Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Orijinal Samsung S7 Edge Satın Al 25 Ağustos 2020 10:16 1 1 Orijinal Samsung S7 Edge 2017'nin sonunda aldım. İlk sahibiyim.En ufak bir donanımsal sorunu yoktur. Telefon hep kılıfla kullanılmıştır. Bir kez dahi düşmemiştir. Ön ve arka ekran bu nedenle sağlamdır. (Sadece ön ekranda kılcal bir iki çizik mevcuttur ki bunlar sadece dikkatli bakıldığında seçilebilir.)Kozmetik anlamında tek sorun fotoğraflarda da gördüğünüz ana sayfa tuşundadır. Bu tuş aynı zamanda parmak izi okuyucu olarak görev yapmaktadır. Burada kısmi soyulma vardır. Parmak izi okuyucusu sorunsuz çalışmaktadır ki zaten ben şifre yöntemi olarak bu özelliğini kullanıyorum.Ön ve arka kamerası günümüzün çoğu telefonundan kaliteli çekmektedir. Şarjı normal kullanımda bir günü çok rahat çıkartmaktadır. Ancak yoğun kullanımda size bir gün yetmeyecektir. Orijinal kutusu, şarj aleti, kulaklığı mevcuttur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ÜST SEGMENT HAZIR SİSTEM İŞ/OYUNCU BİLGİSAYARI (KASA + 2K MONİTÖR) HUAWEI Watch GT2 Pro Akıllı Saat - Küllü Kahve Philips 43PUS7505 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Mini 0801S Araç İçi Kamerası Park Modu + Dahili GPS + 64 GB Samsung Evo Plus MicroSD Card