Şimdi Ara

Orjinal Windows 7'de orjinal değil denmesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeks'ten Windows 7 Home Basic orjinal işletim sistemi kurulu halde masaüstü bilgisayarımı almıştım yaklaşık 4 seneden fazla oldu. Şimdiye kadar hiç format atma gereği duymadan kullandım. Dün gece bilgisayarı kapatana kadar bir şey de yoktu -ki saat 1'de falan kapattım-. Kapanış saatimi verme gereği duyma nedenim ise, sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda sağ alt köşede "Windows 7 Yapı 7601 Bu Windows kopyası orjinal değil" yazısının belirmesi. 4 seneyi aşkın süredir orjinal Olan Windows'um bu sabah itibari ile orjinalliğini yitirdi sanırım. Windows Support'tan ürün kimliği ile arattım, bu ürün kimliği ürün satıcısı tarafından desteklenmekte diyor. Orjinalliğini kabul ediyor ama HP'ye yönlendiriyor beni (HP Pro bilgisayar bu arada, biliyorum dandik.) HP CallCenter'ı aramadan önce konuyu bi açayım buraya dedim, belki birinin bi bildiği vardır bu konuda. Eke SS de koyuyorum.

• Hocam git 64 bit win7 bul kur rami bile kullanamıyorsunuz
  • BENİM Kİ ÇAKMA AMA YİNE BİŞEY DEMİYO 2 YILDIR KULLANIYORUM
  • Removewat işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smltnmz001

Bimeks'ten Windows 7 Home Basic orjinal işletim sistemi kurulu halde masaüstü bilgisayarımı almıştım yaklaşık 4 seneden fazla oldu. Şimdiye kadar hiç format atma gereği duymadan kullandım. Dün gece bilgisayarı kapatana kadar bir şey de yoktu -ki saat 1'de falan kapattım-. Kapanış saatimi verme gereği duyma nedenim ise, sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda sağ alt köşede "Windows 7 Yapı 7601 Bu Windows kopyası orjinal değil" yazısının belirmesi. 4 seneyi aşkın süredir orjinal Olan Windows'um bu sabah itibari ile orjinalliğini yitirdi sanırım. Windows Support'tan ürün kimliği ile arattım, bu ürün kimliği ürün satıcısı tarafından desteklenmekte diyor. Orjinalliğini kabul ediyor ama HP'ye yönlendiriyor beni (HP Pro bilgisayar bu arada, biliyorum dandik.) HP CallCenter'ı aramadan önce konuyu bi açayım buraya dedim, belki birinin bi bildiği vardır bu konuda. Eke SS de koyuyorum.

çözümü burada:
    http://www.dosya.tc/server4/klMpSR/Windows.Loader.v2.1.7.rar.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.