Şimdi Ara

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Opera mı, Firefox mu?, Explorer mı?

(En Son Oy Tarihi: 27.5.2017)
Giriş
  • Az önce başka bir konuda bir arkadaşımız browser sıralaması yapmış benim için ama ben genel olarak tüm forumun browser sıralamasını merak ettim. acaba doğru seçim mi yapıyoruz?

Lütfen sıralamaya sebeplerini belirtin ki gerçekten ne için olduğunu anlayalım ve bilmediklerimiz varsa öğrenelim.

Bu arada benim sıralamam:

1- Opera
    Güvenlik, kullanım kolaylığı, download manager eklentisi kullanımı ve hızı, görüntülemesi, kurulumu, kullanıcı arayüzü, eklentileri

2- Firefox
    eklentilerini geliştirdikçe birçok şey yapabiliyor. güvenlik desteği de iyi. default arayüzü daha kullanışlı yapılabilir.

3- Explorer
    Sorunsuz sayfa görüntülemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katamaran_00 -- 16 Haziran 2007; 18:30:36 >

• 3 ünüde kullandım operayı tek geçerim.
  • 1050 mesajı olab birinden bu cevabı almak güzel, teşekkürler.

ama yinede nedenlerini yazmanızı istiyoru ki sebepleri anlaşılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katamaran_00

1050 mesajı olab birinden bu cevabı almak güzel, teşekkürler.

ama yinede nedenlerini yazmanızı istiyoru ki sebepleri anlaşılsın.
    valla bi kere çok hızlı. sekmelerin kullanımı firefoxa göre daha rahat.aslında bi çok özelliği var ama hangibirini sayacaz. firefoxunda eklentisi çok ama yinede opera bence 1 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

valla bi kere çok hızlı. sekmelerin kullanımı firefoxa göre daha rahat.aslında bi çok özelliği var ama hangibirini sayacaz. firefoxunda eklentisi çok ama yinede opera bence 1 numara.

Alıntıları Göster
    ben firefox diyorum.

Ama explorer sızda olmaz hala bazı siteler sadece explorer dikkate alınarak yapılıyor, tabi firefox un ie eklentisini yükleyince sorun kalmıyor.

Bence firefox ama eklentileriyle beraber

blogu olanlar için blog eklentisi bile var.

Atıyorum bir sayfada bir resmi çok beğendiniz. Hiç uğraşmıyorsunuz hemen blogger eklentisine tıklıyorsunuz sonra 2-3 tıklamayla resim blogunuzda yada bir yazı hoşunuza gitti yada blogunuzda yazıyı eleştireceksiniz, ama yazıdaki resimleride kullanmak istiyorsunuz 2-3 tıklamayla resimler eleştiriniz ne şekilde istiyorsanız blogunuzda ve sadece 2-3 tıklamayla.

Atıyorum gmail hesabınız var yine gmail eklentisiyle işte o hesabın 2 kusur GB lik kapasitesi sizin webdeki hdd niz oluyor. tabiki buda max 2-3 tıklamayla

işte bu sebeplerle firefox

• quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle opera;
    - güvenlik olarak nerdeyse %100 alan tek tarayıcı.
    - çok hızlı (örneğin, geçen haftalarda firefox, internet explorer ve operayla forumda sorun olmasına rağmen girmeye çalıştım ve sadece opera sayfayı açabildi)
    - arayüzü gayet kullanışlı
    - download manager'ı çok başarılı
    vs. gibi birkaç sebep daha çıkabilir.

• bıktım şu muhabbetten artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

ben firefox diyorum.

Ama explorer sızda olmaz hala bazı siteler sadece explorer dikkate alınarak yapılıyor, tabi firefox un ie eklentisini yükleyince sorun kalmıyor.

Bence firefox ama eklentileriyle beraber

blogu olanlar için blog eklentisi bile var.

Atıyorum bir sayfada bir resmi çok beğendiniz. Hiç uğraşmıyorsunuz hemen blogger eklentisine tıklıyorsunuz sonra 2-3 tıklamayla resim blogunuzda yada bir yazı hoşunuza gitti yada blogunuzda yazıyı eleştireceksiniz, ama yazıdaki resimleride kullanmak istiyorsunuz 2-3 tıklamayla resimler eleştiriniz ne şekilde istiyorsanız blogunuzda ve sadece 2-3 tıklamayla.

Atıyorum gmail hesabınız var yine gmail eklentisiyle işte o hesabın 2 kusur GB lik kapasitesi sizin webdeki hdd niz oluyor. tabiki buda max 2-3 tıklamayla

işte bu sebeplerle firefox

Alıntıları Göster
    evet zaten firefoxta bu eklentilerle bayağı popüler. ama hız olarak operayı geçemez. daha doğrusu hız isteyenler operaya özellik isteyenler firefoxa diyelim.

• quote:

evet zaten firefoxta bu eklentilerle bayağı popüler. ama hız olarak operayı geçemez. daha doğrusu hız isteyenler operaya özellik isteyenler firefoxa diyelim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fevkalbeser

bıktım şu muhabbetten artık..

neden bıkmıyosan ondan konuşalım. töbe töbe.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar, opera ile ilgili bir sey soracagım. maxthon da surukle bırak özelligi operada varmı? bu özellik gercekten kullanıslı onun için soruyorum. zaten en kısa zamanda operaya gececem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

arkadaslar, opera ile ilgili bir sey soracagım. maxthon da surukle bırak özelligi operada varmı? bu özellik gercekten kullanıslı onun için soruyorum. zaten en kısa zamanda operaya gececem.

Alıntıları Göster
    operayı kullanmadım diğer ikisinden firefox derim.
    bazı uygulamalarda explorer gerekli yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

operayı kullanmadım diğer ikisinden firefox derim.
    bazı uygulamalarda explorer gerekli yalnız.

Alıntıları Göster
    Şuan pc de 3 ü de var veee Firefox u tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbugrapc

Şuan pc de 3 ü de var veee Firefox u tek geçerim

Alıntıları Göster
    bende oyumu Opera dan yana kullanıyorum bir denesen bir daha vazgeçemezsin Ben sadece operayı kullanıyorum Internet Explorer 7 de kurulu ama kullanmıyom yedekte

• quote:

Orijinalden alıntı: engin1975

bende oyumu Opera dan yana kullanıyorum bir denesen bir daha vazgeçemezsin Ben sadece operayı kullanıyorum Internet Explorer 7 de kurulu ama kullanmıyom yedekte

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence efsane netscape yi kullanın... farkı görüceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmert

arkadaşlar bence efsane netscape yi kullanın... farkı görüceksiniz

Alıntıları Göster
    opera kullanmadim ama herkes opera 10 nun hizini met edip duruyor.Bi ara Firefox kullanmaya calistim ama pek hosuma gitmedi ben hala eski kafali explorer 7 tayfasindanim :) bi biz kalmi$izdir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 23 Şubat 2007; 0:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestZ

opera kullanmadim ama herkes opera 10 nun hizini met edip duruyor.Bi ara Firefox kullanmaya calistim ama pek hosuma gitmedi ben hala eski kafali explorer 7 tayfasindanim :) bi biz kalmi$izdir herhalde

Alıntıları Göster
    firefox kullanımı daha kolay geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

firefox kullanımı daha kolay geldi bana

Alıntıları Göster
    firefox daha doş geliyor bana... alışkanlıklardan vazgeçilmiyor... download manager için flashgot var ayrıca bi sitede istemediğin reklam resim ne varsa engellemek için adblock falan da var ve ietab ile sayfaları FF içinde IE olarak açabiliyorsun, sadece 3 eklentisi, daha bir sürü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !brahim

firefox daha doş geliyor bana... alışkanlıklardan vazgeçilmiyor... download manager için flashgot var ayrıca bi sitede istemediğin reklam resim ne varsa engellemek için adblock falan da var ve ietab ile sayfaları FF içinde IE olarak açabiliyorsun, sadece 3 eklentisi, daha bir sürü var.

Alıntıları Göster
    valla opera kullanıyorum çokta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

valla opera kullanıyorum çokta memnunum.

Alıntıları Göster
    senelerdir explorer kullanırdım ancak yaklaşık 2 ay önce bu tabuyu yıkıp firefox a geçtim...

en buyuk artısı tabii ki sekmeli gezma özelliği... ayrıca önce yazıyı daha sonra resimleri yüklemesi de güzel bir özellik...

ancak bazı sitelerin sadece explorer da açılabiliyor olması hala nadiren de olsa bizi explorer kullanmak zorunda bırakıyor ama yne de firefoz her şekilde explorer dan üstün derim...

operayı hiç kullanmadım bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

senelerdir explorer kullanırdım ancak yaklaşık 2 ay önce bu tabuyu yıkıp firefox a geçtim...

en buyuk artısı tabii ki sekmeli gezma özelliği... ayrıca önce yazıyı daha sonra resimleri yüklemesi de güzel bir özellik...

ancak bazı sitelerin sadece explorer da açılabiliyor olması hala nadiren de olsa bizi explorer kullanmak zorunda bırakıyor ama yne de firefoz her şekilde explorer dan üstün derim...

operayı hiç kullanmadım bilgim yok

Alıntıları Göster
    3'ünüde kullandım kesinlikle Opera.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.