Şimdi Ara

ORJİNAL VİSTA PREMİUM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar orijinal vista premium almayı düşünüyorum.Şuan korsan xp yüklü ne gibi avantajlarım olur.Bilgisi ve deneyimi olan varsa bana cevap atsın lütfen.115 ytl teknosada oyunlarda ve ses siistemimde problen yaşarmıyım.Herkese saygılar..

• Daha oturmadı dostum Vista en az 2 yıl daha xp forever bence acele etme
  • bilgisayarınızın özellikleri çok önemli. eğer ki bilgisayarınız yetersizse ve vistayı yetersiz bilgisayarınıza kurduktan sonra bilgisayarınızı değiştirirseniz lisansınız iptal olabiliyor. ben olsaydım windows xp satın alırdım. bilgisayarımı değiştirdiğimde ya da tam olarak vistasız olmazsa olmaz gün geldiğinde yükseltme sürümünü alırdım.
  • şuan vista felaket ben xp'ye geri döndüm çok memnunum
  • Cevaplarınız içn teşekkür ederim.İlk sorum command a orijinallerin güncellenebilir olması her gelen yeni sistemde güncellenebiliyor nasıl olsa diye düşünüyorum.Acaba doğrumu düşündüm.Forius siistemimi aşağıya yazıyorum.Saygılar.

AMD ATHLON 64\2 DUAL 4200(2.2GHZ),ASUSTEK M2NSSLİ DLX NF570 DDR2 ANAKART,1 GB DDR2 533MHZ EXT PERF. RAM,SAPHİRE ATİ X1900GT EKRANKARTI,200 GB HARDDİSK,FEEL 2 HURİCANE KASA,19 İNÇ SAMGUNG 940 BW MONİTOR,SONY STR-DE 495 P 5.1 SES SİİSTEMİ
  • bence korsan vista kur beğenirsen microsofta çuvalla para ödeyip alırsın
    ayrıca vistada korsan kullanmak çok kolayorjinalin hiç getirisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoboy

bence korsan vista kur beğenirsen microsofta çuvalla para ödeyip alırsın

korsana destek çıkalım, sinema vcd'de izlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mecbur kullandığın program var vista uyumunu kontrol et usb adsl modem driverler çalışmıyo ethernette aynı ama web arayüzünden ulaşılıyo biraz bekle bencede

http://haber.orgfree.com/
  • microsoft durmadan korsan kullanıyosun diye bana mesaj atıyor.Sisteme kaldırılmayan bir ikon geldi silemiyomda.
  • Microsoft a para vermek evde yapacağım en son şeydir. İşyerindeki bilgisayar için yeterince para ödüyoruz ( MS Windows, MS Office, Catia... ). Orjinal yazılım kullanmanın teknik destek dışında herhangi bir getirisi olmayacaktır...
  • quote:

+1000
    Paramızı başkalarına kaptırmayalım.Zaten başka yollardan sömürülüyoruz bari burdan biraz acısını çıkaralım...
    Forever korsan

• lütfen emeğe saygı, korsana hayır. ben evimde bile gerçek lisanslı windows ve yazılım kullanıyorum.

ayrıca "elektrohobi" bilgisayarınız vista için uygun olmakla beraber 2 gb ram tavsiye edilir. ama mutlaka orjinal yazılım almak istiyorsanız şimdilik xp alın. ya da almayın ama vista şu anda tam oturmamış bir işletim sistemi ve uyum sorunları var. hatta xp bile ilk çıktığında öyleydi. ama şimdi xp şart oldu. bu da böyle olacak. yakın gelecekte vista oturacak hak ettiği kullanıcı sayısına erişecek. bunlar gerçekleştiği zaman vista alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

quote:

+1000
    Paramızı başkalarına kaptırmayalım.Zaten başka yollardan sömürülüyoruz bari burdan biraz acısını çıkaralım...
    Forever korsan

Ya microsoft ürünü almayacaksin ya da aldin mi lisansli alacaksin... Bugün o emegin hakkini vermezsen yarin vereceksin... Hic süphen olmasin

Bu tüm yazilimlar icin gecerli hatta Mp3 ler icin bile gecerli

• Merhaba,

Ben orjinal Windows Vista kullanıcısı olarak kesinlikle orjinal yazılımlar kullanmanızı öneririm. Bir oyuna 80-90 YTL. verip 1 sene sonra yenisini alıyoruz fakat bir Microsoft işletim sistemini minimum 4 sene kullanabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında işletim sistemine 100-150 YTL. vermek oldukça mantıklı bir davranış. Ülkemizde korsan yazılımın önüne geçemezsek her zaman yazılımcı firmalar tarafından dışlanan ülkeler içerisinde yer almaya devam ederiz. Bu ticari bir dengedir, ülkeden yeteri kadar kar elde eden firmalar o ülkelere karşı daha esnek davranırlar. Bundan 1-2 sene önce istediğimiz hiç bir oyunu bulamazken şimdi geç de olsa satın alabiliyoruz. Bu farkı herkesin farketmesi lazım kimse bana para pul muhabbeti yapmasın 1.000 YTL. lik makinalar kullanırken 100 YTL. yi bir işletim sistemine çok görmeyin... Parası pulu olmayan 1.000 YTL. lik makinalar da kullanmaz. Bir ürünü kullanıyorsanız karşılığını ödemek adil ve dürüst olan davranıştır.

Teşekkürler,

Hicks

• Korsan hayır !

Bu arada arkadaşın sorusuna gelince. Orjinal alınız ancak VİSTA değil ! Biraz beklemek de faide var. Vistanın daha birçok yaması çıkacak. Firmalar Vistaya uygun çıkaracaklar. Görüyoruz birçok kullanıcı donanımsal sorunlar yaşıyor. Bu nedenle beklemelisiniz..
  • vistayı orjinal alma..ama gidip bu saatten sonrada xpyede orjinal için para harcama..mevcut kullanımına dvm et çok diil yrm sene içinde vista düzelir ozmn gidip gönül rahatlığyla alırsın vistayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrohobi

Cevaplarınız içn teşekkür ederim.İlk sorum command a orijinallerin güncellenebilir olması her gelen yeni sistemde güncellenebiliyor nasıl olsa diye düşünüyorum.Acaba doğrumu düşündüm.Forius siistemimi aşağıya yazıyorum.Saygılar.

AMD ATHLON 64\2 DUAL 4200(2.2GHZ),ASUSTEK M2NSSLİ DLX NF570 DDR2 ANAKART,1 GB DDR2 533MHZ EXT PERF. RAM,SAPHİRE ATİ X1900GT EKRANKARTI,200 GB HARDDİSK,FEEL 2 HURİCANE KASA,19 İNÇ SAMGUNG 940 BW MONİTOR,SONY STR-DE 495 P 5.1 SES SİİSTEMİ

Almayı düşündüğün benin kullandığım sürüm. Command şunu söylemek istemiş eğer pc'ni yada 4 ana parçayı değiştirirsen lisans iptal oluyor. Yeniden vista alman lazım. Bu durum box diye tabir edilen lisans sürümlerinde yok ama onlarda fiyat olarak elle birlikte can da yakıyor.

Hickse katılırdım ama yukarıdaki anlattığım durum tam bir MicroPPPsoft üçkağıdı. Hangi orjinal oyunu alıp sadece mevcut donanımda kullanıyoruz. Donanım Upgrade yaptığında orjinalliği giden oyunlar düşün. MicroPPsoftun yaptığı bu. Eğer lisansı tümden almak istiyorsan 400ytl yi gözden çıkaracaksın diyor ki hiç bi rişletim sistemi ekstra eklentileri olmadan (office vs gibi) bu fiyatı hak etmez. Bu durum microPsoftun tüketiciyi sömürme yönteminden başka birşey değil.

• KORSANA HAYIR
  • ne gerek var vistaya , elde xp varken vistaya geçince görüntüden başka şey değişmiyor ki aynı işletim sistemini biraz daha geliştirmişler yepyeni bir işletim sistemi çıkartmamışlar üstüne birde 400 ytl mi istiyormuş... vistaya 2 gün tahammül edebildim , soruduğu ahiret sorularından , hantallığından karmaşıklığından bunaltı geldi xpye döndüm bende. Bill gates birde açıklama yaptı xp den vistaya geçmek win 3.1 den wi 95 e geçmek gibi olacak diye , hiçde öyle birşey olmadı ama.... hani dll ler kalkıyordu , ntfs kalkıyordu , registry kalkıyordu , bir ara başlat menüsüde kalkacak deniyordu yine aynı. 3D masaüstü dediği de sadece pencere geçişlerini 3d yapmış ben sanıyordum herşey tamamen 3d olacak tüm menülerden fontlara kadar 3d sistem yönetimi sağlayacağız sanıyordum hiç öyle şeyler yok... Yine sık sık format attıracak bize...

directx 10 u da sadece vistaya çıkarıyor ki vista almak için somut bir neden ortaya çıksın...

• Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşkkür ederim.Anladığımkadarıyla şu na vista ya geçmek pek mantıklı gözükmüyor.Eski sisteme devam edeceğim.Orijinal ürüne ve emeğe bende çok saygılıyım.Ama microsoft benim sahte ürün kullandığımı biliyor ve durmadan mesaj atıyor.Bunun bir cezai yaptırımı olurmu.Ne yapmama gerekiyor.SAygılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.