Bildirim
Orjinal Fps Oyun Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
80-100 lira civari Battlefield 4 ve TITANFALL var. 35 civarida Battlefield 3 var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vatanda battlefield 3 bulamadım battlefield 4 80 tl değermi ki -
quote:
Orijinalden alıntı: 12oguzhan
vatanda battlefield 3 bulamadım battlefield 4 80 tl değermi ki
Vallahi Battlefield 4 oynamadim yorum yapamam. Kendi bolumune sorabilirsiniz.
tmm 100tl altında nerede bulurum battlefield 4 ü -
Playstore var. Birde meksika origin gibi olaylarla daha ucuza aliniyordu. Onuda arastirabilirsiniz.
Battlefield 4'ün normal versiyonununu 100TL'ye alsanız sıkılırsınız map sayısı vs. az gelir bir zaman sonra.
Şuanda origindeki büyük Battlefield indiriminden yararlanarak Battlefield 3 Premium Edition almanızı tavsiye ederim 60TL civarı bir fiyata. Grafik, haritalar, doku vs. bakımından Battleifeld 4'ten pekte farklı değil hemde bana göre Battlefield 3 Battlefield 4'e göre biraz daha seri bir oynanışa sahip. -
Titanfall'ı tavsiye ederim. Betası çok zevkliydi tam sürümünün de zevkli olacağına şüphem yok. Meksika origin'den alırsanız 85-90 TL gibi bir fiyata geliyor oyun. Youtube'dan oynanış videolarına bakarak oyun hakkında az-çok fikir sahibi olabilirsiniz. -
Titanfall'ı bekle.Oyun mükemmel. -
Battlefield 4 al -
İkinci el bölümüne git Battlefield 4 Key'i veya Origin hesabını 40-60 TL'ye bulabilirsin. -
battlefield 3 hala oynanıyormudur bi ara almayı düşündüm ama oynanmıyordur diye vazgeçtim bide titanfall gördüm gerçekten güzel ama o bekleye bilir daha çıkmadı nasıl olsa -
Son DLC paketleri vs. ile Bf4'e çok yaklaştı savaşta o duvarların yıkılması vs. ondan sonra zaten Bf 3 Premium oyuncuları Bf4'e geçmedi. Şuanda binlerce Bf3 Multiplayer oynayan var emin ol. -
Bf4 -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X