< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ORAL B PARA İADESİ 3 (10. sayfa)
-
-
9 mayısta başvurmuşum bu para iadesine daha gelmedi ne zaman gelicek bilgi var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 3 mayısta başvuru yapmıştım, 3 haziranda yatırdılar parayı
-
Merhaba hocam kod kaldıysa 2 tane alabilirömiyim ? Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevgili hocam selamlar kod varmı acaba ?
-
iki adet 1000 TL alisveris için kod lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, kod varsa bende alabilir miyim? Teşekkürler
-
5mayısta kaydoldum. Hala iade yatmadı. Aynı durumda olan var mı?
kod alabilir miyim?
-
kaldıysa bir kod da ben alabilir miyim?
-
Kod varsa almak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15.05.2024 de başvurdum henüz iadem yatmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 48. günde hesabıma para geldi. Amazon üzerinden 6.979,26 TL'ye IO 9 diş fırçası, 715,92 TL'ye 4 adet siyah yedek başlık satın almıştım. Toplamda 7.695,18 TL tutmuştu ve bugün hesabıma 1.539,04 TL iade gönderdiler, bu iade ile IO 9 makine ve 4 yedek başlık 6.156,14 TL'ye gelmiş oldu. Teşekkürler @moralman58
Kontrol ettiğimde IO 9 diş fırçası güncelde 8.500 TL, 4 adet yedek başlık da 1.030 TL olmuş. Güzel alışveriş olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwJeezRick -- 4 Temmuz 2024; 16:45:54 > -
Önceki sayfalarda sizinle yazışmıştık hocam. Amazon'dan IO5 + 4 yedek fırça almıştım. 950 TL yattı önceki haftalarda. Benim katıldığım kampanya kod sormuyordu. Sizinki kodlu diş hekimleri kampanyası sanırım. Neyse güzel alışveriş oldu dediğiniz gibi. Selamlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam hatırladım, ben o kampanyaya katılmak için farklı bilgisayarlarda da çok denedim de hep aynı hatayı aldım, nedense geçemedim o hatayı. Ben de kodlu olana katıldım. Teşekkürler :)
-
@moralman58 hocam kod kaldı mı acaba ?
-
İade imkanı var mı hala?
-
Kodlar hala geçerli ise bende alabilir miyim?
-
Hocam çocuk diş fırçası aldık da halen kampanya geçerli ise kod alabilir miyim
Kod varsa bir tane de ben rica edebilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X