinçsiz yorumlar yapmayın.
    Ona bakılırsa Corolla. O meşhur efsane kasa 96-97 kasalar son yeni kasa'ya göre küçük duruyor. Yeni kasalar daha geniş ve uzun duruyor. Corolla şimdi D sınıfamı terfi etti? Hayır, C sınıf olarak devam ediyor.
    Ford'a dönersek;
    Fİesta - B
    Focus HB ve Sedan - C
    Mondeo - D

Takıldığınız nokta orası ise lafımı geri alabilirim sorun değil.

Ancak yaptığınız yoruma istinaden bunu yazdım . Çünkü kendi kafanızda oluşturduğunuz düşünceyi bu kadar basite indirgemeniz çok garipti.

Eğer arabalarla okadar ilgili iseniz vectranın d omeganın ise e sınıfı olduğunu kabullenmeniz gerekir .

Bildiğiniz üzere otomobil dergileri aynı sınıf araçları çok sık karşılaştırırlar .

GOLF-ASTRA-FOCUS-MEGANE gibi

Passat-Vectra-Mondeo-Laguna-Avensis-Mazda6-Accord vs gibi.

Yani size sunduğum linkler yeterli gelmediyse şunlarada bakabilirsiniz

D sınıfı mondeo vede Size göre c sınıfı vectra kıyas edilmiş nedense

http://www.autobild.de/artikel/mondeo-2.2-tdci-gegen-vectra-1.9-cdti_48538.html

Mazda 6ya ile kıyas edilmiş nedense

http://www.autobild.de/artikel/opel-vectra-opc-gegen-mazda6-mps_54787.html

Yeni mondeo , Yeni passat , Yeni v70 ile makyajlı kasa vectra testi ...

http://www.autobild.de/artikel/test-v70_mondeo_vectra_passat_462821.html

Buyrun

http://www.autobild.de/artikel/gebrauchtwagentest-vectra-mondeo-passat_444006.html

http://www.autobild.de/artikel/citroen-c5-opel-vectra-peugeot-407-vw-passat_45908.html

Omega içinde birkaç link verebilirim

Şu linkte rakiplerinin a6 , 5 serisi , e klass olduğu yazıyor

Onlar kadar iyidir kötüdür meselesi değil olay . Mesele sınıf meselesi .

http://www.autobild.de/artikel/opel-omega-3.0-v6-sport_34164.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Omega

• Evet D sınıfı 91 vectra. Bmw 5 ve Mercedes E de E sınıfı zaten D değil

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GRONHOLM

Gülüyorum.

quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba.

1991 model Vectra D sınıfımı?
    O meşhur dikiz aynaları ön kaput ile birleşen 97 model Vectra D sınıfımı?
    Yani bu dediğim Vectra'lar BMW 5 veya Mercedes E seris ile aynı sınıftamı oluyor? Ve bu son yeni kasa Vectra D sınıfımı?
    İşte sizi Astra HB ve Astra Sedan yanıltıyor.

• YA bi dakka arkadaşlar bende girdim tartışmaanın içine ama olay sadece bir arkadaşımızın vectranın d değilde c sınıfı bir araçmış hissi verdiğini söylemesi.

BENİMDE BUNU SÖYLEYEN ARAKDAŞA TEK BİR PARAGRAFIM VAR...
    GİT BİR OPEL BAYİİNE.
    TEST SÜRÜŞÜ FORMUNU İMZALA.
    ÇIK YOLA KONFOR HAKKINDA NE KADAR BİLGİ VARSA HEPSİNİ SOR,KURCALA.

DAHA SONRA GİT BİR C SINIFI ARAÇ OLAN CİVİC VEYA CORROLLAYA BİN.

ONDAN SONRADA GELİP ANLAT DERDİNİ BİZLERE...

SAYGILAR...

opel vectra mı ford focus sedan mı

opel vectra mı ford focus sedan mı

• BKIN ARKDAŞALAR.

Tamam doğrudur Sonuçta VECTRA C 2003 yılı çıkışlı bir araba olduğu için,yeni çıkan PASSAT,MONDEO VS gibi arabalardan daha basit bir görünüme sahip olabilir.

Ama öyle yapmayın.
    Bakın 2004 VECTRA 2004 PASSAT VE 2004 MONDEO ya ...

HANGİSİ DAHA MODERN VE ŞIK?
    HANGİSİ DAHA KONFORLU VE KALİTELİ?
    HANGİSİ EN ÇOK KONFORU SUNUYOR..

İşde o zaman gelip söyleyin VECTRA C sınıfı bir araç diye...

S Ö Y L E Y E M E Z S İ N İ ZZZZZ!

Bu karşılaştırmayı kendi yıllarına göre yapın araçların..

O ZAMAN GİDİN,NETİCEDE YENİ KASA VECTRA OLAN İNSİGNİAYI KARŞILAŞTIRIN BU ARABALARLA..

HANGİSİ GALİP GELİR?....
  • yaw arkadaşlar sağolun csınıfı d sınıfını tartışmayalım da ben en çok şunu merak ediyorum yani bu araçların arıza yapma olasılığı nedir? tabi sürücü hataları kullanımı v.s hariç.onun için hangisi derim . yoksa donanımlarını az çok biliyoruz
  • lütfen kaale almayın araç segmentleri tamamen birbirine karıştırılmış.
    dünya üzerinde vectra'nın d segmenti bir araç olmadığını bırakın söyleyen,l tartışan bir tek yer gösterebilirmisiniz.
    bu nasıl bir segment ayrımıdır. omega e segmenti bir araçtır omega gibi devasa bir arabayı nasıl olurda d segmenti yaparsınız.

quote:

Vectra bir kere C sınıfı bir araba. Focus ile aynı segment. İşin içine C sınıfı bir model olan Astra HB ve Sedan girince yanılgı olup Vectra D sınıfı konumuna fırlıyor. Opel'in de D sınıfı olan Omega daha olmadığı için Vectra D sınıfı zannediliyor. Vectra C sınıfıdır, yanılgıya düşmeyin. Astra'da C sınıfıdır. Opel'de şu an D sınıfı model yok bence. Omega vardı eskiden şu an yok ama.
    Bu benim görüşüm. Vectra ilk çıktığı 90'lı yıllar da Astra yoktu. Corsa vardı galiba. Tam emin değilim. Ama o zamanlar Omega vardı. Hatta 90 modeli eski patronumda vardı. Vectra'lar İzmir Torbalı'da üretiliyordu. Bir kaç yıl sonra Astra çıktı. Hatchback olarak çıktı Astra ve ben ona Vectra'nın hatchback'i gözü ile baktım. Sonra Vectra kasa değiştirdi. Şu meşhur aynaları ön kaput ile birleşen kasa. AStra sedan çıktı. Daha sonra Vectra yine kasa değiştirdi. AStra değişti, vs. vs. Omega yok oldu. Bilmiyorum belki şu an Vectra'yı Opel D sınıfı olarak görüyordur ama bana göre C sınıfı.
    Yani bana göre C sınıf arabaları Corolla, Civic, Jetta, Megane, Focus, vs. ile Vectra aynı segment arabadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

lütfen kaale almayın araç segmentleri tamamen birbirine karıştırılmış.
    dünya üzerinde vectra'nın d segmenti bir araç olmadığını bırakın söyleyen,l tartışan bir tek yer gösterebilirmisiniz.
    bu nasıl bir segment ayrımıdır. omega e segmenti bir araçtır omega gibi devasa bir arabayı nasıl olurda d segmenti yaparsınız.

Aman, ne demişim ben böyle yahu? Dövmediğiniz kaldı nerdeyse. Fikrimi söyledim sadece. Hatta mesajımın sonunda şu an Opel Vectra'ya D segmenti olarak görüyordur dedim. Ama maşallah klavye'den tuşlara basıp istediği şekilde insanı dövermişçisine konuşmak, yüklenmek kolay.
    Teşekkür ediyorum donanım haber forumuna. Birisi bir fikir söylemeye görsün. Hemen karşıt bir grup hoooop hemen tepesine çıkıp yükleniyor o kişiye.
    Ben artık tartışmayı uzatmıyorum dedim konuyu açan arkadaşıma saygısızlık olmasın dedim ama nerde?

fgum1905 isimli arkadaşım; İki arabayı da incele ve kullan. Hangisi daha temiz ve içine sinerse onu al. Ben alacak olsam Focus alırım. Vectra'yı da beğenirim ama Focus daha bir albenili duruyor bana göre. Ford denince aklıma tank gibi Taunus'lar Granada'lar geliyor.

• sevgili brkcad34 ama sen hep aynı şeyi yapıyorsun.(colttada aynı şeyi yapmıştın)
    bak ilk mesajına o kadar kesin bir dille yorum yapıyorsun ki insanlar ister istemez yüzde yüz yanlış söylediğini düzeltmek istiyorlar. ama sen kusura bakmayın hatalı olmuş demiyorsun hatada ısrar ediyorsun.
    seni kırmak için yazmadım ama ortada bir yanlış var. onuda düzeltmemiz gerekiyor.
    kaale almayın derken seni kast etmedim yani o mesajdaki bilgileri kaale almayın dedim.
    saygılarımla...
  • Sevgili brkcad34, yanlışın var. Vectra D sınıfı bir araçtır. Yeni kasayı kullanmadım ama Uzay kasa denilen kasayı az bir kullanma şansım oldu, 97 model olmasına rağmen araba her yönüyle ben D sınıfıyım diyordu. Kullanmanı tavsiye ederim. Farkı anlarsın zaten.
  • Peki öyleyse. Bu mesajdan sonra Vectra C'mi D'mi tartışmasını yapıp, konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın daha fazla diyorum ve en kısa zamanda Opel Yetkili satıcısına gidip kendi fikrimi ve geçmişte ki Vectra kasalarını da göz önünde bulundurarak Vectra'nın şu an hangi segmente ait olduğunu araştıracağım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

lütfen kaale almayın araç segmentleri tamamen birbirine karıştırılmış.

Aman, ne demişim ben böyle yahu? Dövmediğiniz kaldı nerdeyse. Fikrimi söyledim sadece. Hatta mesajımın sonunda şu an Opel Vectra'ya D segmenti olarak görüyordur dedim. Ama maşallah klavye'den tuşlara basıp istediği şekilde insanı dövermişçisine konuşmak, yüklenmek kolay.
    Teşekkür ediyorum donanım haber forumuna. Birisi bir fikir söylemeye görsün. Hemen karşıt bir grup hoooop hemen tepesine çıkıp yükleniyor o kişiye.
    Ben artık tartışmayı uzatmıyorum dedim konuyu açan arkadaşıma saygısızlık olmasın dedim ama nerde?

fgum1905 isimli arkadaşım; İki arabayı da incele ve kullan. Hangisi daha temiz ve içine sinerse onu al. Ben alacak olsam Focus alırım. Vectra'yı da beğenirim ama Focus daha bir albenili duruyor bana göre. Ford denince aklıma tank gibi Taunus'lar Granada'lar geliyor.

Nasıl bir insansınız merak ediyorum doğrusu . Diğer konularada da bu şekilde garip yorumlarınız oluyor .

Siz bana göre vede genele göre hatalı birşeyler yazdınız . Bizde sizin hatanızı düzelttik . Şimdi diyorsunuzki bir dövmediğiniz kaldı .

Siz bilmediğiniz şeyleri körü körüne savunursanız , otoparkta ileri geri gitmekle arabanın sınıfını anlayabiliyorsanız size daha birşey demeye gerek yok .

Böyle bir görüşle bmw 5 serisi vede mercedes e serisine d sınıfı diyebiliyorsanız aferim .

Aslında haklısınız bmw 5 vede mercedes e direk olarak passat vede mondeonun rakibidir :)

Neye uzatmanın manası yok .

• pardon yanlış yapmışım hatırlamışım demek çok mu zor?
    hepimiz hata yapmıyormuyuz?
    vectra güzel mi kötü mü demiyoruzki siz fikrinizi belirtin?
    ben fikrimi belirttim deyip kenara çekiliyorsunuz yok öyle birşey siz şuanda yanlış bilgilendiriyorsunuz bunun fikirle bir alakası yok...

Vectra = D sınıfı araç
    BMW 5 serisi Mercedes E serisi = E sınıfı araç

Astra golf focus = C sınıfı araç

bunun araştırılıcak birçeyi yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiego-39

quote:

Vectra her bakımdan D SINIFI BİR ARAÇTIR.
    HİÇ ŞÜPHESİZ..

GİDİPTE KULLANMADAN MOTORUNA TAŞ ATANLARIDA GÖRÜYORUZ YOLLLARDA ARKADAN SELEKTÖR YAPIP GEÇMEK İSTEYEN,SONRADA GAZA BASINCA KENDİNİ SAĞ ŞERİDE ATIP ORTADAN KAYBOLAN LARIDA....

KİMSE VECTRAYA TAŞ ATMASIN.
    1.6 MOTOR ÇOK RAHAT KALDIRIYOR O KASAYI.

PEKİ SORARIM SANA
    VECTRADAKİ KONFOR SAYDIĞIN HANGİ ARABADA VAR?
    BİRÇOK KİŞİ BİLMEZ VECTRALARIN ŞÖFÖR VE YOLCU KOLTUKLARININ YAYLI OLDUĞUNU.
    SERT BİR ÇUKURA GİRİN BAKALIM KOLTUK NASIL ZIPLIYOR.

HADİ GEÇTİK KOLTUK RAHATLIĞINI YA AMÖRTİSÖRLER?
    İÇERİYE 1 GRAM SES VERSİN YA.

BEN 5 SENEDİR KULLANIYORUM,KENDİ YAPTIĞIM ARIZALAR DIŞINDA BİR ARIZASI HİÇ OLMADI.
    DÜN 60.000 KM BAKIMLARI YAPILDI.ŞU AN ARABA YAĞ GİBİ..

BEN VECTRAYI ŞU ANDA HİÇBİR ARABAYA DEĞİŞMEM..
    KOLAY KOLAYDA TARİHE GÖMÜLMEZ BU ARABA KİMSELER MERAK ETMESİN..

SAYGILAR..

Sizde çok enteresan bir insansınız .

3 Kere vectradan memnuniyetinizi belirten mesaj attınız ama 6 tanede bu araba çok arıza yapmaya başladı , bu arabayı satacağım passat alacağım yok insignia alacağım yok yok passat alacağım tarzında mesajlar attınız

Hangisine inanalım efendim ?

brkcad34

Bu arada konuya dönecek olursak ; sanırım biraz bilgi eksiğiniz var.

Vectra-passat-mondeo-c5 aynı sınıfın araçlarıdır . Yani d sınıfır . Bunu aracın içine bindiğinizde vede sürdüğünüzde çok rahat anlayabilirsiniz .

Astra ile Vectraya binip aradaki farkı gördüğünüzde vectranın D sınıfı olduğuna karar vereceğinize eminim .

• quote:

Orjinalden alıntı: fgum1905

yaw arkadaşlar sağolun csınıfı d sınıfını tartışmayalım da ben en çok şunu merak ediyorum yani bu araçların arıza yapma olasılığı nedir? tabi sürücü hataları kullanımı v.s hariç.onun için hangisi derim . yoksa donanımlarını az çok biliyoruz

araçların başlıklarına göz atın..
    oralarda kronik sorunlarını sorun...

pek arıza veren araçlar değiller bildiğim kadarıyla...tabiki her aracın sorunları olur ufak tefek....
    en iyisi kullanıcıların olduğu markalar bölümde sormak...
  • quote:

Peki öyleyse. Bu mesajdan sonra Vectra C'mi D'mi tartışmasını yapıp, konuyu açan arkadaşa ayıp olmasın daha fazla diyorum ve en kısa zamanda Opel Yetkili satıcısına gidip kendi fikrimi ve geçmişte ki Vectra kasalarını da göz önünde bulundurarak Vectra'nın şu an hangi segmente ait olduğunu araştıracağım.

size göre ncap yalan bir kuruluş olsada....
    testlerine pek aldırış etmesenizde..

http://www.euroncap.com/small_family_car.aspx

http://www.euroncap.com/large_family_car.aspx

(bazı istisna araçlar olsada sınıflar açısından bir gruplandırma veriyor..)

• Allah aşkına, ben konuyu kapadım ama siz halen daha uzatıyorsunuz. İster C olsun ister D sınıfı umrumda bile değil artık. Sanki hayatımda hiç Vectra görmedim.
    Maşallah o kadar çok sanal klavye delikanlısı var ki anlatamam. Opel Corsa ilk çıktığında küçük boyutlara sahipti. Şimdi neredeyse Golf'e yakın boyutlara geldi. Şimdi B sınıfı olan Opel Corsa çağ atlayıp C sınıfımı oldu? Vectra'da işte öyle. İlk çıktığında Vectra C segmenti olarak çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam ya 1990 ya da 1991'de çıktı. O zamanlar ben 15-16 yaşındaydım ve Vectra'nın İzmir Torbalı'da Opel fabrikasında üretim aşamaları Oto Haber dergisine konu olmuştu ve defalarca okumuştum. BU gün karşıma çıkıpta bilgi eksiğiniz var diyen bazıları belki dünyada yoktu belki de 3-4 yaşlarındaydı.

Tartışmayı kapatıyorum. Size göre D sınıfı ama bana göre her zaman C sınıfı olarak durur Vectra. Passat ile Vectra'yı yan yana koyun. Hatta eski kasa Vectra ile eski kasa PAssat'ı yan yana koyun. Sonuç bariz şekilde ortada. Neymiş efendim otoparkta ileri geri almakla Omega'nın sınıfını anlamışım. Evladım, ben o vakitler 16-17 yaşındaydım. Gidip'te trafiğe çıkmıyordum. Ehliyetimi de 19 yaşıma girer girmez aldım ve 14 yıldır araba sürmektetyim, kesintiziz ve askerlik de dahil.
    Vectra sahiplerine ve kullanıcılarına sevgiler saygılar. Artık C'mi, D'mi tartışmasına katılıp konuyu açan arkadaşa saygısızlık yapmak istemiyorum.

Whisper 911 ; NCAP bana göre yalan kuruluş değil tabi'ki. Ama yıldızına bakıpta araba alacak biri de değilim. 5 yıldız diye sevmediğim beğenmediğim bir arabayı neden alayım? 5 yıldız alan arabaları 200 ile çarp bakalım duvara içinden sağ çıkan olacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 4 Aralık 2008; 8:08:18 >

• Bana diyorsunuz ki ; yanlış bilgiye sahipsin, bilgi eksikliğin var, yanlış biliyormuşum demek doğrusu buymuş demek bu kadar zormu desen olmazmı.
    Peki tam tersini siz yapıp daha güzel bir ifade ile mesaj yazıp "bak arkadaşım öyle değil, böyledir doğrusu" deseniz olmazmıydı? 20 yaşında ki adam bile gelmiş kafa tutar gibi "yok efendim bilgi eksiğiniz var, yok efendim otoparkta ileri geri almakla arabanın sınıfınımı anlıyorsun, yok efendim nasıl bir insanız vs. vs. Adam beni tanımaz etmez sanki 40 yıllık arkadaşımmış gibi, samimiyetimiz varmış gibi yorum yapıyor.

Alın işte size bu arabaların boyutları.

Opel Vectra
    Boy : 4611 mm.
    En : 1798 mm.
    Yükseklik : 1460 mm.

Jetta
    Boy : 4554 mm.
    En : 1781 mm.
    Yükseklik : 1459 mm.

Corolla
    Boy : 4540 mm.
    En : 1760 mm.
    Yükseklik : 1470 mm.

Focus : 4481 mm.
    En : 2019 mm.
    YÜkseklik : 1497 mm.

Passat :
    Boy : 4765 mm. (154 mm. daha uzun Vectra'dan)
    En : 1820 mm. (22 mm. daha geniş Vectra'dan)
    Yükseklik : 1472 mm. (12mm. daha yüksek Vectra'dan)

Bundan sonra ki C'mi D'mi yorumlarınıza cevap vermeyeceğim. Konuyu kapattım. Sizler de kapatırsanız sevinirim. Çünkü kesinlikle cevap vermeyeceğim. Cevap vermeyeceğimi söylediğim halde bir insana yüklenircesine alıntı yapıp mesaj verirseniz diyecek sözüm yok size.

soda23 isimli arkadaşım; güzel cevabın için çok teşekkür ederim. İşte baştan beri bu tarz yumuşak ve tatlı bir üslup içeren cevap verilseydi "pardon ben yanlış algılamışım" deyip konuyu uzatmazdım.

Son olarak; futbol'dan anlamam, ilgilenmem bile. Ama arabadan anlarım. Takip ederim. Doğduğum günden beri 33 yıldır arabalar ile iç içeyim. Hayatta ilgilendiğim ve vaz geçilmezim olan 3 şey vardır.
    1 - Arabalar ve arabam
    2 - Model arabalarım
    3 - Erkin KORAY
    Eskiden her hafta Oto Haber ve Auto Show alırdım. Evde koli koli dergiler vardı ve yazın attım artık hepsini. 20'li yaşlarda bende çok ilgilenirdim, okurdum. Şimdi artık o kadar çok ilgilenmiyorum. Ama netten vs. takip ediyorum. Yeni çıkan bir arabanın eğer ilgimi çekiyorsa gidip testini yapıyorum, inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 4 Aralık 2008; 9:01:13 >

• brkcad dostum tamam sen haklısın vectra c segmentidir.
  • Şöyle diyelim tatlıya bağlayalım, Vectra sınıf bir araçtır....
  • Şahsen Vectra derim . . .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.