Şimdi Ara

Orjinal olduğu halde uyarı veren şarj aleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce telefonu şarja taktım o an dikkat etmedim, 2dk sonra baktım ekranda uyarı! "Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu iphone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."

Telefon 5S yaklaşık 2 yada 3 haftalık telefon. Apple storedan aldım kutudan çıkan kablo ve şarj aleti. Bu şekilde orjinal kablo kullanıpta bu uyarıyı alan oldu mu hiç?

• eski ip4 telefonumda benimde başıma gelmişti.. Olabiliyor arada böyle şeyler takıp tekrar takınca veya restart yapınca düzeliyordu.
  • Ben Ekim'de aldım, haftasonu bana öyle uyarı verdi, bi daha taktım hiç çalışmadı. Ben de kafasının olduğu yerdeki plastiği kestim baktım ki içindeki yeşil kablo kopmuş ve metal sarmal açılmış. Şarj aletine garanti var mı bilmiyorum ama benim durumumda kullanıcı hatası sanırım, kullanırken ben yamuk kullandım ama 6 ayda da bozulmasını beklemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj girişine su,toz falan geldiyse böyle diyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ben Ekim'de aldım, haftasonu bana öyle uyarı verdi, bi daha taktım hiç çalışmadı. Ben de kafasının olduğu yerdeki plastiği kestim baktım ki içindeki yeşil kablo kopmuş ve metal sarmal açılmış. Şarj aletine garanti var mı bilmiyorum ama benim durumumda kullanıcı hatası sanırım, kullanırken ben yamuk kullandım ama 6 ayda da bozulmasını beklemiyordum.

Hocam benim bildiğim her parça için geçerli garanti, keşke kesmeden önce garantiye verseydin.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmedim, çıkarıp tekrar taktım bu sefer hiç algılamadı. Sonra yine çıkarıp taktım şarj olmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ben Ekim'de aldım, haftasonu bana öyle uyarı verdi, bi daha taktım hiç çalışmadı. Ben de kafasının olduğu yerdeki plastiği kestim baktım ki içindeki yeşil kablo kopmuş ve metal sarmal açılmış. Şarj aletine garanti var mı bilmiyorum ama benim durumumda kullanıcı hatası sanırım, kullanırken ben yamuk kullandım ama 6 ayda da bozulmasını beklemiyordum.

Hocam benim bildiğim her parça için geçerli garanti, keşke kesmeden önce garantiye verseydin.

Aynen öyle, ama benim garanti paralel ithalattı, hiç uğraşmak istemedim. Ve onu bantladım falan bağırsakları dışarda olan inekler oluyor ya kurbanda, onun gibi şimdi elektrik atlarsa diye korkuyorum şarjda kullanmıyorum şimdilik sorun yok ama o kablolardan biri koparsa muhtemelen aşırı yükleme yapıp soketi harcayacak. Bahane oldu bana da 2 haftadır vizeler yüzünden dışarı çıkmıyorum zorluya gidip gezerim.

• Valla hocam iyi halletmişsin bantlamayı. Benim de bundan önceki iphonun kablosu bozulmuştu, o yurtdışı cihazdı garantisi yoktu, bende kestim senin gibi ama içinden çıkamadım :) Apple online storedan ilk alışverişimi yapmak zorunda kalmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1905e

Valla hocam iyi halletmişsin bantlamayı. Benim de bundan önceki iphonun kablosu bozulmuştu, o yurtdışı cihazdı garantisi yoktu, bende kestim senin gibi ama içinden çıkamadım :) Apple online storedan ilk alışverişimi yapmak zorunda kalmıştım :)

Kolay aslında hocam ama ben kim bilir neler harcadım o tecrübeyi edinebilmek için, elektronik candır; onları bantlarken aldığım haz bambaşka :)

• tersini düzünü deneyin bilgisayardan da denemenizi öneririm usb den
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun düzeldi, aslında sorun da denemez. İlk defa başıma böyle bir şey gelince, apple storedan aldığım kutunun içinden çıkan cihaz böyle birşey yapınca şaşırdım. Yoksa apple beni kazıkladı mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 14 Nisan 2014; 18:32:59 >
  • gözün aydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.