Bildirim
Optik Ses Çıkışlı Bluray Oynatıcı Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardımcı olabilecek yok mu? -
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bu bölümde açılmış bir sürü blu-ray tavsiye topiği var onları okusan bir tanesini alabilirsin ama derdine çare olmaz ses sistemleri bölümüne fazla takılmıyorum görmemişim açtığın konuyu ancak sendeki ses sisteminin dts desteği yok dolayısıyla optikten ne bağlarsan bağla gerçek 5.1 alamazsın alacağın filmlerde dolby digital ses varsa ne ala yoksa işin zor -
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim yardımınız için. Bu konuda bir fikir birliği yok ve bu yüzden kafam çok karıştı. Bugün teknik servisi aradım yeni bir bluray player alıp optik kabloyla mevcut ses sistemime bağlarsam(Philips Hts3538) dts ve true dtsli filmlerde 5.1 ses alabileceğimi söylediler. Kezza forumda bazı arkadaşlar da böyle diyor fakat bazı arkadaşlar da alamazsın diyor. Bu şekilde bağlantı yapıp 5.1 ses aldım diyen de yok. Kafam çok karışık en iyisi yeni bir sinema sistemi almak gibi ama ses sistemimden de memnunum. Çok kararsız kaldım. Bluray player alıp denemeyi de düşünüyorum olmazsa hemen iade ederim diye düşündüm ama bilmiyorum. Bu arada işe yarar mı bilmiyorum ama elimde playvision sound decoder de mevcut. -
Playvision'ın çıkışlarına hoparlorleri direkt bağlamak belki çözüm olur ama o da besleyebilir mi playvision belli olmaz
Bluray playerların optik çıkışları ya sesi bitstream gönderir ya da pcm ama pcm gönderdiğinda muhtemelen 2.0 gönderecektir 5.1 olma ihtimali blu-ray playerin gelişmisliği ile alakalı ben çok fazla görmedim ps3ler filan böyleydi ama o da ses sistemi parası ucuz blu-raylerde zor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam alırsam iyi bir bluray oynatıcı almayı planlıyorum ama pek bulamadım açıkçası. Optik çıkışın sesi nasıl gönderdiğini nasıl anlayabiliriz hocam? -
Ayrıntılı incelemeleri oku menülerini de incelemişlerse menüden anlarsın bir yerlerde pcm 5.1 ibaresi geçiyorsa atla al
Bir düzeltme yapmak zorundayım yurtdışı forumlarda pcm 5.1 ancak hdmi üzerinden olur optikten 2.0 gonderir diyorlar bu da şu demek dts filmi stereo dinleyeceksin ya da receiver sanal sorround yapacak boşa zorlama senin iş zor playvisiona direk bağlamayı dene hoparlorleri bakalım kaldıracak mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Ağustos 2016; 9:24:35 >
Palyvisonun girişleri farklı hocam hoperlörler kablo olarak geliyor dvdnin amfisine bağlanıyor. Çok araştırdım optikten 5.1 dağılımı sağlayan yeni nesil cihazlar var deniliyor ama bilmiyorum hocam. Daha önce bilgisayarımdaki ses sistemi creative t6160ı optik kabloyla tvye bağlamıştım ve 5.1 ses almıştım mesela.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X