Şimdi Ara

Orijinal Samsung S7 Edge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S7 Edge Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Orijinal Samsung S7 Edge
    2017'nin sonunda aldım. İlk sahibiyim.

En ufak bir donanımsal sorunu yoktur.

Telefon hep kılıfla kullanılmıştır. Bir kez dahi düşmemiştir. Ön ve arka ekran bu nedenle sağlamdır. (Sadece ön ekranda kılcal bir iki çizik mevcuttur ki bunlar sadece dikkatli bakıldığında seçilebilir.)

Kozmetik anlamında tek sorun fotoğraflarda da gördüğünüz ana sayfa tuşundadır. Bu tuş aynı zamanda parmak izi okuyucu olarak görev yapmaktadır. Burada kısmi soyulma vardır. Parmak izi okuyucusu sorunsuz çalışmaktadır ki zaten ben şifre yöntemi olarak bu özelliğini kullanıyorum.

Ön ve arka kamerası günümüzün çoğu telefonundan kaliteli çekmektedir. Şarjı normal kullanımda bir günü çok rahat çıkartmaktadır. Ancak yoğun kullanımda size bir gün yetmeyecektir.

Orijinal kutusu, şarj aleti, kulaklığı mevcuttur.

Orijinal Samsung S7 Edge
    Orijinal Samsung S7 EdgeOrijinal Samsung S7 EdgeOrijinal Samsung S7 EdgeOrijinal Samsung S7 EdgeOrijinal Samsung S7 EdgeOrijinal Samsung S7 Edge

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.