Şimdi Ara

Orange Box mı Uncharted mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arada kaldım.Acaba hangisi almaya değer?

• Bu nasıl soru tabiki uncharted .diğerini başka platformlarda oynamak mümkün bir oyun Ps3 exclusive ise öncelikli olması gerekir.
  • dün sonunda uncharted elime geçti . hayranlıkla oynadım , giriş bölümündeki o denize girmek istedim

oyun süper düşünme bile ...
  • Kesinlikle orangebox 70ytlye satıyorum
  • gözün kapalı uncharted!
  • Tomb raider serisinin zorluğu yok Uncharted da, ama mekanlar o kadar güzelki paranıza değiyor.
    Hele gemi sahneleri süper, birde Jiple giderken ormanın içinden o güneşin ağaçlara vuruşu tek kelime ile mükemmel.

Al oyna bitir, ister sat ister koleksiyon yap,pişman olmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Kesinlikle orangebox 70ytlye satıyorum

MARGORNN JELATİNİNİ AÇTINMI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    GTA IV - Playbox mu Dwayne'mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Kesinlikle orangebox 70ytlye satıyorum

:) kesinlikle :D
  • Bu oyunun en çok zorluk derecesini sevdim..İnsanı oyundan soğutan saçma checkpointler, save sorunları, inanılmaz zor bosslar falan yok ve kafanız rahat bir şekilde ,manzaraları seyrede seyrede oynuyorsunuz...
  • zaten zorluk seviyeside epey dengeli , zorlandığım yerleri bile akıllıca oynayınca geçebiliyorum ( yada şansım yardım edince )
  • Yav herkes oyun almadan önce başlık açacak mı? :)
  • herhalde birini alıp birini almamak diye bir düşüncen yoktur eninde sonunda ikisinide oynayacaksın neden soruyorsun ki en çok hangisini merak ediyorsan onu al bence
  • Orange Box ve Uncharted, kesinlikle mükemmel diyebileceğim oyunlar arasında yer alıyor. Episode 2'nun sonu muhteşemdi, Uncharted da öyle. Xbox 360'ın varsa Uncharted derim, yoksa yine Uncharted derim çünkü sonuçta ikisini de alacaksın galiba (?) ve ilk olarak Uncharted'ı oyna zevkini al bitir ki sonradan Orange Box'ı güzel güzel keyifle oynarsın...
  • kesinlikle UNCHARTED derim...zorluk derecesi sıkmayan harika grafikler rahat oynanış sürükleyici hikaye...tek kusuru kısa olması.umarım devamı gelir.tabi orange boxta kötü oyun değil...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 24 Aralık 2007; 10:44:47 >
  • beyler teşekkür ederim UDF bulamadım orange box aldım
  • İİ yapmışsın Uncharted aksine uzun süre oynarsın orange box ı
  • orange boxta team fortress dışında online oynanan oyun yokmu ya
  • uncharted bencede
  • Tabiiki Orange Box...Oyun dünyasının klasiklerinden Half Life II ve harika multisi ile Team Fortress 2...Bilmem kaç saat oynayacagın bir set...
  • Ne klasiği ya UNCHARTED al konsol dünyasının en güzel grafikli aksiyon macera evrenine kafadan dal! Aman dikkat gözlerde ve beyinde kapanması zor tahribata ve arkadaşlar arasında geçici dumur vakalarına yol açar bu yapıt..

Ah yaramaz köpek ah sen adamı öldürürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoeless joe -- 6 Şubat 2008; 0:00:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.