Şimdi Ara

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı?

(En Son Oy Tarihi: 27.5.2017)
Giriş
  • BENCE Operada firefoxta aynı ama ben firefoxu tercih ederim
  • bence internet explorer 7.0 ben onu kullanıyorum ve cok memnunum birde bitdefender V10.0 oldumu pc 1 sene format atmasınız (1 sene sonra keyi bittiyo o yüzden 1 sene dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRRoR_CT -- 24 Şubat 2007; 23:15:44 >

• 3ü de var.Ağırlıklı olarak firefox ve opera kullanıyorum.Ama hala sadece ie uyumlu siteler olduğu için bazen ie de kullanıyorum.
    1.tercihim firefox ama.
  • arkadaşlar ben ie 7 kullanıyodum dün bu kadar yazıyo okuduktan sonra opera yı inidrdim. gerçekten ie ye hızlı olduğunu fark ettim. ama görüntülerde fln ie 7 daha iyi. mesela ie de görünmde metin boyutunu ayarlıyabiliyoruz ama opera da yakınlaşma die bişey var ve bunda da yakınlaştırdıkça yazıların boyutu artıyo aynı oranda resimlerin boyutunu da arttırıo ve kalite gidio. ben 1280*1024 kullanıyorum 17" o yüzden mecburen büyük ayarlarda kullanmak zorunda kalıyorum ve operada görüntüler fln pek hoş olmuyo. ama gerçekten çok hızlı.
  • hocam ben böyle bişey hayatımda duymadım.. yazılımı kaldır directorylerini uçur yerimlerinin yedeğini alarak baştan kur

quote:

Orjinalden alıntı: Code X

quote:

Opera'da,mouse imleci kendini otomatikman sayfanın ortasına sürüklüyor,bunu normale çevirmenin bir yolu yok mu?

?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

hocam ben böyle bişey hayatımda duymadım.. yazılımı kaldır directorylerini uçur yerimlerinin yedeğini alarak baştan kur

quote:

quote:

Opera'da,mouse imleci kendini otomatikman sayfanın ortasına sürüklüyor,bunu normale çevirmenin bir yolu yok mu?

?

arkadaş şey dio. mouse nin tekerleğini tıkladığında imleç sayfanın ortasına gidio. heralde bole dio. aynı şey bendede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

3ü de var.Ağırlıklı olarak firefox ve opera kullanıyorum.Ama hala sadece ie uyumlu siteler olduğu için bazen ie de kullanıyorum.
    1.tercihim firefox ama.

aynen ben de öyle yapıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Firefox kullanım olarak bence çok rahat, İE yi biliyorum ama Opera hiç denemedim

Sana göre opera iyidir başkasina göre ie iyidir ama istatiskler firefox diyo + bill gates bile google dan sonra en büyük rakıpımız firefox demiştir ve ie den sonra browserda tek ödül alan firefoxdur
  • eger sayfalarla ilgili uyumlar giderilirse opera kesinlinke super.her 3de bilgisayarimda var.explorer i mecburiyetten kullaniyorum
  • Sekmelerde sorun yaşamadığım tek tarayıcı diyebilirim. Başlıktaki "Firefox'tan iyi" kısmına katılıyorum.
  • Firefox Kullandım, ve kullanacagım, aslında Opera pek hoşuma gitmedi..

Sanki firefox daha rahat...

yinde :

Zevkler tartışılmaz :)
  • Ferifo' a alıştıktan sonra diğer tüm tarayıcılar boş gelmeye başladı bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

quote:

hocam ben böyle bişey hayatımda duymadım.. yazılımı kaldır directorylerini uçur yerimlerinin yedeğini alarak baştan kur

quote:

quote:

?

arkadaş şey dio. mouse nin tekerleğini tıkladığında imleç sayfanın ortasına gidio. heralde bole dio. aynı şey bendede var

Evet bunu diyorum. Düzeltmenin bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 25 Şubat 2007; 12:49:14 >

• yazdığımı uygulayın
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

quote:

quote:

quote:

?

Evet bunu diyorum. Düzeltmenin bir yolu yok mu?

• firefox
  • iandına safari
  • 3 gün öncesine kadar firefox kullanıyordum. Çok bellek kullandığı için bilgisayar 15-20 tab kullandığımda çok kasılıyordu tablar arsınsa geçiş 5 sn yi buluyordu. Denemek için operaya geçtim firefoxta olan sorunların hiç birisi yok geçişler çok hızlı uzun süredir İE kullanmadığım için 7 sürümünü daha indirip kurmadığım için yorum yapamıyacağım ama sekme kullanmayan bir tarayıcıyı kullanmam
  • Opera gerçekten iyi bir browser ama firefox sayfa gösterimi açısından bence daha başarılı. İE güvenlik ve kullandığım işletim sistemi (ubuntu) açısından benim için olmazlar arasında. Önceden opera kullanmama rağmen isbankası internet şubesi, bilyoner gibi siteler malesef opera ile kullanılamıyordu. Onun için firefoxa geçtim. Şunu söyleyebilirm operadan başka bir browsera geçmesi güç ama operaya alışmak gerçekten çok kolay. Firefox kullanıyorum operayı tekrar deneyeceğim eğer sorunlu sayfaların çalıştırırsa opera ile devam ederim.
  • Hemen denemek istedim. Operada değişen hiç bir şey yok. Bilyoner açılmadı.http://wap.bilyoner.com/wap/index.jsp bu sayfa çıkıyor. Ben wap sayfasına gitmek istememe rağmen o sayfaya yönlendirildi. Firefox ile çalıştı. İs bankası internet bankacılığındada durum aynı.
  • firefox
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.