Şimdi Ara

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı?

(En Son Oy Tarihi: 27.5.2017)
Giriş

DİYORUM

• Yapılan testlerde Opera hız, güvenlik bakımından birinci. Zaten opera on explorer ile firefozun tam ortası olmuş.
    Ama eklenti vb. açısındna firefoxun hakkı yenemez.

Explorer ise artık geri kaldı.

Bir arkadaş sayfayı doğru görüntülemede ie demiş lakin sayfa yaılırken tüm tarayıcılardan teste tabi olmalıdır ve hepsini geçmelidir. Sayfanın düzgün görüntülenememesi browserdan değil kodlardandır.

Ben yaptığım sayfaların hepsini tüm tarayıcılar ile test ederim sonra yayınlarım
  • bence O P E R A

ama USB bellekten çalışan Portable Apps yazılımda OPERA yok galiba, o nedenle kendi bilgisayarım dışında FİREFOX kullanıyorum
  • arkadslar opera eklentılerını nerden bulabılırım 9.20 kullanıyorum
  • ie7 ie6'ya göre çok daha güzel ama nedense bir şeyler eksik hissi veriyor hep bana. geçen hafta firefox da yeniden, durup dururken bütün ayarlarımı, yer imleri vesaire silip fabrika ayarlarına dönmeye karar verince Operaya geçtim. şu ana kadar neden operadan haberim yokmuş diye pişman oldum diyebilirim.
  • 10 üzerinde değerlendirmek gerekirse;

İE7: 5
    Maxhton: 6
    Firefox: 7
    Opera: 9.5

• Bence opera
  • ie7 kullanıyorum,
    iyi olduğundan değil ama alışkanlık işte.
  • yaw bu 3 lü artık kısır döngü oldu hala daha konusu açılıyorya helal açanlara arkadaş herşey belli

gezinecekcen hız lazım opera
    işin varsa ff
    update için ie

bu kadar
  • FireFoX
  • firefox hız ve kullanım olarak en iyisi
  • opera
  • Safari kullanan şu anda yok ama kullananlar memnun mu ? hızlı deniliyor kullandınız mı ?
  • FiReFoX
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoDofWaR

arkadslar opera eklentılerını nerden bulabılırım 9.20 kullanıyorum

widgets.opera.com

Opera

Neden diyecek olursanız, hız ve güvenlik açısından alanında bir numara, ve bu da bana yetiyor.

Kullanımı da oldukça pratik. Onlarca eklenti yükleyip tarayıcınızı kastırmanıza gerek yok, şöyle ki Opera Firefox'un eklenti desteği ile kazandığı birçok özelliği bütünleşik olarak kullanıma sunuyor. Tarayıcı stabilitesini düşürmemiş oluyorsunuzi

Herkes kullanıyor ben de kullanayım deyip Firefox kullanmaktansa, Opera'yı bir deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 17 Haziran 2007; 14:21:53 >

• Firefox
  • ie7+pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orjinalden alıntı: GoDofWaR

arkadslar opera eklentılerını nerden bulabılırım 9.20 kullanıyorum

widgets.opera.com

Opera

Neden diyecek olursanız, hız ve güvenlik açısından alanında bir numara, ve bu da bana yetiyor.

Kullanımı da oldukça pratik. Onlarca eklenti yükleyip tarayıcınızı kastırmanıza gerek yok, şöyle ki Opera Firefox'un eklenti desteği ile kazandığı birçok özelliği bütünleşik olarak kullanıma sunuyor. Tarayıcı stabilitesini düşürmemiş oluyorsunuzi

Herkes kullanıyor ben de kullanayım deyip Firefox kullanmaktansa, Opera'yı bir deneyin derim.

Şu eklentilerin getirdiği özelliklerin Operada bir karşılığı var mı?

NoScript,
    Forecastfox,
    FootieFox,
    FoxyTunes,
    ImageBot,
    ScrapBook,
    Tab Mix Plus,
    Flashgot,
    Customize Google,
    AutoCopy,
    ADBlock Plus,
    Fast Video Download,
    PDF Download,
    Save Image In Folder.

• ie 7 :)
    firefox kullandım ama sonradan vazgeçtim :)
    belki safari kullanabilirm ama şu an ie7
  • Explorer kullanıyordum, sekme özelliği için Firefox'a geçtim. Ondan sonda ise Opera diye bir şey duydum, denedim ve Opera'da takıllı kaldım. En iyisi Firefox'tur diyen çoğu kişinin Opera kullandığından emin değilim. Opera'nın yapılan testlerde diğerlerine göre yavaş olduğu söyleniyor (ki yavaşsa bile umrumda değil, o kadar hız farkını fark edebileceğimi sanmıyorum) ama emin olun kullanımıyla, gelişmiş ve rahat sekme özellikleriyle, görünümüyle internette dolaşmayı daha zevkli hale getiriyor... Ayrıca Firefox'da görüp de beğendiğiniz özelliklerin hemen hemen tamamı Opera'da çok önceleri mevcuttu...

Benim için Opera'daki en önemli eksikliklerden biri şu arama kutusundaki arama motorlarının isteğe göre sıralanmasındaki sıkıntıdır.

Bu arada diğerlerini kullanmıyor da değilim. Bazı sitelerin Opera'da görüntülenmesindeki problemlerden dolayı ara sıra Firefox da kullanırım...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.