Origin üzerinden Battlefield 3 indiriyorum.Ancak bildiğiniz üzere oyun boyutu 20 gb civarında.Bağlantı hızım çok iyi olmadığı için 450 kb/sec ile indiriyorum ki bu da oyunun 15 saat gibi bir sürede inmesi demek oluyor.Ben bu indirmeyi durdurup bilgisayarı kapatıp açtığımda indirme olduğu yerden devam eder mi ? İnternette biraz baktım ancak tatmin edici bir sonuç bulamadım.
Herkese şimdiden çok teşekkürler.
kaldığın yerden devam eder sıkıntı olmaz , eğer arkadaşında yüklü ise ondan da kopyalayım indirdiği yerin üstüne yapıştırırsan origin kapalıyken sonra açıp devam ettirdiğinde otyun hazır olur. imkanın varsa ole yap.
quote:
Orijinalden alıntı: Murat.gel
kaldığın yerden devam eder sıkıntı olmaz , eğer arkadaşında yüklü ise ondan da kopyalayım indirdiği yerin üstüne yapıştırırsan origin kapalıyken sonra açıp devam ettirdiğinde otyun hazır olur. imkanın varsa ole yap.
Yardım için teşekkürler ! Çevremde kimsede yok maalesef. Çevremde korsan satan bir yer de yok.O yüzden mecbur indiriyoruz :) Umarım ben birine veririm oyunu :)
Arkadaşlar bu origine uye oldum fakat oyun ındıremıyorum free game gırıyorum battlefıed 3 ındırcem downloadı bı turlu bulamadım. Yardımcı olun lutfen...
arkadaşlar bende oyunu indirdim nasıl kuruluyor! sürekli beni bir internet sayfasına bağlayıp duruyor tıkladığımda. online mı oynanıyor bu oyun???
Sen yine şanslısın ben 15 kb ile indiriyorum kotalı 3g baglantı 370 saat kalan süre :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme