Şimdi Ara

Orjinal Fps Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal fps oyun alıcam ama karar veremiyorum multisi zevkli oyun önerirmisiniz 60tl bütçem var

• 80-100 lira civari Battlefield 4 ve TITANFALL var. 35 civarida Battlefield 3 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanda battlefield 3 bulamadım battlefield 4 80 tl değermi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12oguzhan

vatanda battlefield 3 bulamadım battlefield 4 80 tl değermi ki

Vallahi Battlefield 4 oynamadim yorum yapamam. Kendi bolumune sorabilirsiniz.

• tmm 100tl altında nerede bulurum battlefield 4 ü
  • Playstore var. Birde meksika origin gibi olaylarla daha ucuza aliniyordu. Onuda arastirabilirsiniz.

• Battlefield 4'ün normal versiyonununu 100TL'ye alsanız sıkılırsınız map sayısı vs. az gelir bir zaman sonra.
    Şuanda origindeki büyük Battlefield indiriminden yararlanarak Battlefield 3 Premium Edition almanızı tavsiye ederim 60TL civarı bir fiyata. Grafik, haritalar, doku vs. bakımından Battleifeld 4'ten pekte farklı değil hemde bana göre Battlefield 3 Battlefield 4'e göre biraz daha seri bir oynanışa sahip.
  • Titanfall'ı tavsiye ederim. Betası çok zevkliydi tam sürümünün de zevkli olacağına şüphem yok. Meksika origin'den alırsanız 85-90 TL gibi bir fiyata geliyor oyun. Youtube'dan oynanış videolarına bakarak oyun hakkında az-çok fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Titanfall'ı bekle.Oyun mükemmel.
  • Battlefield 4 al
  • 12oguzhan 1 kullanıcısına yanıt
    İkinci el bölümüne git Battlefield 4 Key'i veya Origin hesabını 40-60 TL'ye bulabilirsin.
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    battlefield 3 hala oynanıyormudur bi ara almayı düşündüm ama oynanmıyordur diye vazgeçtim bide titanfall gördüm gerçekten güzel ama o bekleye bilir daha çıkmadı nasıl olsa
  • 12oguzhan 1 kullanıcısına yanıt
    Son DLC paketleri vs. ile Bf4'e çok yaklaştı savaşta o duvarların yıkılması vs. ondan sonra zaten Bf 3 Premium oyuncuları Bf4'e geçmedi. Şuanda binlerce Bf3 Multiplayer oynayan var emin ol.
  • Bf4

• bu oyunları tavsıye ederım ancak eskı fakat konu olsun işleyiş olsun güzel oyunlardır.....!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.