Şimdi Ara

Orta Dünya Hakkında Sorularınız [Ana Konu] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.982
Cevap
150
Favori
93.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Frodo keşke Sam ile ilk karşılaştıklarında it kopuk Gollum'u gebertselerdi. Boş yere bi ton sorun çıkardı.

Hocam asıl gandalfın kartallarına binip yüzüğü atıp gelselerdi hüküm dağına 3 film boyunca telef oldular

*** Yaptığım espriyi anlamayıp mesajıma atan tutanları 7 ay sonra gördüm o yüzden şu videoyu şuraya bırakayım her şeye ŞAKA yazmak gerekmediğini belki anlarlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 20 Eylül 2016; 15:41:19 >

• Şu kartal fikrini öne sürenler iyiki askeri komutan falan değiller.Düşmanın elinde bulundurduğu bir alana sızmak için karadan küçük bir ekip gönderenlere, ne gerek var o kadar yolu gitmeye uçaktan paraşütle atlasınlar derlerdi kesin.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Yok yani söylediklerinde hiç bir mantık yok insan bunları yazmadan söylemeden önce düşünür bu şekilde olursa aradaki hikaye ne olacak hiç yapmasın o zaman adam güya akıllılık yapacaklar bu şekilde.
  • Bi akıllı onlar...

Eminim filmin sonunda;

"ANAAAAA KARTALLAR GELDİ LA! 3 filmdir nerdesiniz lan¿ Abi ne saçma film yaa! Asdhjhwuwbdjska"

falan diye tepki de göstermişlerdir :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplar geldi hafta içinde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ne zaman okurum bilmiyorum ama dursun sevdiğim bir konu
    Merak eden varsa bu kitapların hepsine toplam 125TL verdim D&R internet mağazasından, hepsiburada'da 5 kitap bu fiyata denk geliyordu.

• Hayırlı olsun, iyi okumalar.Bir başlarsanız devamı gelir bence.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öyle olacaktır tabi başlarım yakın zamanda
  • Sonunda aldın kitapları hayırlı olsun.
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Aynen sonunda aldım sağol
  • Yerinizde olmak isterdim. Her şeyi unutup Silmarillion'u ilk kez okumak paha biçilemez.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olacak sanırım kitapları okumasam'da zamanında baya araştırmıştım orta dünyadaki olayları az çok tahmin edebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Evet öyle olacak sanırım kitapları okumasam'da zamanında baya araştırmıştım orta dünyadaki olayları az çok tahmin edebiliyorum

Hayırlı olsun, cehenneme hoşgeldiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşbulduk diyelim o zaman melkora selam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Kitaplar geldi hafta içinde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ne zaman okurum bilmiyorum ama dursun sevdiğim bir konu
    Merak eden varsa bu kitapların hepsine toplam 125TL verdim D&R internet mağazasından, hepsiburada'da 5 kitap bu fiyata denk geliyordu.

hocam neden tek kitap olarak almadınız lotr serisini? Tek kitapta tıraşlanmış bölümler olabilir diye kuşkuluyum bende tüm seriyi almayı düşünüyorum.

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Tek kitap çok kalın olduğu için almadım kitapların içinden herhangi bir bölümün çıkarılacağını sanmıyorum bu arada.
  • Ben de iki gün önce silmarillion u alıp seriye başladım. Çok fazla karakter var bazılarını unutuyor insan ama kitap çok iyi, daha başlardayım ama kitap bana bişeyleri çağrıştırdı başkası da öyle düşünmüşmüdür bilmiyorum ama bana birbirine yakın gibi geldi konular. Neyse, lotr ve hobbit serisini izleyip sevenlere tavsiyem mutalaka seriyi baştan okuyun. Konu da çok yararlı olmuş anlamadığım bazı yerlere burdan baktım, konu sahibine teşekkürler...
  • Silmarillion
    Hurin'in Çocukları
    Hobbit
    Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi
    Bitmemiş Öyküler

Okumak için en doğru sıra şuanda sanırsam?
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 14 Nisan 2016; 0:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Doğrudur.

Hocam peki bu Güç Yüzüklerine Dair'in okunması gerekiyor mu? Sanırsam Silmarillion'un bazı yayın evlerinde bu kitap zaten birleşikmiş?

Bende ki kitaplar;

1- Silmarillion (İthaki Yayınları)
    2- Hurin'in Çocukları (İthaki Yayınları)
    3- Hobbit (İthaki Yayınları)
    4- Yüzüklerin Efendisi (Tek cilt Metis Yayıncılık)
    5- Bitmemiş Öyküler (İthaki Yayınları)

Bunları bu sırada okumam yeterli mi yoksa Güç Yüzüklerine Dair'ide okumam lazım mı?
  • Sahip olduğunuz Silmarillion, Güç Yüzüklerine Dair bölümünü de barındırıyor.Ekstra bir kitaba ihtiyacınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 14 Nisan 2016; 14:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.