Şimdi Ara

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı?

(En Son Oy Tarihi: 27.5.2017)
Giriş
    eklentileri bir numara
  • ie kullanıyorum ama
    firefox tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: donelljones

......:OPERA:.....

+1
  • internet explorer 7

çünkü sadece ie kullandım bu zamana kadar. başka bi tanesinede geçmeyi düşünmüyorum
  • bir sene önce opera kurmuştum çok memnun kalmadım. bu güne kadar da firefox kullandım. ancak dün forumdaki yorumları okuyup tekrar opera yükleyip denedim. şimdi tercihim opera ! widget ler harika olmuş. sayfalar oldukça süratli açılıyor. ara yüzü daha güzel. mouse a sağ tıklayıp sayfalarda ileri geri gitme özelliği harika (bilmiyorum bu fox ta var mı yok mu)
  • öncelikle birini kullanıp diğerini hiç kullanmayan arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim
    çünkü belki kullanmadığınızı deneseniz beğeneceksiniz
    bunu bilemeyiz

üçünü de kullandım kullanıyorum
    üçü de bilgisayarımda mevcut
    her durumda biri işe yarıyor ama genel olarak operayı kullanıyorum
    fakat
    mesela bir sayfayı kaydedeceksem firofex.çünkü operada kaydedersem sayfayı resimleri pcye almıyor sadece resim url'lerini alıyor
    internetsiz bi pcde operada kaydedilen sayfayı görüntüleyemiyoruz

sorunlu bi sayfa olduğunda girmem gerekiyorsa ie de açıyorum o sayfayı
    ama genelde opera

• görüntü kalitesi olarak ie7
    sayfa kusursuzluğu ie7
    sekme geçmişini geçici kayt ederek tekrar açabilme ie7
    bunlar şimdi aklıma gelenler...

aslında en son çıkan ie7 olduğu için diğerlerinden daha avantajlı duruyor, güvenlik olarakta ie7 diğerleri kadar başarılı. çünkü yaptığım spy taramaları günlerdir temiz çıkıyor. siz son kullanıcısınız önemli olan sizin rahatınız olaya ön yargılarınızla yaklaşmayın sizin için hangisi iyi ise onu kullanın ie den nefret edip ya da firefox dan nefret edip de iyi olan şeylerden mahrum kalmayın! bugün ie7 yarın firefox öbür gün bir başkası daha kaliteli bir program yapar. işinize geleni kullanın
  • pc emde flock-opera-firefox var

en iyisi firefox tabiki operadan daha hızlı ve güvenli
  • Opera'da,mouse imleci kendini otomatikman sayfanın ortasına sürüklüyor,bunu normale çevirmenin bir yolu yok mu?
  • Benim pc'de 3'ü de var eklentiler ( ABP, temalar vs. ) FF. Operayı'da kullandım ama alışamadım. Karakter sorunları vardı
    Bence 4ever Firefox
  • mozilla ne güzeldi be! yavaş açılır sayfalar arası uçardı diğerlerine göre.

quote:

arkadaşlar bence efsane netscape yi kullanın... farkı görüceksiniz

bunlar zaten netscape kodları üzerine kurulu
  • 3unude denedim ama benim icin 3u de ayni hizda gibi geldi, baglantidan midir ne dir
  • Firefox Ie den daha iyidir... ama Opera Hepsinden iyidir

operayı buradan inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_5068692/tm.htm
  • safari
  • Üçünü de kullandım güvenlik olarak tabii ki Opera amma kullanış olarak Firefox derim,eklentileri ile mükemmel oluyor,hız mı?Senin bağlantın yavaşsa hangi browser'ı kullanmışsın ne farkeder ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natural Born Loser -- 24 Şubat 2007; 14:16:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

öncelikle birini kullanıp diğerini hiç kullanmayan arkadaşlar yorum yapmazsa sevinirim
    çünkü belki kullanmadığınızı deneseniz beğeneceksiniz
    bunu bilemeyiz

üçünü de kullandım kullanıyorum
    üçü de bilgisayarımda mevcut
    her durumda biri işe yarıyor ama genel olarak operayı kullanıyorum
    fakat
    mesela bir sayfayı kaydedeceksem firofex.çünkü operada kaydedersem sayfayı resimleri pcye almıyor sadece resim url'lerini alıyor
    internetsiz bi pcde operada kaydedilen sayfayı görüntüleyemiyoruz

sorunlu bi sayfa olduğunda girmem gerekiyorsa ie de açıyorum o sayfayı
    ama genelde opera

Katılıyorum.
    Bahsettiğin gibi hepsinin yerine göre işe yaradığı durumlar oluyor.
    Sayfa kaydetme konusunda özellikle Scrapbook eklentisiyle beraber Firefox bariz üstün.

Yorum yapan arkadaşlar kullandıkları browserın sevdikleri belirgin bir özelliğini de yazarlarsa daha faydalı bir konu olur.

• bugüne kadar ie'den başkasına hiç ihtiyaç duymadım. ama dediğim gibi bugüne kadar. live mail beta bir türlü açılmıyor çıldırmak üzereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Code X

Opera'da,mouse imleci kendini otomatikman sayfanın ortasına sürüklüyor,bunu normale çevirmenin bir yolu yok mu?

?
  • OPERA dedin mi akan sular durur...
  • her zaman firefox
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.