Şimdi Ara

Org çalmayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Forumda yeniyim ve ben Org çalmayı düşünüyorum. Siz de önerirmisiniz ? Duyduğuma göre Org ile her çeşit müzik çalınabiliyormuş (rock,pop,türkü vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2canavar -- 25 Haziran 2013; 11:54:39 >

• orgla hertürlü müziği yaparsın aslında.klasikten tut senfonik metale kadar birçok türden parça çalabilirsin.ben olsam org'a başlardım ama sen ne istiyorsun? önemli olan bu.ben bağlamnın sesini sevmem,piyano gibi tuşlu enstrumanlarında sesini çok severim mesela o yüzden bu sorduğun soruyu daha okumadan kendim için cevabı vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

orgla hertürlü müziği yaparsın aslında.klasikten tut senfonik metale kadar birçok türden parça çalabilirsin.ben olsam org'a başlardım ama sen ne istiyorsun? önemli olan bu.ben bağlamnın sesini sevmem,piyano gibi tuşlu enstrumanlarında sesini çok severim mesela o yüzden bu sorduğun soruyu daha okumadan kendim için cevabı vermiştim.

Cevap için teşekkürler Org'a merağım var sanırım onu seçiceğim. Öğrenmesi kolay mı peki? Orta düzeyde çalabilmek için kaç ay çalışmak gerekir? (Kursa giderek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2canavar

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

orgla hertürlü müziği yaparsın aslında.klasikten tut senfonik metale kadar birçok türden parça çalabilirsin.ben olsam org'a başlardım ama sen ne istiyorsun? önemli olan bu.ben bağlamnın sesini sevmem,piyano gibi tuşlu enstrumanlarında sesini çok severim mesela o yüzden bu sorduğun soruyu daha okumadan kendim için cevabı vermiştim.

Cevap için teşekkürler Org'a merağım var sanırım onu seçiceğim. Öğrenmesi kolay mı peki? Orta düzeyde çalabilmek için kaç ay çalışmak gerekir? (Kursa giderek)

bilmiyorum hiç piyano kursuna gitmedim,orgumda yok

• ucuz yollu bir org al. notaları falan öğren, sonrasında baktın sardı kesinlikle piyano öneririm. eğer hakkından gelirsen hem sen, hem de etrafındakiler büyük zevk alacaktır. accuradio'dan piyano jazz kısımlarını biraz dinlersen ve o kafadaysan, dediğimi ciddi olarak düşün. piyano bambaşka bir enstrumandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHYP!

ucuz yollu bir org al. notaları falan öğren, sonrasında baktın sardı kesinlikle piyano öneririm. eğer hakkından gelirsen hem sen, hem de etrafındakiler büyük zevk alacaktır. accuradio'dan piyano jazz kısımlarını biraz dinlersen ve o kafadaysan, dediğimi ciddi olarak düşün. piyano bambaşka bir enstrumandır.

Teşekkürler dediğini düşüneceğim
  • Çalma kardeş satın al helal parayla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için org tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Son 2 mesaja bayağı güldüm
    Kardeşim org kursunda 3 aydan sonra şarkı çalmaya başlarsın (kesin değil tabi bu ödevlerini yapıp çalışkan bir öğrenci olursan )
    Önce solfej öğretirler zaten hemen org kısmına geçilmez,önce çift el çalışmaları sonra hızlı nota okuma sonra akor basma gelir... Piyano tekniği de öğretir bazı hocalar

Başlangıç için mutlaka 5 oktav bir org al ben Ringway CK - 65 le başladım çok fonksiyonel bir alettir kendileri 290 liradır

Ama orgun şöyle bir özelliği var hakikaten çalışırım,özveri gösteririm diyorsan kursa pek gerek yok gerek eğitim setleriyle gerek internetteki bazı temel derslerle üstesinden gelebilirsin diyorum ama profesyonel düşünüp düşünmediğini de merak ediyorum,bu dediklerim hobi amaçlı amatörler için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.